Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Ocak 2014, 20:34
amato adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aynam kırıldı sol taraf ikisinide degiştirecem tavsiyeye ihtiyacım var eski aynalarım katlanmıyordu. Katlanabilen ayna istiyorum 2006 f için rr larınki katlanabiliyor dediler bilgisi olan varmı yada faklı katlanabilen bi ayna tavsiye edin lütfen bana acil lütfen tşk ederim.
600 RR aynası takabilirsin..Katlanabiliyor..Profil fotomdaki gibi..
Reklamlar
-
27 Ocak 2014, 20:43
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
600 RR aynası takabilirsin..Katlanabiliyor..Profil fotomdaki gibi..
tşk ederim hocam rr oluyor demi arabalardaki gibi degilmi katlayım eski haline gelince sallanmıyor demi eski yerine geliyor bendekini cevirince vida boşa çıkıyordu bide bunu buldum sence nasıl olurmu http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...37340203/detay
-
27 Ocak 2014, 21:39
amato adlı üyeden alıntı
yok sallanmıyor eski haline gelince..ilandakini boşver bence..Normal al tak ..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
27 Ocak 2014, 21:52
yok sallanmıyor eski haline gelince..ilandakini boşver bence..Normal al tak ..
tşk ederim hocam zaten ilandakini bencede boşver adama aradım dur bakıp seni arayım dedi sonra fiyatını 40 tl yükseltmiş ya millet ne kadar üçkagıtcı olmuş bence rr kini alak.
Ustad yanlız sahibinden de bir sürü ve fiyat faklılıgı var hagsini alayım yada neye dikkat edeyim kaç tl lik alsam işimi görür
-
27 Ocak 2014, 22:01
amato adlı üyeden alıntı
Ustad yanlız sahibinden de bir sürü ve fiyat faklılıgı var hagsini alayım yada neye dikkat edeyim kaç tl lik alsam işimi görür
Orijinal takıntım yok , Bir süre idare etsin dersen takımına 50 tl ye kadar alabilirsin..yok illa orijinal alıcam dersen 150 tl den fazlasını gözden çıkar..
-
27 Ocak 2014, 22:02
Orijinal takıntım yok , Bir süre idare etsin dersen takımına 50 tl ye kadar alabilirsin..yok illa orijinal alıcam dersen 150 tl den fazlasını gözden çıkar..
50 tl aldıgım katlanırmı acaba iki gün sonra sallanmasın yoksa orjinal takıntım yok
rr aynası bu degilmi üsdat hemde orjinal demiş alayımmı bunu sence
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...06757336/detay
-
27 Ocak 2014, 22:09
amato adlı üyeden alıntı
50 tl aldıgım katlanırmı acaba iki gün sonra sallanmasın yoksa orjinal takıntım yok
rr aynası bu degilmi üsdat hemde orjinal demiş alayımmı bunu sence
2 günde sallanacağını sanmam açıkçası.O bahsettiğiniz ilan nedense pek tutmadı beni, Adam daha yazı yazmasını bilmiyor.Gönderirken ne geleceği belli olmaz.. Sahibinden arama yerine 600 rr ayna yazın oradan bakın.Ankaradasın sanırım, Ona göre ilana bak en azından gidip gör öyle al güvenemezsen..
-
27 Ocak 2014, 22:15
2 günde sallanacağını sanmam açıkçası.O bahsettiğiniz ilan nedense pek tutmadı beni, Adam daha yazı yazmasını bilmiyor.Gönderirken ne geleceği belli olmaz.. Sahibinden arama yerine 600 rr ayna yazın oradan bakın.Ankaradasın sanırım, Ona göre ilana bak en azından gidip gör öyle al güvenemezsen..
ankarada bulamadım hocam tamam bakacam ilgine cok tşk ederim. Kendine iyi bak
-
27 Ocak 2014, 22:28
amato adlı üyeden alıntı
ankarada bulamadım hocam tamam bakacam ilgine cok tşk ederim. Kendine iyi bak
Özelden mesaj yazdım bir ara bakarsın
-
27 Ocak 2014, 23:44
vejihi adlı üyeden alıntı
Gayet uyumlu, guzel olmus Barış, gule gule kullan.
Mont deri galiba degil mi? Ben de yaz icin
sunu almayi dusunuyorum bir fikri olan, kullanan var mi?
Bu arada mono kapak, duzgun bir plakalik ve hugger ben de dusunuyorum bulursan haberleselim belki indirim yaptiririz.
