Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Eylül 2013, 09:56
SonpoL adlı üyeden alıntı
adamım güzel gazlıyorsunda hala bir topspeed videosu göremedik
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
30 Eylül 2013, 10:15
hep biz mi eğlenecez biraz da Jr. F eğlensin (=
-
30 Eylül 2013, 19:11
-
30 Eylül 2013, 23:55
Önce emniyet, sonra hareket...
-
01 Ekim 2013, 01:45
Bir resimde benden
-
01 Ekim 2013, 18:07
Evet, var. Aksi halde katalizör iptali olmadan egzozdan ses alamıyoruz
.
Bende forumda arkadaşlara sordum yapayım mı diye ama büyük çoğunluk yapma dedi bende kaldım. Akrep var bende ama sesi ehh işte. Orjinalden bir tık üstte. Ducatim'de de vardı akrep ve 4silindirin sesini özlediğim için 600f e döndüm.
-
01 Ekim 2013, 19:27
600f'in saatini bir türlü ayarlamadım.
Üstteki düğmeye basılı tutuyorum, alttaki basılı tutuyorum olmuyor. A-B yi sıfırlayabiliyorum fakat bir türlü saati yanıp söndüremedim. Düğme çalışmıyor desem bu sefer A-B yi değiştirip sıfırlayamam. Neden olabilir acaba?
-
01 Ekim 2013, 19:50
ambiante adlı üyeden alıntı
Bende forumda arkadaşlara sordum yapayım mı diye ama büyük çoğunluk yapma dedi bende kaldım. Akrep var bende ama sesi ehh işte. Orjinalden bir tık üstte. Ducatim'de de vardı akrep ve 4silindirin sesini özlediğim için 600f e döndüm.
Yeni 600F'de istediğiniz egzozu takın, katalizörü iptal etmezseniz sürekli aynı sesi alırsınız. Bu sebeple mecburi bir iptal gerçekleştirdim. Bu işlem sonrası motosikletim 10 kg. kadar hafifledi ve performans artışı sağlandı.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
01 Ekim 2013, 21:48
enxdesign adlı üyeden alıntı
600f'in saatini bir türlü ayarlamadım.
Üstteki düğmeye basılı tutuyorum, alttaki basılı tutuyorum olmuyor. A-B yi sıfırlayabiliyorum fakat bir türlü saati yanıp söndüremedim. Düğme çalışmıyor desem bu sefer A-B yi değiştirip sıfırlayamam. Neden olabilir acaba?
Select ve Reset düğmelerine biraz daha uzun basılı tut; taa ki saat rakamı yanıp-sönmeye başlayana kadar...reset tuşu ile ileri sararak ayarla-select tuşu ile onayla-dıktan sonra sistem dakika ayarı için otomatik yer değiştirecektir....aynı işlemi dakika ayarı için de yap....
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:40 ----------
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Select ve Reset düğmelerine biraz daha uzun basılı tut; taa ki saat rakamı yanıp-sönmeye başlayana kadar...reset tuşu ile ileri sararak ayarla-select tuşu ile onayla-dıktan sonra sistem dakika ayarı için otomatik yer değiştirecektir....aynı işlemi dakika ayarı için de yap....
NOT: iki tuşa da AYNI anda basman gerek(süre: yaklaşık 4-5 saniye)!!!
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
ambiante adlı üyeden alıntı
arrow yada leo-vince'nin yeni kasa 600 F için headers'ları var...(e-Bay'da mevcut)---(müthiş bir ses...)
Bende de ARROW Dark Line aluminiyum var- kışa doğru Arrow headers ile kombine edeceğim...
