Doğru Çağdaş 650F gelmeyecek-gelmesin de zaten....
Doğru Çağdaş 650F gelmeyecek-gelmesin de zaten....
profılde yazıyormuş eşşek kadar fatıh dıye kusura bakma
stompgrıp cok yararlı dıyorlar ama kullanıcıya sormak lazım ben seffaf dusunuyorum varsa ona kasıcam.sıyah - sıyah motora olur da benım motoru bıtırır
maasallah.hasta gıbı kayıt tutuyorsun sen de
bu arada daha once bahsettıgım sılıkon spreyı o kadran etrafına-plastıklere sıkarsan motoruna bırkere daha asık olursun
sekıl 1a
Barış sen ne ara 600 f aldin ? Hayırlı olsun bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Bu arada hornet ile ayni hugger kullanılıyor sanirim 600 f te
ben kadıkoyde bı arktan alıyorum ali. 40tl bıraz tuzlu ama cıddı fırmaların galerısınde kullandıgı bır markaymıs.he gerek var mı? yok,muadılı daha ucuzu bulursak ona gecelım elbette.farklı marka model kullanıp tavsıye eden olursa beklerız ama su var ki. motor sattırır.o derecede kondusyon ve gorsel olarak etkılıyecı
gecen hafta pzt teslım aldık senol kardesımızden.tesekkurler.
bu arada setimi yavaştan olusturuyorum...
alpinestars & arai & berik
sırada eldıven-pantolon ve F ıcın ıvır zıvırlar varr..
Gayet uyumlu, guzel olmus Barış, gule gule kullan.
Mont deri galiba degil mi? Ben de yaz icin sunu almayi dusunuyorum bir fikri olan, kullanan var mi?
Bu arada mono kapak, duzgun bir plakalik ve hugger ben de dusunuyorum bulursan haberleselim belki indirim yaptiririz.
tesekkurler.deri aynen.
1.2-1.4mm premium full-grain perforated leather for excellent abrasion resistance
Multiple-stitched main seam construction for maximum tear resistance
Removable CE certified GP Protectors with injection-molded shell and dual density foam padding
Ergonomically placed stretch Kevlar panels for optimal flexibility
Raglan cut sleeve construction
Soft neoprene, comfort cuff for optimal comfort
Soft collar with padded mesh insert
Soft wrist cuff construction for comfort
Removable thermal vest
Back Protector compartment with PE padding (CE certified RC Back Protector available as accessory)
Chest pad compartments with PE protection (Alpinestars Bionic chest guards available as accessory upgrade)
Connection zippers allows attachment to selected Alpinestars leather and textile pants
YKK semi auto-lock zippers
Waist adjusters
TPR logos and details
abı mono kapaka servıs 2 hafta ve 468tl dedi. hugger ben de var ama elbette arastırırım.plaka ıptalı ya da duzeltme ıslemı yanlıs hatırlamıyorsam bu baslıkta kırmızılı bı arkımız yapmıstı . kellermann sınyaller felan da vardı hatta? ondan yardım alalım ugrarsa buralara en son alarm felan takmıstı bı daha ugramadı heralde
yazlık olarak alınabılır lınktekı elbette.ben de yazlık sıyah var suanlık.onla devam kasarsa
wolrath;
Bu sprey çizik giderici jel ve plastik aksam için dediğin silikon spreyi, bizim temin edebileceğimiz bir yer adres veya ,sen al bize kargola
sana parasını hemen havele edelim. Buaralarda bulmak zor , nette de bulamadım.
Adana dan selamlar...
Yeni motor alan kardeşlere Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Kanınız hızlı akar sizin,elinize hakim olun dikkatli sürün ki, sizden sonrakiler de sizden alırken gözü kapalı alabilsin.
kadikoye ilk gectigimde haber veririm ;)
http://shop.wurth.com.tr/silikon-sprey-500ml
Şöyle birşey buldum ama :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/126596-motorsikletcilere-ozel-tasarim-yuzukler.html#post3255247
Birde bizim arkadaş şöyle birşeyler yapabiliyor, paylaşayım dedim
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Arkadaşlar aynam kırıldı sol taraf ikisinide degiştirecem tavsiyeye ihtiyacım var eski aynalarım katlanmıyordu. Katlanabilen ayna istiyorum 2006 f için rr larınki katlanabiliyor dediler bilgisi olan varmı yada faklı katlanabilen bi ayna tavsiye edin lütfen bana acil lütfen tşk ederim.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)