Cam puig, ben buradan almistim. Aslında guneste cok koyu gorunmuyor en azindan arkasi rahat gorunuyor ama cekim icin cok uygun degil yine de. Göğüs askisi falan gerekebilir.
Cam puig, ben buradan almistim. Aslında guneste cok koyu gorunmuyor en azindan arkasi rahat gorunuyor ama cekim icin cok uygun degil yine de. Göğüs askisi falan gerekebilir.
puıg oldugunu dusundum ben de sagdakı stıckerı gormeyınce belkı dedım baska bır marka mı
thanx
benim taktigim tarzda ariyosan light smoke olarak ara rengi
arkadaşlar belki soracağım soruya cevap verilmiştir ama tüm cevaplara bakamadım malum konu 100 sayfayı geçmiş.
Boyun 190 ve bu motor hoşuma gidiyor, uzun boylu olup bu motoru kullanan varmı? Görüntü güzel oluyormu ve rahat kullanılıyormu? Mümkünse fotoğrafda koyabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar ekonomik sebeblerden dolayı çok sevdiğim motorumu satmam gerekiyor büyük ihtimalle tekrar gt250r alıcam aklında 600f almak olan arkadaşlar varsa yabancıya gitmesini istemem temiz alet
http://www.sahibinden.com/153617376
Arkadaşlar 1 sene önce 150cc ile başladım 15.000 KM tecrübe edindim sizce honda 600f geçebilirmiyim artık sorun yaşarmıyım acaba
Selamlar,
Herkez motosikleti satıyorya ne iş
Hadi ben SuperSport tarzına hem alışamadım hemde kardeşlerim motosikleti çok sevdiklerinden bu makinede artçı olmak sıkıntı olduğundan üzülerek satıyorum..Alana kadar çok çektim çok araştırdım ama satmaya kalkınca gidiyor meret hemen .Bugün birisiyle anlaştım yarın öbür gün bir aksilik olmaz ise satılacak..
600 F i olan bence kesinlikle kıymetini bilsin.Piyasada cidden temiz (dış görünümden öte ciğeri )bulmak çoooook zor..
En büyük sıkıntım ise ne alacağım belki tekrar eski gv 250 'ye geri dönerim, belkide başka birşeye.Çok kararsız kaldım bakıcaz artık bakalım
Herkeze iyi geceler..Kazasız Sürüşler
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Kışın motora pek binmiyorum Fakat bu gün arkadaşlar geldi dayanamadım çıkarttım bi Arnavutköy yaptık geldik
Bu arada hayabusa fena,ondan inip benim motora binince bmx bisiklete binmiş gibi oluyorum.Bu motorda sürekli bindiğim bir motor beni bozuyor,fakat yinede 600 yeterli arkadaşlar hayabusayı yeterince sikarsanız gerçekten "öldürüm seni" diye
uyarıyor.
Ben motoru sattım sayılır. Prensipte anlaştık. Tanıdıktan almıştım, başka bir tanıdığa nasip olacak inşallah.
2013 titanyum renk hyosung denk getirirsem uygun fiyata alacağım, yoksa 2012 hyosung alacağım yine.
hyosung eskı kasa 600f in alt bayisi gibi saka bı yana bende de sempati olustu ıster ıstemez :D 2013 gagası modernıze edılmıs kırmızı-beyaz sarsanıza oradan
İkisinin de arka lastikleri patladı.Şöyleki kırk yılda bir camiye girdik,çıktığımızda hayabusa oturmaya yakındı
en yakın lastikçide deliğe vida soktuk.Lastikçi fitil yapmak isteyince lastikleri değiştireceğimizi,fitil olmayacağını söyledik.Mahalleye varalım yeter dedik.Lastikçi dediki "öndeki motoruda vida ile idare etmişsiniz,bunada attık tam oldu"
deyince şok yaşadık bir baktıkki benim motorun arka lastiğinde de saç vidası saplanmış.
Yani ikimizinde motoruna geçtiğimiz yollarda bi yerde nazar değdi.
Sonuçta bu gün ön ve arka lastiklerimi METZELLER Z8 ile değiştirdim arkayı da 190 yaptım.İlk izlenimlerim çok olumlu kullandıkça yine yazacağım.
daha genis lastik duzlukte sana daha stabil bir surus saglar ama virajda + bir etkisi olmaz hissedilen sadece psikolojik bir etken
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)