Otur evinde sıcak sıcak, hava düzeldiğinde motorla gezmenin hayaliyle avut kendini şimdilik.
istanbulu bilemem ama ben bu gün çıktım. bi 50-60 km kadar yaptım hevesimi aldım
kar yoktu yağmur yoktu. hava sıcaklığı -2 - 0 civarında dolaşıyordu biraz üşüdük ama değdi ))
içliğin üzerine pijama ayağa 2 çift çorap, üst içliğin üstüne t-shirt ve kayvan postu gibi kazak giydim ama ama kışlık eldivene rağmen eller uyuşacak derecede üsüyo söylemeden edemeyeceğim...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
İstanbul'da yağış hafiften de olsa devam, kar olduğu gibi duruyor.
Ben de fırsattan istifade benim K&N hava filtresini temizleyip yağladım bu arada.
abicim ne karı ne yağışı, motorcu adamın ruhu yeter. acıbadem'den arabayla geldim şimdi. birsürü pizzacı scooter kardeş, buz tutmuş yolda zamanla yarışıyor. hepsine bir bir yol verdim millet bana deli gözüyle bakıyodu (hele taksiciler )
bu arada... baharda şu 600f'i bi aliyim. ilk gezide herkese benden birer tane Ülker çikolatalı gofret..
Doğru diyorsun, kuryelere Allah kolaylık versin. Bu havada akıl işi değil ama motosiklete binmek.
Koskoca 600F alıyorsun, kopa kopa gofret mi koptu gönlünden
olsun ya oda bize 1tepsi baklava ısmarlar
Ya arkadaşlar dikkat ettim dier marka ve modellerin topiği 400-500 sayfayken neden bizimki 78
maşallah arıza konulu mesaj atan yok da o yüzden )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
chopperrider,böylesi daha iyi.Motosikleti tanımak isteyenler yorulmadan teknik birikimlerinizden yararlanır.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
gerçi baya takip ettim ama bizim grupdan ne bi gezi ne bi toplanma göremedim tabiki şimdi diil ama öncelerde de olmamış...
Bizde boş konuşan, geyik yapan, aynı soruyu binlerce defa soran adam pek yok. Bir de bizde klavye motorcusundan çok, motora binen adam var. Dikkat ettiyseniz burada yazanların çoğu bu motorun kullanıcısı. Alsam mı; nasıl motor? diye sürekli gelen giden de pek yok, zaten bilen biliyor bizim makinayı.
Yok be hocam, pintilikten tamirciye gitme; kurcala öğren kendin yap modeli benimki Böyle yapa yapa birikim oldu ama şaka maka Merak da var tabi, elden de iş gelince böyle oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------
Evet pek denk gelmedi, organize olma şansımız olmadı açıkcası. Ama bu sene havalar düzelince buluşma ayarlarız muhtemelen. Zaten sayımız da artıyor sürekli.
slm arkadaslar ben kazalı veya hasarlı rayzing motor arıyorum yardımcı olursanız bildiginiz varsa bilgi verirmisiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
slm arkadaslar ben kazalı veya hasarlı rayzing motor arıyorum yardımcı olursanız bildiginiz varsa bilgi verirmisiniz
dreamdark, tecrübelerin tartışmasız var. Mütevazi tarafın ağır basıyor.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Bende vaaaaaaarım Emre inşallah bu sene (işden fırsat bulduğum sürece tabiiki)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------
Sahibinden com.da 2 tane var.Hatta birtanesi yozgat tandı sanırım sürekli ilanı güncelliyor.Giysisi yok motorun diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)