Slm arkadaşlar biz sezonu biraz erken açtık galiba... hafta sonu gölbaşı çevre yolunda gazladık biraz, öğle saatlerinde güzeldi hava tam bahar havası.. ama aşkam dönerken baya bir üşüdük...
Birde nasıl oldu anlamadım sol gidon denge topuzum düşmüş...zaten belliydi yolda viraya yatıyorum sola doğru motor sağa doğru kaçıyor ben yatıyorum o kaçıyor... birde durduk mola verdik baktım gidon topuzum düşmüş...
Şimdi elciklerle birlikte değiştireceğim değiştirmesini de... rizomalar baya bir uçuk.. sadece ellik 110 tl ve en büyük denge topuzu 65 gr olanı oda 110 tl, smal denge topuzu ise 65 tl..
Bir arkadaş yurt dışından getirttiği elcik ve denge topuzu var.. 50şerden 100 tl.. elcikte kısa orta ve uzun gaz aparatı yok.. zaten rizoma alsamda orta olanı kullanacağım için çok önemli değil...
Ama aklımı karıştıran denge topuzları.. bir tanesini tarttırdım 0,178 kg geldi. uyku sersemi benmi yanlış anladım yoksa kadınmı yanlış tarttı onuda anlamadım ya.. bu ağırlık yeterlimi onuda bilmiyorum...
manetler nikelajlı olduğundan elcikleride gümüş renkli olandan takacağım.. kırmızı düşünüyordum ama kırmızısı çok pembemsi cırtlak birşey...
yüzde elli fark arada rizoma ile birisi 220 tl birisi 100 tl hangisini taktırayım hala düşünmekteyim...
Siz ne dersiniz?