FAKE FAKE... :p
yaff böle şerefszlk neden yaparlar anlamam yaff neden allahım???
garip bi olay telle sormak lazım
ya arkadaşlar bunların hepsi gübre beaa
evet bende kısmetse seneye burada olacagım
600RR ile katılabilirmiyiz
Ben bu arkadaşı aradım ZZR1100 ü 5.700 dedi herşeyi orjinalmiş. O zaman kendisinde CBR 900RR vardı geçenlerde Ben R1 aldım deyince bende 0km Suzuki GSXR 1000 aldım dedi. Genelleme yapmıyorum ama oradan motor değil bisiklet bile alınmaz. 2001 R1 ilanı görmüştüm fiyatıda uygundu aradım adama ilan için aradım dedim ana avrat küfür etti bana. Bende bir daha 2. ellere bakmadım sinirlendim Antalya Nebioğullarından 0 km R1i aldım geldim. Çok şerefsiz insanlar var maalesef
bence saçma arasan ulaşamazsın bile iş olsun diyemi ne yapıyorlar nedir
yanlız ilgili siteye bunun fake ilan olduğunu ve aradığınızda yaşananı yazın. böylece pisliklerin ip ve telefon numaraları fişleniyor. yapın. ilaç niyetine!
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
mustafa sen bu gıdısle seneye benım motoru alıcan kocum..
neyse arkadaslar .. bulusalım bır aksam gercekten
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
600f ciler bukadarmı arkadaşlar bir liste yapalım ne dersiniz???????
bana haber vermezsiniz haaa alacagınız olsun...
hepinizin tekeri yolsuz kalmasın...
İnşalah seneye ölmezsem ve Rabbimden bir manilik gelmezse bende sizlere katılacağım.
Benim Arkadaşımda var Çok Süper bir eksoz diyecek lafım yok vallahi Ses görüntü hepsi süperrrrr....Bende alıcam inşaallah.Buyukbaba adlı üyeden alıntı
İnsallah hocam bekleriz..ozaktasi adlı üyeden alıntı
Lıste işinİ ben yapayım..
Yanına da mekanları yazayım .. Sızlerde ekleyin bır aktıvıte yapalım.
1-TRADER-ISTANBUL-ICERENKOY (ASYA)
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyliym bugüne kadar yamaha bws (scooter) dışında ne motorum oldu neede farklı bi motor kullandım şimdi ise honda 600RR almayı düşünüyorum fakat racing motorda hiç tecrübem yok bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ben başarabilirim die düşünüyorum ama bi yerdende birden bu kadar büyük bi makinayla başlama diyolar siz ne dersiniz ltf cvp verin şimdiden teşekkür ederim herkese....
Hocam bır kere scooter la cok farklı ama cbr sınıfınde kullanım bakımından en rahat motor. zaten o yuzden su anda yok satıyor. ben de 125 lıkten hemen gectım. cok buyuk sıkıntı cekmedım ama agır bır motor altında tutmak ıcın bıraz sakın olman gerek.. bır de cok serı tabı 2, vıteste 80 e hemen cıkıyor. 3 sn de 100 e cıkıyormus bu motorla ınsanlar ona gore dusun.. ben memnunum gercekten havalı ve kalıtelı bır alet vıteslerı felan cok rahat..ilkay79 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bi sorum olacak. CBR 600f 'in gümüş ve kırmızı' dan başka renkleri türkiye de satılıyomu? web sitesinde göremedim ?
selamlar
benim katılmamda bir sakınca yoktur heralde?
yani illede 600f olsun ne bu böyle derseniz tamam
motoru aldın topiği de açtın ya helal olsun
bu arada tuncel ve necdet abi.bekir birazdan yanıma geliyo ihbar edecem sizi ama bir yandan da düsünüyorum da suç bende benim motorun sesini dinleyince böyle oldunuz siz eheheh..
hayırlı olsun 600 f'ciler için.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)