Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
600F güzel makinadır, pişman olmayacaksın.
Fotoğrafları da bekliyoruz en kısa zamanda.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
600F güzel makinadır, pişman olmayacaksın.
Fotoğrafları da bekliyoruz en kısa zamanda.
Saolasın Emre. Birkaç fotoğraf var da alelacele çektiğim için pek birşeye benzemiyorlar. Arkadaşın SLR makinayı alayım, onunla çekince paylaşırım.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
arkadaslar 2006 kırmızı siyah renginde temiz 600f arıyorum arkadasıma.bildiğiniz varmı hiç?
sahibindendeki ilanlar hariç tabiiki. ordakilere baktık. iyi olan uçuk fiat istiyor. kötü olan zaten alınmıyor ...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
F-saneciler
Nice bayramlara; bayramınız mübarek olsun
Arkadaşlar bayram biter bitmez noter açılır açılmaz 600f ime kavuşucam 15000de 10750tlye anlaştım sizce nasıl bi fiyat sağgrenaj değişmiş çizikden dolayı gerisi orjinal 600f ci arklarımdan yardım ve fikirlerini istiyorum
arkadaslar 4 gun sonra askerim (ee artık gıdeyım :D ) geldıgımde ınsallah ıstedıgım tek motor nasıpse F soyle 5 bınde 2006 model falan bulursam evladıyelık alacam ıcım galdı :D
Hayırlısıyla git gel de alırsın güzel bir makina. Şimdiden hayırlı tezkereler.
galiba kimse yardım etmiyo :(
2006 model 15000 de trioval headers yoshi egzos bmc hava filtresi sıfır lastik harris elcik falan bu şekilde bi motor.
Gözümden kaçmış senin msj, kusura bakma.
Bahsettiğin şekilde sadece sağ grenaj değişmişse ve motoru, yürürü sağlamsa, bakımları düzgünse, ayrıca aksesuarlar da güzel bence, lastikler de yeni diyorsun;
Bu şartlar altında fiyat uygun diye düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------
Niyetim yok zaten.
Arkadaşlar bu arada size kendi tanıtmayı unuttum kusura bakmayı adım burak 26 yaşındayım istanbul bakırköyde oturuyorum otomotiv işi ile uğraşıyorum.
artık araba görmekden çok sıkıldım 3-4 senedir de motora biniyorum. çok kısa bi süre içinde aranıza katılıcam tekrar teşekkürler.
Hoşgeldin Burak, hayırlısıyla kavuşursun bir an önce motoruna inşallah.
herkese iyi bayramlar...
maalesef ilanı verdim motoru satıyorum :
http://www.sahibinden.com/ister_tour...XQQdisplayitem
düşünen varsa ulaşsın rakam konusunda yardımcı olmaya çalışıcam.
selamlar...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
sana da iyi bayramlar,
motoruyn güzel, bence rakam da gayet uygun ben olsam daha da yardımcı olmayı düşünmezdim ( fiyat konusunda )
buarada linkteki akü acaba 600f için uygun mudur?
sanırım bu işte de çakma akü üreten firmalar var; çünkü aynı aküyü 70 liraya satan motosikletçi var.
acaba???
http://www.sahibinden.com/yuasa_ytx7...XQQdisplayitem
Üzüldüm motoru satmana..
Neyse, hayırlısı olsun diyelim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------
600F'in orjinal aküsü Yuasa YTZ10S aşağıdaki linkdeki aküdür:
http://store.yuasabatteries.com/prod...36.54500.24296
Ancak daha ekonomik olması bakımından, aynı değerlere sahip olmak kaydıyla ve akü yuvasına boyutları da uyduğu takdirde, başka marka aküler de tercih edilebilir. Çünkü satış fiyatı 210-230 TL arasında değişmektedir.
Mesela ben 1,5 senedir VLM marka kuru akü kullanıyorum ve 90 TL'ye almıştım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)