Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Aralık 2009, 03:06
beyler önümüzdeki yaz 600f düşünüyorum ve size birkaç sorum olucak...
(2.el yada kazalı bulmak garanti ama ne olur ne olmaz)
Honda yetkili servislerinde 600f için yedek parça sıkıntısı varmı?
Daha sonra olurmu?
Olursa ne zaman başlar bu sıkıntı?
(bunu makinanın üretimi durdurulduğu için soruyorum. malum... yeni modellere teşvik etmek için yedek parça yatırımı ve hassasiyeti azalacaktır)
Reklamlar
-
06 Aralık 2009, 13:40
Arkadaşlar ne yazıkki motoru cuma günü servise götürdüğümde ustamız motorun amortisör borularının yamuk olduğunu gördü ve egzantrik zincirinin de çok ses yaptığını söyledi böylece bütün masrafın 1000-1500tl civarı olduğunu söyledi ve o fiyata alınmaz dedi anlicanız ben hala motor alamadım aranızda motorunu satan arkadaşlar varsa ilgilenirim fakat 20.000km nin üstünde olmaması gerekiyo max çıkabileceğim fiyat 10.000-11.000tl civarı teşekkürler herkeze.
-
06 Aralık 2009, 14:55
benim 600f te satılık ama km 20k in üzerinde herhangi bir sorundan dolayı satılık değildir
http://www.sahibinden.com/tri_color_...XQQdisplayitem
www.grafela.com | bilişim & tasarım & fotoğraf
-
06 Aralık 2009, 16:45
teşekkürler fakat km çok yüksek bende uzun süre kullanmayı düşünüyorum benim satmam zor olur
-
06 Aralık 2009, 19:08
sencaner adlı üyeden alıntı
Bu adam 10 numara... 600f başlığının kralı
duyarlı, anlayışlı, bilgili, seviyeli ...
emeğine sağlık
Terrorizer adlı üyeden alıntı
+1111
Evet emeğine sağlık.
Estağfirullah arkadaşlar, elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum sadece, rica ederim.
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
beyler önümüzdeki yaz 600f düşünüyorum ve size birkaç sorum olucak...
(2.el yada kazalı bulmak garanti ama ne olur ne olmaz)
Honda yetkili servislerinde 600f için yedek parça sıkıntısı varmı?
Daha sonra olurmu?
Olursa ne zaman başlar bu sıkıntı?
(bunu makinanın üretimi durdurulduğu için soruyorum. malum... yeni modellere teşvik etmek için yedek parça yatırımı ve hassasiyeti azalacaktır)
Servislerde yedek parça sıkıntısı olduğunu duymadım hiç, zaten üretimden kalksa da yasal olarak malın üretimden kalktığı yıldan itibaren 10 yıl boyunca parça temini zorunludur.
Ayrıca internetten araştırdığında da birçok parçayı farklı kaynaklardan bulmak mümkün; hiç olmadı ebay'i unutmamak lazım.
Ama dediğim gibi, zaten 2001-2006 arası üretilen tek bir kasa olduğu ve Honda'nın en fazla satan modellerinden biri olduğu için, piyasada 2. el de dahil birçok parçayı sıkıntı çekmeden bulmak sorun olmaz.
bguclu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ne yazıkki motoru cuma günü servise götürdüğümde ustamız motorun amortisör borularının yamuk olduğunu gördü ve egzantrik zincirinin de çok ses yaptığını söyledi böylece bütün masrafın 1000-1500tl civarı olduğunu söyledi ve o fiyata alınmaz dedi anlicanız ben hala motor alamadım aranızda motorunu satan arkadaşlar varsa ilgilenirim fakat 20.000km nin üstünde olmaması gerekiyo max çıkabileceğim fiyat 10.000-11.000tl civarı teşekkürler herkeze.
Hayırlısı olsun, iyiki baktırmışsın ustaya, bulursun başka temiz bir motor, bizim de aklımızda olsun.
one adlı üyeden alıntı
Hocam hayırdır, daha ne modifiyeler yapacaktık senin motora?
Bu arada, senin ilana baktım DID zincir-dişli değişimi yapmışsın, zincir model seçimi ve dişlilerle beraber fiyat bilgisi vermen mümkün mü acaba? Ben de yakın zamanda değişim yapmayı düşünüyorum. Motor 27300 km'de şu anda, acaba dişlileri de değiştirmem gerekir mi, yoksa sadece zinciri değiştirmem kafi mi?
-
06 Aralık 2009, 22:42
one adlı üyeden alıntı
dostum kimsenin satışını baltalamak istemem ama bu motor hem 2003 model, hem 40bin kmye yaklaşmış hem de 11000 lira istemişsin. alıcı açısından pek mantıklı gelmedi bana.
-
07 Aralık 2009, 10:36
hayırlısı olsun, iyiki baktırmışsın ustaya, bulursun başka temiz bir motor, bizim de aklımızda olsun.
Bulmama yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 ----------
pg13 adlı üyeden alıntı
dostum kimsenin satışını baltalamak istemem ama bu motor hem 2003 model, hem 40bin kmye yaklaşmış hem de 11000 lira istemişsin. alıcı açısından pek mantıklı gelmedi bana.
inşallah satar tabi ama dediğim gibi model düşük ve km yüksek bide bildiğim kadarıyla motorun daha önceden geçirdiği bi kaza vardı.
