Selam.
http://www.ifairings.com/motorcycle-...ck-and-silver/
Linkteki grenaj takımı işimi görüyor fakat benim model 2001 burada 2004 -2007 demiş. Uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
Bu siteden alışveriş yapan, plastik kalitesinden haberi olan var mı?
Selam.
http://www.ifairings.com/motorcycle-...ck-and-silver/
Linkteki grenaj takımı işimi görüyor fakat benim model 2001 burada 2004 -2007 demiş. Uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
Bu siteden alışveriş yapan, plastik kalitesinden haberi olan var mı?
Abi grenaj aldınmı çok pahalı bura ben aldım benimkide 2001 2004 göre 1200 tl ye ali expresten
Merhaba dostlar. Havalar soğuduğundan beri farkettimki motoru çalıştırdığımda devirdaim pompasından sanki su kaçırıyormuş gibi alt tarafta küçük damla şeklinde antifiriz gördüm. Herhangi bir aorun yaşamadım. Sürekli damlamada yok sadece motor ısınana kadar minik bir kaç damla var ve alt kısım ıslak gözüküyor bu yüzdende hafif duman çıkıyor sanırım headersın üzerine damladığı için. Benimle aynı sorunu yaşamış arkadaşlar akıl verebilirmi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Pek su eksiltme yapmıyor kontrol ediyorum. Ama ister istemez canı sıkılıyor insanın.
Havalar iyice soğudu ve gece yağış yoksa çiğ durumu oluyor genel olarak.
Sabah çalıştırıyorsanız böyle yapması normaldir.
Damlayan muhtemelen benzin deposunun kapağını açtığınızda deliğin çevresinde bir delik vardır çukur kısımda su tahliyesi için olan.
Buradan gelen su olabilir belki
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Forum ne kadarda ölü
2005 modelini alıp 1 sene binip satmak çok mu büyük macera olur satarken etceğimiz zarara değermi
Bu memlekette zevkleri yaşamak nekadarda pahalı
Arkadaslar yakin zamanda arkadasimiza bir 600f aldik.5 bin kusur hasar kaydi var ve parca parca birkac tane daha gozukmeyen hasar kaydi var.2006 model 53 bin km de.Amortisor,elektrik aksami ve disklerde yani yuruyen aksamda sikinti vardi herseyini yaptirdik.Allahtan en buyuk korkumuz mekanik motor aksami bizi sasirtti ve tertemiz oldugunu,cok randimanli calistigini soyledi usta.
Hic aklimda yokken kanima girdi bu motor,ilk kez 600cc kullandim cok hosuma gitti.50.000 km tecrubem var viteslide,artik gecmenin zamani diye dusunuyorum.
Merak ettigim bir motor buldum 2001 model soylenene gore sase ve mekanik aksamda sikinti yok.air ram kapaklari yok lastik ve zincir bitik bunlar disinda bisey olmadigi soylendi fakat tahminim mekanikte bisey olmasa bile bunlar disinda disli,balatalar vs bitik olabilir diye dusunuyorum.Bu durumdaki 2001 model 600f e ne kadar verilmesi gerekir ve 2005-2006 lar ile farklari nelerdir,kronik sikintilari nelerdir ? Ustama gostermeden bir fikir edinmek istedim,simdiden tesekkurler.
Yok mu temiz 600f satan kikse. Piyasadaki 600flerin çoğu patlamış
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Gelin ben size satim hasar kayıtlarımız var ama ağır değil yan yatma Grenaj Yen'i değişti kompile keyfe keder motor şuan da da yatıyor yazı bekliyor sıfır lastikler takılı bir kuruş masrafa gerek yok
Eski grenajlar duruyor mu peki
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
600 f güzel motordur gerçekten alacak arkadaşlar tavsiye edilir sürekli arıza vermez motora iyi bakarsan km leri devirir bir 600rr la da gider yani anlaşılan basit bir motor değil dir f
Sanki beni tarif ettin bende alıp sattığım herşeyden zarar ettim ben sattıktan sonra değerlendi çoğu
Şu motorun duruşuna hastayım.1 yıl binip hevesimi almak istiyorum çok mu şey istiyorum. satarken kar etmesemde olur yeterki bineyim minimum zararla satsamda olur.Fiyatlara ve motorların durumuna bakınca zor görünüyor. Bu gidişle seneye 20 nin altında bu motorları isteyen olmayacak
2009 absli cb600f hornet vardı. 15499 tlye satıldı yazıyodu birde bu fiyatlara bak
Ne var ya kardeşim uygun fiyatlara satsanızda millet motorunu alıp binse sonra o da uygun satsa ama yok alanın gözü dönüyor birden en kıymetli mal oluyor
Birde üzerine sürekli artan döviz sıfır zamları iğneden ipliğe herşeyin fiyatın artışıda cabası fiyatlar uçuyor
Bizim ülkede alan kazanır. nerde görülmüş 130 bintl ye alınan arsanın 1 sene sonra 300 bin tlye satıldığı,3 - 4 senede araba fiyatlarının 2 katına çıktığı
Bize insanca değerinde ve ederinde yaşamak haram mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)