2010 model yenı kasa 600f arıyorum arkadaslar max butce 20 bın dusunun olursa ozelden ulasabılır
2010 model yenı kasa 600f arıyorum arkadaslar max butce 20 bın dusunun olursa ozelden ulasabılır
bende geçtiğimiz hafta sonu bir kaç kare çektim arkadaş ile beraber çıkıp
beğenilerinize sunarım
yer rumeli feneri limanı
çekimler galaxy s4 telefonu ile yapıldı
bunlar sadece ön çekimdi bu arada
havanın güzel olacağı önümüzdeki bir tarihte profesyonel anlamda bir çekim yapacağım ama
birde sağdan görünen 2. fotoğrafta grenajda kırık vida yerleri uzun zamandır beni uyuz ediyordu
bizim motosikletlerdeki en uyuz olduğum yerdir göbekli vida yeri en ufak şeyde kırılmaya meyillilerdir ve kırılırlarda
bir kere kırıldımıda tamirde olsalar kendiliğinden kırılıyor zamanla
oralara takoz koydum bende görsel olarak güzel bir şey bulup
kullanım olarak çok işe yarar diyemesemde kullandım
olduğu yerde düşmede bir nebze işe yarıyorlar ama sürerken düşerseniz genellikle kırılıp grenajın o bölgede daha fazla hasara neden olan bir parça
buyrun fotoğrafları
bu arada benzin kapağında bulunan parçada kamera aparatı
zamanında gopro nedir bilmezken bunları kullanabiliyorduk normal kamera bağlayıp
herkese kazasız belasız sürüşler
eski model ducati onden çok güzel ya hastayım böyle motorlara
Motosiklette değilde old muscle car olunca iş değişiyor bende
Bu motorun sahibinde birde corvette stingray var sanırım 2. Nesildi ona hastayım bende
Arkadaşlar hid led kit'i takan varmı 2013 f için tavsiye edeceğiniz ürün varsa sevinirim
Yağ olarak ne kullanıyorsunuz 50.000 bakımında yağ ve yağ filtresi değişicek motul 5100 4t 15w50 düşünüyorum ben.
öncelikle herkese selamlar ... sitede ki ilk msjımı yazıyorum bi hatam olursa şimdiden af ola...ankara'da yaşıyorum ve satılık 2006 model 600f arıyorum !!! bütçem max 14.000tl... tercihen 2006 model,renk olarak kırmızı veya gri,kafa ve kuyruk hariç ufak tefek boya olabilir,egzantrik zinciri sıkıntısız,tramer kayıtı olmayan,şasede ezik tamir kaynak vs olmayan,ufak tefek grenaj kusurlarıda kabulümdür !!! satmak isteyen olursa hemen işlmleri gerçekleştirebiliriz ...
ilk 600f'imi 2011 yılında 12000 tl ye almıstım 15000 km de idi masrafsız 2006 modeldi 40 binde sattım 2013 rr 2012fa ve 2013 r6 aldım F deki tadı yakalayamadım tekrar F aldım istanbul'dayım ve motorumu Hatay'dan 17 bin tl ye aldım f vazgeçilmesi zor makine kaslı durusu gidişi artçıya gebe olmayışı vaz geçilmez kılıyor temiz makine söylediğin fiyata çok zor bulursun 1 yıl araştırdım Tırın altına giren makineye adam kazası yok dedi piyasa patlak motor kaynıyor çok dikkat et şaşide çatlak bir motorla bile karşılaştım adam sakızla kapatmıştı şaka gibi
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
çok komik rakamlar mevcut akıl erdirmek mümkün değil o fiyatlara çıkarsak mt-07 rakipsiz kalıyor ...zaten ilanlar sabit kimsede satamıyor ... herkes malından 3-5 kar etme derdine düşmüş kimse bindiğini kar saymıyo bu şartlar altında istediğim 600f alamıyacağımı biliyorum ama bi ümit işte...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
600 f seçme sebeplerimi yazmışsın az çok eşimle uzun yolculuklara çıkmak istiyorum hem artçı rahatı hem benim rahatım hemde makinanın güçlü olması parça sorunu olmaması egzantrik zincirini saymassak kronik bir sorunu olmaması yakıt olarak nispeten iyi olması görünüş olarak yakışıklı heybetli olması ayrıca hondanın verdiği marka güveni...bu fiyatlara 600 f'in bi rakibi olduğunu düşünmüyorum bu özellikler dahilinde ,varsada marka model yazarsanız memnun olurum
şu 650f leri düz maşa yapmasalar alacaktım, sırf ters maşa sevdasına 2011-2013 arası 600f lerden arıyorum.
nette 8-10 tane ilan var, ama kimi kazalı, kimi egzosu iptal etmiş vesaire, eli yüzü düzgün bişi bulamadım henüz.
Arkadaşlar merhaba,
Bizim motorların buji anahtarı kaç mm oluyor? 2006 model olanlardan bahsediyorum.
Kazasız sürüşler...
benim lastikler ( arka 2015 4.hafta ,ön 2014 49. haftaymış )http://www.motosiklet.net/forum/moto...14-lastik.html 10 gün önce satıldı cbr 1100 xx e takıldı ,keşke forumdan birine gitseydi ama insanların güveni kalmamış birbirine maalesef çok iyi durumdaydı halbuki adam görünce balıklama daldı resmen
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)