Vay be herkes uykuya geçmiş konuda
eskiden ne konuşurduk buralarda hortlatayım dedim konuyu
Vay be herkes uykuya geçmiş konuda
eskiden ne konuşurduk buralarda hortlatayım dedim konuyu
2 yıl kadar önce gidip bir askerden edirneden 2011 600fa alıp geldik. eşimin hayaliydi, çokta temiz makinaydı kaçırmak istemedik aldık getirdik. aklımız da duracağına garajımız da dursun dedik. öyle de oldu. 2 yılda toplasan 3.000 km yol yapmamışızdır. genellikle şehiriçin de scooter kullanıyoruz ikimiz de. ve genellikle uzun yolculuklara çıktıgımız için benim büyük motorum la yol yapıyoruz. konu hareketlensin madem ilkay kardeş
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
buda benim canavar.
Ben de 2007 modele kadar motor arıyorum. Izmir ve çevresinden satan varsa düzgün motor cevap verebilirse süper olur. Malum siteden baktım bir kaç tane var beğendiğim ama çok uzak.
[/COLOR]Honda CBR600F Detaylı İnceleme Video'su..
[COLOR="Silver"]
Selam arkadaşlar 2001 600f 4i için kaydırmaz depo yan ped arıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Bir de elcik önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
tricolor mu aha kardeş buldum kendima galiba
kaymaz yan depo padi herhangi hoşuna giden birşey alabilirsin hepsi aynı. stompgrip şeffaf bulursan en güzeli ama fiyat olarak da baya baya hatta baya baya güzel
elcikler içinde orjinal al derim rizoma uzun yol yapıyorsan biraz elde çok ağrı yapıyor titrşimi daha fazla hissettiğinden çakmaları ayrı bir bela.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)