evet, bu motorlar az yakıyor
evet, bu motorlar az yakıyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Evet Emre aynen öyle yapıcam,yani sezon başı değiştiririm hepsini.Biraz daha binerim bu şekilde.Sonra arka fren balatasını da değiştiricem zaten.
Birde bu aralar yollarda pek fazla motor görmüyorum(600f) ama sahibinden. com takip ediyorum da satılık motorların çoğunda pilot sport lastik var.Yani epey kullanılıyor gibi geldi bana ki zaten Buzmotorda da kullanım tarzıma göre bunu önerdiler.
Benzin rekoru bende sanırım,siz motorları baya cimri hale getirmişsiniz Otoban kullanımı Full depo 110 +/- 5-10 km(rezerv dahil) bitirdim defalarca ne kadar yakıyor hesaplayabilcek biri varmı uzun zamandır benzin hesabı yapmadığımdan unutmuşum :D
www.grafela.com | bilişim & tasarım & fotoğraf
Bildiğim kadarıyla fabrika çıkışı olarak 600F' lerin üzerinde gelen lastikti zaten Pilot Sport; ondan bu kadar fazla görüyor olabilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------
5 gün önce full ledim depoyu ve İzmit-Derince tarafına gaz açtım otobandan, giderken genelde dip gazdım, ama dönüşte yağmura yakalanmam ve kuvvetli rüzgar nedeniyle 180' i geçemedim. 175 km. yol yaptım ve rezerv göstergesi yanıp sönmeye başladı. Yani Ortalama 200 km. diyelim bir depoyla rezervle beraber.
emre bu arada zincir fark ettimi,eski haliyle şimdi arasında fark varmı?
Hem zincirin değişmesi, hem de iridyum bujilerin takılmasıyla motorun gidişi daha stabil ve gaz yeme-hızlanmaları daha seri hale geldi. 0-260 arası fark etti, artık çok daha çabuk çıkıyorum o sürate. Ancak o gün haftasou olması nedeniyle trafik yoğunluğundan dolayı top speed deneme şansım olmadı bir türlü, 265'den yukarı çıkamadım maalesef. Daha gideri vardı, merak ediyorum açıkcası.
Top speed denediğinde buraya yazarsan sevinirim merak ettim,standart dişlilerle vaktin olduğunda birde 100-250 süresi ölçebilirmisin.hoş bunda bir çok etken + yada - olacaktır ama yinede kaba taslak bişeyler anlaşılır.Biz küçülttüğümüz ön dişlinin bize neler kaybettirip/kazandırdığını gerçekten merak ediyoruzda
Tabiiki, uygun şartlar oluştuğunda vakit bulabildiğim takdirde tüm değerlendirmeleri yapmak istiyorum zaten. Hatta bir depoüstü kamera aparatı da bulabilirsem o aralar, kayıt yapma şansım da olabilir.
dreamdark amacım seninde dediğn gibi performansa yönelik headers bulabilirsem diğer işlemleride yapmak istiyorum aslında maalesef headers bulamadığım için uygulamadan çok bunları aramakla geçiyor zamanım
LEKELERE DÜŞMAN ÇAMAŞIRA DOST
Anladım, haklısın. Belki yapmışsındır ama, araştırmadıysan "Two Brothers" Türkiye distribütörünü bulup görüş bence, belki bir sonuca ulaşmanda faydası olur.
Emre depo üstü kamera aparatları var nette satılan ve 40 lira civarındaydı sanırım alıp kullanabilirsin gayet kullanışlılar.küçük birfotograf makinasyla çok kolay çekim yapabilirsin,handycam kullanırsan motorun üzerine yatamazsın 240-250 den sonra
Arkadaşlar bu soğuklar nereye kadar gidicek bilen varmı? motorumu aldım üstüne binemiyorum
Önümüzdeki hafta da soğuk ve yağışlı görünüyor. Çok fena biliyorum ama sıkıcan biraz daha dişini mecburen.
Biz geçen Ctesi yağmur yokken çıktık Yeşim'le ama, gerçekten çok kırıcı bir soğuk vardı. Mecbur kalmadıkça binilmez bu havada motora.
şubat sonunda furara gelicez arkadaşlarla istanbula ankaradan. hava durumuna bağlı olarak motorlarla gelmeyi de düşünüyoruz. olmadı arabaya doluşup gelicez. gerçi alışveriş yapacağımız için arabayla gelmek daha mantıklı gibi.
burda da hava hem soğuk hem yağışlı, lastikler bitik :( motora binmek herhalde ciddi bi müddet fantaziden başka bişey değil :(
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Aman diyorum, Ankara-İstanbul 400km.. Atlayın arabaya sıcak sıcak gelin bence de.
Buradan da duyurayım,
Katılabilecek her arkadaşın desteğini bekliyoruz :
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-katilim.html
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)