Motorun orta sehpada iken tekerinin donmesi gayet normal telas etmeyin debriyaj vs vs bi problem yok.
Tamirhaneye gelen motorlarin hepside boyle idi daha once bende ustaya sordum normal dedi iciniz rahat olsun yani.
Motorun orta sehpada iken tekerinin donmesi gayet normal telas etmeyin debriyaj vs vs bi problem yok.
Tamirhaneye gelen motorlarin hepside boyle idi daha once bende ustaya sordum normal dedi iciniz rahat olsun yani.
We are many...
Super Sport değil de "Pilot Sport" sanırım bahsettiğin lastik.
Pilot Sport, Michelin'in çift hamurlu lastik teknolojisini geliştirmeden önceki yüksek performanslı cadde lastiği. Dediğin gibi daha yumuşak bir lastiktir ve daha çabuk ısınır, daha çabuk yol tutar; ama tabi bununla doğru orantılı olarak daha çabuk biter.
Benim lastiğin ortalar biraz sert ve yanaklara doğru daha yumuşak hamurlu olduğu için, çok kullanılan orta kısım daha geç bitiyor ve lastiğin ömrü uzuyor, ayrıca yanlar yumuşak olduğu için viraj konusunda sıkıntı yaşamıyorsun. Yani hem uzun ömürlü, hem de ısındıktan sonra performans kaybı olmayan bir lastik. Tek dezavantajı biraz geç ısınması. Bir de bildiğim kadarıyla ıslak zemin performansı en iyi lastiklerden bir tanesi.
Yani önemli olan senin lastikten beklentin. Sürüş tarzını değerlendirip tercihini ona göre yap.
Emre sağol yarın seni zincir için ararım.Alıcam galiba.
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
bu arada renkli zincirleri tavsiye ediyorum görsel olarak çok hoş gözüküyo. gerçi benim ki sarı ama ipone markasıyla yağlayınca onun da rengi beyaz. bembeyaz bi zincir oluyo ama sonra sarı rengi de görebiliyorum hoşuma gidiyo
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bahsettiğim gibi dün zincir+dişli+iridyum buji değişimi yapmıştım.
İlk izlenimlerim,
Motorun her devirde gaz tepkisi daha hassas ve hızlanması daha çabuk hale geldi. Gazı çektiğimde eskiye nazaran çok daha fazla patinaja düşmeye başladım. Ayrıca zincirden gelen abuk subuk sesler tamamen kesildi, motorun yağ gibi aktığını hissediyorum resmen.
Emre, zincir ile ilgili ilanın olduğu adrese mesaj yazdım. Bir bakabilir misin? Görüşelim bu konuyu... İlan pasif durumda, umarım satmamışsındır?
4 Teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır.
Zinciri bu sabah Kemal satın aldı, kısmet diyelim
Aşağıdaki ilanı buldum, fiyatı fena değil; iletişime geç istersen :
http://www.sahibinden.com/did_525v-1...XQQdisplayitem
Açıkçası bu konuda çok fazla bilgim yok. Belki aldıktan sonra bu işten anlayan, aradaki farkı ayırt edebilecek bir ustaya gösterirsen sana yardımcı olabilir. Bir de alırken en azından satış sonrasında hakkını arayabileceğin bir adres olursa elinde; yani şahıs yerine bir firmadan alırsan, sorun yaşayacağını sanmıyorum.
beyler bi şeyleri anlamıyorum
şimdi gsr 600, fazer 600 vb. naked ve yarı nakedların sahibinden deki ilanlarına bakıyorum aynı model 600f ile aynı rakamlar telaffuz ediliyo ve hatta kimisi daha yüksek.
bana sorarsanız 600f söylediğim motorlardan pek çok yönüyle üstün bi seçenek.
şimdi onlar mı mallarına çok kıymet veriyo yoksa biz mi az değer biçiyoruz kendi motorlarımıza???
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Arkadaşlar sonunda motoruma kavuştum aylardır uğraştığıma deydi sanırım 2005 model 12.000km de bi motor aldım dün bütün gün üstünden inmedim gerçekten dediğiniz kadar güzelmiş bu alet hepinize tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim resimlerini eklemeye çalışıcam bu arada ama nasıl eklenir bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
Bu arada kırmızı olanda dier oyuncağım şimdi ufak bi sorun var ikiside yazın zevkli yazın cabrio arabamı yoksa motormu bence motor sanırım.
mr emir motorunu degiştirmeyi neden düşünüyorsun anlamış degilim gsr600 ve diğerleri seninkinden güzel degil.tarz değiştirceksen bir şey demem ama bunu satıp 600 luk naked alırsan yazık olur
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Piyasa meselesi... Ya da arz talep meselesi diyelim....
Motor camiası öyle bir camia ki motorun kılığına bakmassın 10 lira eder senin cbf 10 lira etmez yeri gelir... Birinin piyasası çoktur hemen satılır seninki 6 ay bekler elde kalır...
Mesela çorum taraflarında kargo kamyon piyasası müthiştir... İyi de para eder... Mercedes kamyonların yüzüne kmse bakmaz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
İlginç.. Ben 600F'in piyasasının aynı modeldeki GSR ve Fazer'dan daha yüksek olduğunu hatırlıyorum, piyasa değişmiş mi Ama isteyen istediği fiyatı yazsın, sonuçta mal değerinden gider. Sahibinden'deki ilanların çoğu şişirme zaten.
Hayırlı olsun, 2 makinana da Allah kaza bela vermesin.
Bana sorarsan uzun yolda Cabrio daha rahat olur, ama yine de motorun keyfi bambaşka tabi.
Kazasız belasız İnş. Temel Abi'cim
Nazar değmez inş. (Egzosun namını duydum )
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)