çakalaz hayırdır kardeşim sende benim gibi 600f mi aldın
istanbulda sıfır çiftti 100 tly satıyorlar zeytinburnunda var side sahibinden de görmüştü avcılarda bi arkadaş satıyordu galiba
çakalaz hayırdır kardeşim sende benim gibi 600f mi aldın
istanbulda sıfır çiftti 100 tly satıyorlar zeytinburnunda var side sahibinden de görmüştü avcılarda bi arkadaş satıyordu galiba
Varsa çiftini 1oo Liraya satan yönlendirin de hemen sipariş vereyim gelsin arkadaslar ! Acil Yardım ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlır çako ne oldu la motorumu değiştirdin yoksa hyo'ya 600f aynasımı takacan
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Hyosungum için arıyorum.. Aynamın teki kırıldı; Orjinal alacağıma Daha şık olan 6oo F aynası takayım diyorum !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hyonun aynası daha pahalı olmasın dostum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
ARKADAŞLAR MOTOR NAKLİYESİ İLE İLGİLİ ÇOK SIK SORULAR GÖRÜYORUM FORUMLARDA. Kısaca yazmak gerekirse:
Motorumu Balıkesir'den Mersin Silifke'ye kargo şirketiyle konuşarak gönderiyorum. Tek şartları var o da motorunuzu bir sandık veya yanları açık bir kasa yaparak içine koymanızı istiyorlar. Bulunduğunuz yerden alıyorlar. Ağırlığa değil, hacme göre hesap yapıyorlar. Kargo şirketiyle anlaşabilirseniz en yi müşteri üzerinden kargonuzu göndererek oldukça ucuza hallediyorlar. Mesela benim motoru normalde 480 TL ye gönderirken (Silifke'ye) başka bir müşterileri üzerinden 175 TL ye gönderdiler. Motorum pazartesi Silifke'ye geliyor. Oradan da Kıbrıs'a geçireceğim. Kıbrıs konusunu hiç sormayın o da çok meşakkatli bir konu... Neyse , bu konular ile ilgili sorusu olan arkadaşlara daha da detaylı bilgiler verebilirim
4 Teker bedenimi, 2 teker ruhumu taşır.
Motoru 7.500 km.de aldım. Ayrıca lastikleri de hemen değiştirdim. Michalen Pilot Sport aldım. Çiftine 600 TL verdim, ama kesinlikle değidi. Hemen farkı hissettim. dediğiniz gibi bazı şeyleri anlamak çok zor. Serviste plakayı ve şasi numarasını incelediğimizde kayıt bulamadık. Fakat servis motorun oldukça temiz olduğunu söylüyor. içim rahat anlayacağınız. Neyse, Kıbrıs 'tan isteklerinizi beklerim.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 AM ----------
ARKADAŞLAR MOTORUN (2006 CBR 600F) KULLANMA VE SERVİS KİTAPÇIĞINI İNTERNETTE BULABİLİRSİNİZ DİYE YAZILAR VAR. FAKAT KAÇ SAATTİR ARIYORUM, BULAMIYORUM. BULDUĞUMU DA İNDİREMİYORUM. İNDİRİLEBİLECEK GİBİ OLANLAR DA YA PARALI YA DA ŞİFRELİ. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? ÜCRETİ MUKABİL FOTOKOPİSİNİ KARGO İLE DE ALABİLİRİM.
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
HALA CBR 600 F SERVİS VE KULLANIM EL KİTABINI BULAMADIM. YOK MU YARDIM EDEBİLECEK BİRİ ?
LÜTFEN "İNTERNETTE ARA, VAR" DİYE CEVAP YAZMAYINIZ..
http://www.gofastvideo.com/video/377...F2-Shop-Manual
dene bakalım. olmazsa yine bakarız
hah bizim arşivi de buldum
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...rs-manual.html
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
@mtlkzlsln ;
Kıbrıs'ta ne iş yapıyorsun Neresindesin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ben de Girne de okumustum Didik Didik bilirim Girne Sokaklarını Kıbrıs Cok ama Cok güzel bir yer gercekten... Değerini bilmek lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)