Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    hocam videoya ceksenizde bizde faydalansak şu sesi bir duysak
    ::tutkuy::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bir ara görüşelim de, aynı sesten mi bahsediyoruz acaba, benim motoru bir dinle istiyorum.
    emre sanırım aynı ses ben gergiyi değiştkten sonra 2.500 km yol yaptım tık yok...

Motosikleti
    honda cbr 600f
    arkadaslar aranıza yenı katıldım bende... 600f tutukunlarındayım sorum olacak sızlere motorumu yenı aldım yanlız on balata bıtık suan bınemıyorum durumlar da ii degıl hıc olmazsa cakma balata dıye bır sey duydum sızce nasıldısk bır zararı olur mu sımdıden tesekkurler..

alpera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 f
    YARDIMMM slm arkadaslar 3 gundur ragulator ve sargıyla ugrasıorum bittim yanı.herkes bişi soyluo..
    daha onceden bole bı sorunum olmadıgı ıcın regulatore hıc bakmadım.
    pazar gunu nerdeyse yanıodum.benım motoru aldıgım vatandas regulator cıkısıd dakı kabloları ek yapıp bantlamıs.vu burdan ark yaptı.allah tan tam durdugum an da oldu sag arka kuyruktan dumanlar cıkınca seleyı bı kaldırdım granajın altında o sacma sapan ek yerlerınden ates aldı yolda olsam tutuscam yanı
    neyse ben regulatoru de alt sargıyı da degıstırdım şarj normal hersey yolunda
    fakat bole bı sorunla karsılasınca motor 20 dk yol yapınca regulator de asırı bı ısınma oluo
    ama kablolarda ole cok bı ısınma yok
    dıcegım o kı daha once dıkkat etmedım bı konu
    kımı yok bu kadr ısınmaz kımı dıo ısınması normal RR ların regulatoru hıc tutamıosun bıle ;
    valla arkadaslar maymun oldum sızın anlıcagınız.
    allah rızası ıcın yarım saat bı yol yapan arkadas sag arka kuyruk granjın altında bulunan regulatorun durumuna baka bılırmı yada bılgısı olan bırı yorum yapabılırmı
    bıraz uzun oldu kusura bakmayın HEPINIZE TESEKKURLER.

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    vallaha benimkide ateş gibi oluyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------

Alıntı cobrettiii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar aranıza yenı katıldım bende... 600f tutukunlarındayım sorum olacak sızlere motorumu yenı aldım yanlız on balata bıtık suan bınemıyorum durumlar da ii degıl hıc olmazsa cakma balata dıye bır sey duydum sızce nasıldısk bır zararı olur mu sımdıden tesekkurler..
    hocam çakma balata sakın taktırma disk in daha çabuk aşınmasına neden oluyor ve balata kısmının frene bastıpında çıkıp gitme ihtimali var aman 80 tl için canınla kumar oynama

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    benzın kocak paran varsa balatada alırısn o zaman motor neden aldın
    umarım ilk motorun degıldır oksa son motorun olabılır..
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    honda cbr 600f
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzın kocak paran varsa balatada alırısn o zaman motor neden aldın
    umarım ilk motorun degıldır oksa son motorun olabılır..
    hocam paramız war da bu ay sadece sıkıntıdayım ama bınmekte ıstıorum.. ondan yanı pekı 80 tl dedıgınız orjınal balata mı? arkadaslar...

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    hocam paramız war da bu ay sadece sıkıntıdayım ama bınmekte ıstıorum.. ondan yanı pekı 80 tl dedıgınız orjınal balata mı? arkadaslar...
    orjinal değil ama kaliteli

Motosikleti
    honda cbr 600f
    Alıntı muyi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal değil ama kaliteli
    tesekkurler arkadaslar bılgınız ıcın

abi silverwing 400 kullancsym bundan almayı düşünüyorm zorluk çekermiim?

cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Honda Güvenli Sürüş eğitimi tabiiki çok faydalı, imkanın varsa gitmeni şiddetle öneririm.
    Emre Abi 600F in kuru gider masrafını söyliyebilirmisin bana vergisini plaka giderini bandrolünü vs.vs??
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre Abi 600F in kuru gider masrafını söyliyebilirmisin bana vergisini plaka giderini bandrolünü vs.vs??
    Senelik vergisi, 3 yaşını doldurduğu için yıllık 117 TL (2 taksit 58,50TL x 2)
    Trafik Sigortası ortalama 35 - 45 TL
    Muayene (bandrol) 2 yılda bir yapılıyor, muayene ücreti 63,5 TL

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

Alıntı mehmet9267 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi silverwing 400 kullancsym bundan almayı düşünüyorm zorluk çekermiim?
    Çok fazla zorluk çekeceğini sanmıyorum, sonuçta altındaki de büyük ve güçlü bir makine. Sadece vitesli kullanıma adaptasyon süreci yaşarsın.