Arkadaşlar yeni kasa 600f için Carbon Fiber mono kapak var elimde...uygun fiyata satabilirim(2 adet almıştım E-Bay'dan; biri motorumda-diğeri yeni sahibini bekler)....Bilginize
-
27 Ocak 2014, 23:46
600RR aynası aldıktan sonra aç kapa yapınca gevşiyor genelde. Bunun için ilk taktığınızda vida sabitleyici sürerek takmanız lazım. Daha önceden hyosung'a taktığımda başıma gelmişti
-
27 Ocak 2014, 23:49
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yeni kasa 600f için Carbon Fiber mono kapak var elimde...uygun fiyata satabilirim(2 adet almıştım E-Bay'dan; biri motorumda-diğeri yeni sahibini bekler)....Bilginize
bır foto ya da lınk var mı? beyaz ıstıyorum ama belkı fıkır degıstırebılırım ;)
-
28 Ocak 2014, 00:19
Ben de beyaz ya da mavi düşünüyorum ama yine de malı bi görelim
Bu arada şöyle bi şey var, boyasız hali 61€ ya geliyor. Bu kadar küçük parçanın boyası ne tutar acaba, tanıdık boyacı ya da bu sıralar motoruna rötuş falan yaptıran var mı ki?
-
28 Ocak 2014, 00:26
100 alırlar en az yani aynı para ;)
ben de arastırdım o kadar sadece bunu bulabılmıstım. ermax nedır dedıgımde aneste felan cbr250 camı getırmısler. sıkayet duymadım. guvenılır markadır heralde
-
28 Ocak 2014, 00:38
Evet her yerde bu Ermax farklı fiyatlarla çıkıyor, vay anasını ufacık parçayı kaça mal ediyolar acaba, işi gücü bırakıp bu işe girmeyi düşünüyorum iyi para var galiba, rekabet de az
-
28 Ocak 2014, 00:43
kalıbı cıkarmak zor, sonrası 10tl belkı
tabi kac tane satılacak onu dusunmek lazım.kar marjı cok gıbı gozukuyor ama potansıyel az.dallandırmak lazım.sası koruyucuları kuyruk altları stator kapakları vs sonra komple grenaja gırılıp fınısh hım yapılır :D
*
dyavol foto noldu
-
28 Ocak 2014, 01:29
wolrath adlı üyeden alıntı
bır foto ya da lınk var mı? beyaz ıstıyorum ama belkı fıkır degıstırebılırım ;)
Sahibinden.com ilan no= 129 843 456
İyi seyirler!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Ben de beyaz ya da mavi düşünüyorum ama yine de malı bi görelim
Bu arada şöyle
bi şey var, boyasız hali 61€ ya geliyor. Bu kadar küçük parçanın boyası ne tutar acaba, tanıdık boyacı ya da bu sıralar motoruna rötuş falan yaptıran var mı ki?
61 Euro(51 sterlin) artı kargo(ki İngiliz pek uygun fiyat vermez TR'ye)?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
100 alırlar en az
yani aynı para ;)
ben de arastırdım o kadar sadece bunu bulabılmıstım. ermax nedır dedıgımde aneste felan cbr250 camı getırmısler. sıkayet duymadım. guvenılır markadır heralde
Fransız malı; ben undertray(undertail)= Türkçesi plakalık iptali aldım kullanıyorum-memnunum..
Ermax , ağırlıklı sports naked bike(gsr,fz,hornet,z750 v.b.)hugger,mono seat,undertray,bellypan,air scoop,screen v.b. gibi envai çeşit aksesuar üretir(boyasız veya motorun model yılına bağlı olarak aynı renk cod'unda)...
-
28 Ocak 2014, 01:34
Karbon beni bozdu Barış, sanık senin
61 Euro(51 sterlin) artı kargo(ki İngiliz pek uygun fiyat vermez TR'ye)?
Ben Türkiye'ye değil Almanya'ya getirtmeyi düşünüyodum aslında, arada sırada gitmem gerekiyor. Bakalım e-bay'den falan denk getirirz belki bir şey, sağ ol, iyi satışlar...
-
28 Ocak 2014, 01:44
Karbon beni bozdu Barış, sanık senin
Ben Türkiye'ye değil Almanya'ya getirtmeyi düşünüyodum aslında, arada sırada gitmem gerekiyor. Bakalım e-bay'den falan denk getirirz belki bir şey, sağ ol, iyi satışlar...
Sağol dost, keyfe-hoş'e...
-
28 Ocak 2014, 03:19
grup içerisinde 600f orjinal camı istiyen varmı :D
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-orjinal-cbr600f-fabrika-cikis-on-cami-150963238/detay/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler