Egsoz işine girisecegim zaman sana mutlaka danışırim barış hocam. Yardımlarına ihtiyacim var.
Egsoz işine girisecegim zaman sana mutlaka danışırim barış hocam. Yardımlarına ihtiyacim var.
@sundowner
Fatih abi tank ped'i uydurdun mu yoksa bunlar F4 için bir yerde satılıyor mu ?
@Unique693 Senin fotolardan sonra beende füme sinyal alıcam gördükçe hoşuma gidiyor
@<iLk@yy> K&N filtre ve NGK IMR9C-9H'lar yolda şuan 7100MA2 10w-40 ve Orj. yağ filtresi alındı, H7 Halogen White ampüller alındı, ağır bakım için hazırız
[QUOTE=CBR-125;3439379]@sundowner
Fatih abi tank ped'i uydurdun mu yoksa bunlar F4 için bir yerde satılıyor mu ?
Tank pad orj karbon.Ebay den almıştım.Ora iki tan önceki tank pad den kalam yuvarlak olanlar hoşuma gittiği için çıkarmadım orası biraz uydurma oldu diğerleri orj karbondur.
stompgrip;
onu da ebaydan almıştım.
bi ara ufak bi organizasyon yapalım yahu gazlamak dışında
balık tutan varmı aranızda ?
canımız satır et cektı, 600km teptık yedık geldık hhehe
ARKADAŞLAR 8000KM KULLANDIĞIM TÜRKİYEDEKİ FİYATI 2400TL CİVARI OLAN EGSOZUMU SATIYORUM ARAŞTIRIP FİYATINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ
http://www.sahibinden.com/177117250
O kadar motor değiştirdin ama ilk defa motoru otoparka çektiğimde silmeden brandasını kapamıyorum.Fena yakışıklı makina.
arada organizasyonları buradanda duyurursanız sevinirim belki tanışırız güzel etkinlik olmuştur uçmakdere nasıldı
ARCHANGEL,satılık mı yeni mi aldınız? Plaka ilanlardan aklımda kalmış da...
Yeni aldım, bayram tatilini degerlendireyim istedim.Bayram dönüşü allah büyük
Yakın semtlerdeyiz havalar iyice bozmadan hafta sonu buluşma tertip edelim.Tanışmış oluruz.
Bir gün mutlaka ...
herkese merhaba arkadaşlar,
cbr 600f ve yamaha fz600 fazer arasında kararsız kalmıştım. motorcu arkadaşlara, ustalara sora sora en sonunda cbr 600f ailesine katılmaya karar verdim yaklaşık bütçem 13bin ile 14in arasında. tabi lastik parasını da ne kadar iyi olura olsun ayırdım. piyasada çok azbu motordan bulunuyor. cidden temizini bulmak çok zor. fiyatlar 14bin ile 18bin arasında oynuyor. tabi motor biraz da kısmet işi bana göre. belki çok kronik bir rahatsızlığı vardır usta dahi göremez sonra başına dert olur. kısmet diyerek aramalara başladım. aşağıdaki motoru buldum. doğrusu f4 kasalarda kırmızı-siyahı sevmiyorum kawalarda yeşili sevmediğim gibi. aşağıda bir motor buldum. henüz kişiyi aramadım. aslındakışa kadar da bekliyebilirim. bilemiyorumaltan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78579625/detay
1 aksılık cıkmazsa ben de 3-4 gıbı rıvada olacagım pazar gunu.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)