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    avatar bilgini bi duzelt dicem baskada bisey demicem yeni oldugun harbi anlasiliyo cunku yamaha ve honda girdirmissin ic ice

Alt

(#1063)
    cobrettiii

Motosikleti: honda ybr 600f
    Kan Grubu: AB Rh+
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Senelik vergisi, 3 yaşını doldurduğu için yıllık 117 TL (2 taksit 58,50TL x 2)
    Trafik Sigortası ortalama 35 - 45 TL
    Muayene (bandrol) 2 yılda bir yapılıyor, muayene ücreti 63,5 TL

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 PM ----------

Çok fazla zorluk çekeceğini sanmıyorum, sonuçta altındaki de büyük ve güçlü bir makine. Sadece vitesli kullanıma adaptasyon süreci yaşarsın.
    Çok sağol Emre abi yaa en son Arka lastik parası vardı şimdi ön lastiğide ekledim 8000 den 7300 kaldı
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

Motosikleti
    honda cbr 600f
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avatar bilgini bi duzelt dicem baskada bisey demicem yeni oldugun harbi anlasiliyo cunku yamaha ve honda girdirmissin ic ice

Alt

(#1063)
    cobrettiii

Motosikleti: honda ybr 600f
    Kan Grubu: AB Rh+
    senden de bı sey kaçmıo wala yenıyım daha cook bellı etmısım baya:DD

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    topikten epey uzak kalmışım. herkeşlere selam
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topikten epey uzak kalmışım. herkeşlere selam
    Hoşgeldin Bu geçen zaman Zarfında Kötü bir durum olmadı dimi motor ve sağlığınızla ilgili ?

alpera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 f
    Alıntı alpera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YARDIMMM slm arkadaslar 3 gundur ragulator ve sargıyla ugrasıorum bittim yanı.herkes bişi soyluo..
    daha onceden bole bı sorunum olmadıgı ıcın regulatore hıc bakmadım.
    pazar gunu nerdeyse yanıodum.benım motoru aldıgım vatandas regulator cıkısıd dakı kabloları ek yapıp bantlamıs.vu burdan ark yaptı.allah tan tam durdugum an da oldu sag arka kuyruktan dumanlar cıkınca seleyı bı kaldırdım granajın altında o sacma sapan ek yerlerınden ates aldı yolda olsam tutuscam yanı
    neyse ben regulatoru de alt sargıyı da degıstırdım şarj normal hersey yolunda
    fakat bole bı sorunla karsılasınca motor 20 dk yol yapınca regulator de asırı bı ısınma oluo
    ama kablolarda ole cok bı ısınma yok
    dıcegım o kı daha once dıkkat etmedım bı konu
    kımı yok bu kadr ısınmaz kımı dıo ısınması normal RR ların regulatoru hıc tutamıosun bıle ;
    valla arkadaslar maymun oldum sızın anlıcagınız.
    allah rızası ıcın yarım saat bı yol yapan arkadas sag arka kuyruk granjın altında bulunan regulatorun durumuna baka bılırmı yada bılgısı olan bırı yorum yapabılırmı
    bıraz uzun oldu kusura bakmayın HEPINIZE TESEKKURLER.
    muyı tesekkurler bi kac gundur bakıorum senden baska kımse motorunu kullanmıo heralde..
    yinede herkese tesekkurler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    45--50 lira için balata çaktırmakla uğraşma derim. sonuçta ciddi hızlarda frenin önemi daha da artıyor.çaktıracağın balatanın hem ömrü uzun olmaz hem iyi frenleme yapmaz. diskini de çizebilir... hayat 45 -50 liradan daha değerli bence.....

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    Alıntı alpera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muyı tesekkurler bi kac gundur bakıorum senden baska kımse motorunu kullanmıo heralde..
    yinede herkese tesekkurler..
    tam tersi millet motorunu kullanıyor onun için siteye pek giremiyorlar
    yardım edebildimse ne mutlu bana

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler