İyi geceler arkadaşlar normalde motorumun bakimlarini kendim yaparım bir arkadaşım için bot sormaya honda servisine gittim gelmişken yağı filtreyi burda değiştirelim dedim eneos ve mobil yağ kullandıklarını söylediler eneos için iyi yorumlar okumuştum hadi olsun dedim eneos neyse yağı filtreyi degistirdiler ödemeyi yaptım kapıdan çıkarken faturada mobil extra 10/40 yazıyor
döndüm geri hocam dedim bunda mobil yazıyor eneos dedim ben sana abi dedi eneos ver içinde sistem otomatikman öyle çıkarıyor dedi hmm olabilir eyvallah dedim tam çıkarken ustayi gördüm yağ ne koydun dedim mobil dedi
hemen geri vites servisteki ayı'ya usta mobil koydum dedi nolcak abi aynı yağ falan fistan bi surat bi şekil baktı ki hayvan terli tamam yağı değiştiririz olmaz filtrede değişecek dedim
tekrardan bosalttirip eneos ve yeni filtre koydurdum ula çakal ne cakallik yapiyon adam gibi desene ya yanlışlık oldu vs.benden boşalttiklari yağı'da bi güzel temiz tepsiye koyup başkasına geçirmek üzere ayırdılar alın size koca honda bayi ek olarak motor 2,9lt yağ alıyor faturaya3,5lt yazıyorlar utanmaz Allah'tan korkmaz herifler suç bende al yağını filtreni değiştir ne ugrasiyosun kurumsal firmayla
uyku tutmadı gece gece birde foto atayım;)
http://i.hizliresim.com/3A6vz2.jpg
Bu arada eneosu beğendim vites geçişleri vs baya iyi