-
07 Aralık 2009, 12:06
İyi arastırmalar sonucu; Yüksek model düşük km de motorları cok cok uygun fiyata alabileceğinizi göreceksiniz... Cevremde alan kişilerden biliyorum.
Fiyat vermiyorum anlayın artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
07 Aralık 2009, 20:43
bakalım araştırmaya devam galiba bu 600f hızlı satılan bi motor çünki bi kaç tane favorilerime eklemiştim sahibinden den ama bazıları satılmış bile
-
08 Aralık 2009, 10:49
bakalım araştırmaya devam galiba bu 600f hızlı satılan bi motor çünki bi kaç tane favorilerime eklemiştim sahibinden den ama bazıları satılmış bile
sana özelden mesaj attım, bi bak istersen
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
08 Aralık 2009, 13:46
-
08 Aralık 2009, 22:25
arkadaşlar iyi akşamlar.Bende yaklaşık 1 ay önce 600f aldım 2006 model.Merak ettiğim önemli bi konu var.Ben yeni olduğum için deneyemiyorum ve hiçbir yerdende bulamadım.Bu aletin 0-100 km hızlanması kaç saniye?biliyomusunuz.Ben sadece merak ediyorum.Arabalar gibi kitap verilerinde de yazmıyor.Yazarsanız sevinirim.Kemalk
-
09 Aralık 2009, 01:32
kemalk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iyi akşamlar.Bende yaklaşık 1 ay önce 600f aldım 2006 model.Merak ettiğim önemli bi konu var.Ben yeni olduğum için deneyemiyorum ve hiçbir yerdende bulamadım.Bu aletin 0-100 km hızlanması kaç saniye?biliyomusunuz.Ben sadece merak ediyorum.Arabalar gibi kitap verilerinde de yazmıyor.Yazarsanız sevinirim.Kemalk
saat tutup denemedim ama 4, 4 bucuk sn gibi bir sürede 100km ye çıkıyorum.
-
09 Aralık 2009, 05:58
bluebox adlı üyeden alıntı
dreamdark teşekkürler
Rica ederim.
kemalk adlı üyeden alıntı
Ben de 4 sn. civarı gibi tahmin ediyorum.
-
09 Aralık 2009, 13:24
dream dark sizin gibi insanlar oldukça bu devlet ilelebet yaşayacaktır teşekkürler
paylaşım ve yardımlarınız için sağolun
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
-
09 Aralık 2009, 14:18
kardes düşünürsen !!! ATEŞŞLİİİ !!! TAKASLI (#17356775) sahibindenden bi bak fiyatıda anlasmaya calısalım
-
10 Aralık 2009, 12:13
http://www.sahibinden.com/kazasiz_be...XQQdisplayitem
slm eger dusunursen motor izmirde ama cok temız tanıdıgım bı arkadasta.
egzantrk olayına gelınce malesef f lerde bole bı sıkınıtı var.otomatık gergı yayı bı sure sonra işlevini yerıne getırmıyor ve bu şırıltıyı yapıyor.benım tamırcım manuel olarak yapıyor ve gergı yapıldıgındıktan sonra 4000 km gectı ve sımdıye kadar bı sıkıntı yok.
-
13 Aralık 2009, 13:32
alpera adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/kazasiz_be...XQQdisplayitem
slm eger dusunursen motor izmirde ama cok temız tanıdıgım bı arkadasta.
egzantrk olayına gelınce malesef f lerde bole bı sıkınıtı var.otomatık gergı yayı bı sure sonra işlevini yerıne getırmıyor ve bu şırıltıyı yapıyor.benım tamırcım manuel olarak yapıyor ve gergı yapıldıgındıktan sonra 4000 km gectı ve sımdıye kadar bı sıkıntı yok.
yorulmaz50 adlı üyeden alıntı
kardes düşünürsen !!! ATEŞŞLİİİ !!! TAKASLI (#17356775) sahibindenden bi bak fiyatıda anlasmaya calısalım
Arkadaşlar herkeze teşekkürler yardımları için dün el sıkıştık ve anlaştık eğer bi aksilik çıkmazsa pazartesi salı alıcam motorumu ama ne kadar zormuş bi motor bulmak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------
Arkadaşlar bu arada bana 2. el yoshi egzos lazım???
bu arada benm motorun üstünde tiger var ben beğenmedim orjinal egzosu ve tiger ı satıp yoshi yi almayı düşünüyorum sizce?
-
13 Aralık 2009, 13:50
selamınaleyküm arkadaslar yahu 600 f lerin üretimi durdurulduktan sonra parça satısı durduruldumu yoksa yedek parça ya hala destek veriyormu honda bilginiz varmı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
yokmu ????
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
13 Aralık 2009, 13:57
canercamalan adlı üyeden alıntı
selamınaleyküm arkadaslar yahu 600 f lerin üretimi durdurulduktan sonra parça satısı durduruldumu yoksa yedek parça ya hala destek veriyormu honda bilginiz varmı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
yokmu ????
Yasal olarak üretim durduktan sonra 10 sene yedek parça üretimi devam etmek zorundadır arkadaşım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler