Bu öğleden sonra,İst-silivri, Silivri -ist arası
http://www.change.org/tr/kampanyalar...lastirmaportal
destekleyelim lütfen...
İyi akşamlar arkadaşlar. Enaz 2011 model ve 15bin km geçmemiş düşmesi kalkması olmayan bir 600f arıyorum bütçe maksimum 18-19 bin bilginiz olsun. Fuardan sonra kısmetse alacağım. Eğer satmayı düşünen bir arkadaş veya satacak var ise talibim
600f-yagmur-riva-şömine-mıhlama-sucukyumurta
Bu ne Barış kardeş; yiyen var yiyemeyen var demi.Bizde şimdi burdan Adana kebaplarını koysak eyi olur mu olmaz?
Şaka tabiki eline sağlık afiyet olsun Allah kazsız belasız sürüşler dilerim...
hazıran gıbı adana'ya gelme planımız var.umarım sorun cıkmaz
Aynen Ömer kardeşim,ama ben iraz diyetteyim malüm biraz kilo almıştım,motor alınca kilo yakışmıyor diye yaklaşık bir 20 kg verdim.ama yinede ilk fırsatta tabiki güzel resimlerle ağzınızı sulandırırız bizde...
Adana dan selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Beklerim Barış;
inşallah bende Adana da olurum o aylar biraz izin ayları olunca bizde malüm memur olunca havada sıcak olunca yaylalara kaçıyoz.ama burda olursam ve denk gelirsem tanışma fırsatım olursa sevinir ve misafir etmek isterim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Bu arada dün honda bayiine uğradık bir arkadaşla,600f nolacak dedim.abi aynı şekilde gelmeye devam edecek,ama 650f gelmeycek dedi ama yinede tam olarak fuarda netleşir dedi.Neyse bekleyelim bakalım nolacak...
merhabalar 600f almak istiyorum bütçe 13 14 bin lira civarı 2006 lar gayet iyi görünüyo kırmızı siyahlar çok hoşuma gidiyo . ilk büyük motorum olacak uzun süredir fazer arıyodum fakat f çok daha hoşuma gitmeye başladı ve naked istemediğimden fde karar kıldım sizlere danışmak istedim nelere dikkat etmeliyim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar aranızda CBR 600 F,,/,,RR modellerinin subap ayar boşluklarını bilen veya öğrenebilecek olan varmı ?,
şu anda 20,,25 civarı geliyor,,,
ve ses yapıyor hafiften...
arkadaşlar bende 2006 600f i satıp 2012 600f alanlar kervanına katıldım hayırlı olsun diyorum :D
maasallah sıyaha
alperkaya
Arkadaşlar bi sorum olacak. Bizim motorları arakasına koyabileceğimiz station wagon bir araba tavsiye edebilir misiniz? Koyan, gören var mı? Ailece yurdun dört bi köşesine dağılmış vaziyetteyiz. Kayseri, Kilis, Konya, Balıkesir... Motorla gitsem içim el vermiyo, km alıp başını gidiyo. Doblo, connect vs de almak istemiyorum, vizesi hız sınırı problem.
E aslanımı da yanımdan ayırmak istemiyorum.
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)