Bugün motorun yağını ve filtreyi değiştirdim arkadaşlar. Castrol Power1 Racing (15W-50)
Yalnız önceki filtreyi takarken çok sıkmışım, sökerken anamız ağladı arkadaşla, sonunda sağ yan grenajı söküp yağ filtresini tornavidayla deldik ve öyle çevirip çıkardık.
Bu arada,
Bu akşam işe gelirken 2. köprüye doğru Kavacık yönünden yeşil bir Kawa geldi yanıma, beraber gazladık biraz aralardan, sonra köprü çıkışındaki Seyrantepe sapağına kadarki uzun düzlükte yol boştu, ben sol şeritten kaptırdım; baktım o da sağ şeritten gazladı, benim kadran 235 civarındayken yanımdan güzelce geçiverdi beni
Ama gayet rahat açtı arayı, 250'ye kadar çıkıp gittim peşinden, sonra o da ben de gaz kestik zaten, yanından geçip sapağa girmek üzere sinyalimi verdim ve selamlaşıp devam ettik.
Sanırım ZX10R'dı makine, yandan egsozlu ve ön farları şaşı bakan yeni 2009 kasaydı.
Merak ettim, yeni ZX6R'ın da kasa aynı sanırım ve bildiğim kadarıyla ve ZX6R 125 HP, ZX10R 188 HP güce sahip.
ZX6R'ın 200'ün üzerinde bir süratte bu kadar kolay ivmeyle yanımdan geçip gitme ihtimali var mı acaba?
Siyah Dainese deri montlu, monster stickerlı yeşil ZX kullanan arkadaşı tanıyan varsa çıksın ortaya, çatlıycam neydi o makine
Kasalar aynı
ZX10R :
ZX6R :
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
Rica ederim.