yan sanayi Rizoma ) dostum onu bende merak ediyorum model diyicem ama geçen bi 2004 daha gordum onda ayarlanmıyodrdu
yan sanayi Rizoma ) dostum onu bende merak ediyorum model diyicem ama geçen bi 2004 daha gordum onda ayarlanmıyodrdu
Bell 1954 den beğri kask üreten İtalyan bir firmadır. F-1 yarışlarında kullanılıyor...
Bell, Türkiyede pek bilinmez. Bir çok testte yüksek not almış bir marka.
Aerodinamik diyorsanız star modelini tavsiye ederim. Tabi Türkiyeye geldimi bilmiyorum
Yok arai derseniz ise; Arai RX7 GP tek geçerim....
Şimdi aküye baktım 7 amper yazıyor internette 8 diyolar bir sıkıntı yaratır mı acaba?
arkadaslar parlaklık-temızlık ıcın sılıkon sprey olayın son noktası.kesınlıkle temızlık hastalarına tavsıye olunur...
Haklısın Türkiye de kullanıcı sayısı az demekki.
ASlında bizde marka takıntısı,kimse eleştirmiyor.
ama 200 ün üzerinde ses i kesiyor mu? kafa sallayor mu? Tabiki bu fiyatlarda güvenlikle ilgili konuşmaya gerek yoktur.
Bir yerden sonra canlı güvenliği zaten başta konuşulmayacak bir olay zaten takma amacı budur.Ama bundan sonra bize sunduğu konfor konuşulması gerekirken neyse ben BELL de karar kıldım.Çünki araştırdım evet diğer markalarda iyi ama bu MX5 MX6 aerodinamik özelliği ön plana çıktı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
Wolrath;
evet marka ve nerden temini konusunda yazıverde kardeş aklımızda olsun.Ben biraz bu konuda hassasım.
Ben kadkoyden aldim.40tl. Ama baska ucuz markalar da illaki vardir. Islansa da temiz bezle sildgizde yine parlior. Metallerde de kullanilabilior.bu markayi lambo ferro gibi galeriler kullaniomus.bi de afrodizyak gibi kokuo.tehlikeli hehe
Bende çbs belco silikon cila kullanıyorum gayet başarılı.
Bu resimde depodan ağaçları çamaşır asma telini ve uçağın arkasında bıraktığı beyazlığı görebilirsiniz
bır kac resımde ben atayım
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
cemdoga tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Bir şey sormak istiyorum.Siz yeni 600f kullanıyorsunuz,eski model kullandınız mı yada kullanırsanız yada kullananlar birebir yorum yaparlarsa bizede açıklayıcı bir cevap olur en azından ben bir düşüncemde elimdeki motoru satıp sıfır alıp kafama göre uzun yıllar binmek.Motordan tek şikayetim frenleri yani bir C-ABS gibi beklemek hata olur ama, bazen de gerçekten gerekiyor.Ülkemizde maalesef ki motorsiklet kullanıcılarına saygı yok.Sadece bir düşünce benimkisi ama eğer ki böyle bir deneme şansınız olursa artılarıyla eksileriyle paylaşılırsa bizden sonra ki 600f sevdalıları için bir seçim arefesinde büyük önem taşır diye düşünüyorum.Biraz uzun oldu ama artık kusura bakmayın.
Adana dan selamlar...
Ya benim motorun da resmini atacağım da, ilk aldığım günden beri ilk günkü kadar temiz olamadı hala, aylar geçti . Çamur içinde de atsam hoş olmaz .
Daha önce yazdım mı bilmiyorum. C-ABS yararını net gördüm bir sefer. Yerler çamur ıslak karışık, yokuş aşağı bir yolda araçların yanından gidiyordum. Yanımdaki kamyonun önünden yaşlı kadın fırladı ve önümde yürümeye başladı. Yanda kaldırım var, yolda yürüyor. Bu denli dikkatsizce bir yayanın atılmasını beklemediğim için ani frenle ön arka abs devreye girdi, kalp atışları yükseldi ama çok iyi frenleyip yavaşladım. Kadının haberi bile olmadı, önümden yürümeye devam etti.
Şimdi olmasa düşünürsek kesin yere yapışırdım, kadın hastaneye, motor servise. Al başına belayı... Açıkçası abs'yi devreye sokmak hatalı frenleme, öngörü eksikliği, kısacası sürüş kusurudur bu net. Ama trafikte her geçen gün aptallığın sınırlarını zorlayan insanlar gördükçe, daha tecrübe etmediğim hareketler yapacakları için, C-ABS gibi bir sistemin kesinlikle olması taraftarıyım.
Bu olayın dışında da 1 sefer daha devreye girdi ama onda kıçı oynatır kurtarırdım , onu saymıyorum. Tek sefer bile devreye girse yeter ama, böyle bir sistem işte .
Motor için internette de ilan açtıysanız bağlantısını atıverin, biz de bakalım
edit: Sonradan gördüm vazgeçmişsiniz. Kusura bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Amarıgan bu galiba, F4i yazıyo yanda
Shrieker;
evey ilan vermiştim;
Bende bir Hayabusaya niyetlenmiştim sonradan soğudum birden nedendir bilmem, zaten uzun zamandır CBR600 F sıfır yani yeni modelini ve özelliklede de siyah ını düşünüyordum.Halen de karasızlıklarım devam ediyor.Yani sıfır motor,C-ABS gibi faktörler, bizdeki yani 2005 model CBR600F model beygir ve hız olarak yeni modelden çok daha iyi.Ben denemedim ama 270 neti,280 i gördüğünü söyleyenler var ama nasıl nerde onu bilmem.
Adanalı arkadasım motorda cok yenı sayılırım henuz 300 km yol yaptım ve dusuncelerım ıyı yonde daha once 2006 model 600 f ım vardı felon’a sattım
Artıları
Yenı kasa daha dengelı rahat ve stabıl ve kullanması daha zevklı bana gore kendı görüşüm
Hızlanmalarında hıc bır fark goremedım son hız 253 ‘ü gördüm daha gidermiydı emın degılım
Abs tabıkıde onemlı vırajlara girerken daha guvenlı geldı bana tekere gelmıyor
Eksılerı
Eskı kasaya gore daha son hızda daha yavas dıger motorumda 266’yı gormustum dedıgın gıbı 280 gorenler varmıs
Ses dusuk eksozu degıstırsende eskı kasadakı sesı yakalamak zor
Goruntu olarakta daha cılız kalıyor
Teşekkürler Cemdoga;
yinede zaman içinde kullandıkça yazarsan artılar eksiler bizde bu arada karar aşamasındayım satmakla satmamak arasında.SAtarsam asla bu kadar temizni bidaha bulamam.Satmazsam gözüm yeni 600f de.Yani anlıcan durum biraz karışık.Arada baya bir fiyat farkıda var.Değermi değmezmi.Tabiki sıfırı için söylüyorum.
neyse Tekrar teşekkürler güzel kardeşim.
Adana dan selam lar...
Arkadaşlarım 2006 model için akü alacam 12 volt da kaç amper bizim motorunki birde ne almalıyım marka olarak nerden ucuz alabilirim amper yüksek almak zarar verirmi motora acaba
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)