http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-tamamen-orjinal-2007-model-600f-138607095/detay
Bu motor hakkında bilgisisi olan var mı arkadaşlar?
arkadaşlar motorsikletimin debriyaj balatasını degiştirmek istiyorum hangi marka hangi ülke yapımını tercih etmeliyim taşekkürler
karıncayı bile incitemiyorum.. deniyorum ama olmuyor, çok küçükler. hemen ölüyolar
teşekkürler arkadaş sagol ustam 180 tl tutar dedi ama sadece balatamı dedi bilmiyorum
karıncayı bile incitemiyorum.. deniyorum ama olmuyor, çok küçükler. hemen ölüyolar
180tl işçilik dağilmi ? ebc debriyaj balataları sahibinden'de 110-120tl
---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:06 ----------
motoru tanımıyorum ama sağ sol ve kafa boya hatta yan grenaj çizgilerini çekememişler kısalı inceli bariz belli oluyor egsozda orjinal değil sanayipovic ama diskler felan mevcut kilometreyi pek yalanlamıyor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
@ARCHANGEL
bu linkte ki f in egzoz orjinal duruyor sanayi yapımı değil
Havalar iyice soğudu, ısınmak için alternatif ararken
Hava serinledi,binmesekte yıkayalım ilgi alaka eksilmesin.
Önce bol köpük
Sonra durulama silme ve kış uykusuna devam
Maşallah. Benim temizlik fotoları da burada.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...cbr600f4i.html
Ü S T A D L A R D A N Y A R D I M!
Merhabalar. 2006 600 f sahibiyim.FI ışığım 1 uzun 5 kısa yanıyor motor bir kaç marştan sonra çalışıyordu.
Benzin pompasını temizledik, ayaklık müşürüde bazen açmıyordu onu da iptal ettik.
Şimdi marş ilk basmada pompadan ses geliyor ve motor çalışıyor. Stop edip hemen bassam bile tekrar almayarak FI ışığı yanıyor.
30 dk. bekledikten sonra tekrar çalışıyor.
Maalesef mersinde arıza belirleyen makinada yok .Yardımlarınızı rica ediyorum.
600f almaya niyetlendim niyetleneli 3 motor değiştirdim ama hala bir 600f alamadım.Yokmu satılık düzgün bir makina.Bi sevindirin şu garibi artık.
Vites göstergesi motajı yaptım.Umarım randımanlı olur.Birkaç gün deneyelim bakalım.Tek sorun motor ısınınca boş lambam yanmıyor,boş müşürünün soketini falan temizledim fakat galiba müşür bozuk.Dolayısıyla bazen vites göstergesi de yanılıyor.Fotoğrafları hazırlayayım birkaç adet ekleyeceğim.
ben yapanları görmüştüm ve gayet güzel çalışıyordu,
Bakalım sende nasıl çalışacak...
Bu arada HAYIRLI OLSUN...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)