Öncelikle hayırlı yolculuklar şimdiden
Bu süre zarfında motora olabildiğince alışmaya çalış özellikle lastikler ve frenaj için uzun yolda hayat kurtarabilecek 2 önemli nokta
Geçen seneki ege gezime göre konuşacak olursam
Boyun ne kadar bilmiyorum ama özellikle uzunsan veya bacak boyun uzun ise dizlerde ağrı olacak
artçı çok önemli topcase takmak büyük ölçüde seni rahatlatacak olsada yinede ek bir yoruculuğu olacaktır
ön camın doublebubble cam ise hayli yetiyor aslında
Double cama ek olarak rüzgarlık takmanı önermem nedenine gelecek olursak tur motorları gibi dik oturmuyorsun sonuçta ve beline binen yükü azda olsa karşından göğüslediğin rüzgar alıyor açıkçası min 120 130 km hızlarda depo bitene kadar gidebilirim ihtiyaç molası haricinde ama geçen yaz 80 90km hız aralığında oldukça yoruldum
Heybe çantalar ile ilgili olarak mümkünse kuyruk grenajı ile arasına şu ucuz mikrofiber veya elinde başka var ise bir bez koy yoldaki toz toprak kumaşla grenaj arasına girip çizikler yapıyor çok güzel ben balıkesir üzeri gönene kadar gittikten sonra ertesi gün fark etmiş bulundum ve pek hoş olmadı
Topcase ile ilgili olarak arkana çok hafif biri binecek ise çok sorun olmaz ama ( bayan muhtemelen artçımız kız arkadaş veya yenge olarak düşünüyorum ) ama pek böyle değil ise gece yolculuğunda kısa farlarında uzun gibi olacak karşıdan gelenler için 2 sene önceki kamp dönüşü maruz kaldığım bol sellektörden edindiğim bilgi ( topcase yoktu ama 2 heybe tıka basa çadır 50m sarma kablo kocaman bir askeri sırt çantası vs ve artçı ile )
Karadeniz otobanında dikkat etmen gerekir polisler çift yönlü radar kuruyorlar çakalaz kulakların çınlasın
Fitil ve lastik içind köpük sıkılan tüplerden 2 adet bulundur yanında ( bizim lastikler 36 ön 42 arka ps hava basınç değerinde olmalı ama bu tüpler 20ps e kadar hava basabilirler ) tümüyle şişiremezsin ama en azından benzinliğe kadar gitmeni sağlar çok büyük bir delik veya yarık olmadıkça güzel iş görüyorlar ben uzun yola çıkmadan her 2 tekerede 1 tüpü boşaltırım her ihtimale karşı ve alırken özellikle katılaşmayan köpük tercih et sıvı halde ıslak kalabilenlerden al ( hem balans ayarı bozulmaz ve varsa bi bozukluk bunuda azaltır bir nebze hemde lastik sökmen gerekirse işkence olmaz ( artı lastiğin çöp olması cabası )
Topcase demiri bizim motor için birtek givide var biliyorum extrema nicki arkadaşın eski 2001 model tricolor finde vardı ama motorla beraber veya ayrı sattımı bilmiyorum çantayı vs
şimdiden hayırlı yolculuklar
Edit telefondan yazdığım için varsa yazım/imla yanlışı şimdiden pardon..