-
02 Ekim 2013, 10:52
[COLOR="Silver"]
.
unutulan ince bir nokta
kontağı on konumuna getirdikten sonra motoru çalıştırmadan yapabiliyorsun bu işlemi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
02 Ekim 2013, 21:20
Yağmur...Yağmur..Yağmur. İki gündür kış uykusuna yattı motorum daha da çıkartmayabilirim belki
-
04 Ekim 2013, 01:51
aRKADAŞLAR ,
İlgilenecek servisler sizce hangisi,
ŞİRİNEVLER HONDA OTOSEVER,
istoç ANES MOTOR,
Motorda sinir oldugum bır ses var ve bir türlü kesemedim gitti,
Eksantrik zincirini ve gergi paletlerini tansiyoneri değiştirdim,
Debriyaj balatalarını değiştirdim,
hiç bir yerde sorun kalmadı diyebilirim,
Fakat yinede sinir bir durum,
Motor soğukken bir şıkırtı geliyor sesli bir şekilde,
ısındıktan sonra geçiyor kesiliyor,
kısmetse işlerim hafiflesin servis yolu gözüktü,,,
-
04 Ekim 2013, 12:08
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
arrow yada leo-vince'nin yeni kasa 600 F için headers'ları var...(e-Bay'da mevcut)---(müthiş bir ses...)
Bende de ARROW Dark Line aluminiyum var- kışa doğru Arrow headers ile kombine edeceğim...
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
unutulan ince bir nokta
kontağı on konumuna getirdikten sonra motoru çalıştırmadan yapabiliyorsun bu işlemi
Teşekkür ederim. Kontak açıkken, motoru çalıştırmadan 2 düğmeye aynı anda basarak saati değiştirebildim. Servis kitabında tek düğmeye basın diyordu, o yüzden olmamış.
-
04 Ekim 2013, 19:02
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
aRKADAŞLAR ,
İlgilenecek servisler sizce hangisi,
ŞİRİNEVLER HONDA OTOSEVER,
istoç ANES MOTOR,
Motorda sinir oldugum bır ses var ve bir türlü kesemedim gitti,
Eksantrik zincirini ve gergi paletlerini tansiyoneri değiştirdim,
Debriyaj balatalarını değiştirdim,
hiç bir yerde sorun kalmadı diyebilirim,
Fakat yinede sinir bir durum,
Motor soğukken bir şıkırtı geliyor sesli bir şekilde,
ısındıktan sonra geçiyor kesiliyor,
kısmetse işlerim hafiflesin servis yolu gözüktü,,,
Kardeş ustamı aradım sordum senin için tabii sesi bilmediğimizden tahminleri şöyle
1-Debriyaj tasından
2- Geri dönüşüm klapelerinden
3-subaplardan (aşınmışlarsa eğer)
Gelen ses bir hırıltı şeklinde ve hafif bi titreme gibi, motor boştayken debriyaja basıp bıraktıktan sonra ve ya vitesteyken debriyaja basınca geliyosa aynısı bende de var ya debriyaj tası yada debriyaj tasının yayındandır o sesi kafana takma ama giderken falan hissetmezsin durduğun yerde oluyor değilse diğer seçeneklerden olabilir. Ama egzantrik sesi gibi yüksekse diğer iki seçenek muhtemel diye düşünüyorum.
KALP ATACAK AGA!!!
-
05 Ekim 2013, 01:39
Yeni 600F'de istediğiniz egzozu takın, katalizörü iptal etmezseniz sürekli aynı sesi alırsınız. Bu sebeple mecburi bir iptal gerçekleştirdim. Bu işlem sonrası motosikletim 10 kg. kadar hafifledi ve performans artışı sağlandı.
Aynen bende katalizörü iptal ettirdim polisler laf yapıyor ama sıkıntı yok
-
08 Ekim 2013, 01:23
3 gündür havalar soğuktu, ses soluk kesildi neyseki yarın ve sonraki günler havalar ısınıyor.
-
08 Ekim 2013, 03:02
arkadaşlar çok sevdiğim motorumu bazı ailevi sebeblerden satmak istiyorum mekanik olarak temiz alet arayan olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9199147/detay/
-
08 Ekim 2013, 13:42
enxdesign adlı üyeden alıntı
3 gündür havalar soğuktu, ses soluk kesildi
neyseki yarın ve sonraki günler havalar ısınıyor.
valla ezine de 2 tur attım boynum tutuk hala :/ daha cumaya çanakkale istanbul yapıcam nası olcak acaba
KALP ATACAK AGA!!!
-
09 Ekim 2013, 19:09
Herkese merhaba.. Arkadaşlar yazın çok kötü bir çukura girdim. Arka jant biraz eğilmiş.. Dün honda servisine gittim arka jantın eğik olduğu, tamirinin olmadığı ve yenisinin alınması gerektiği söylendi..jant tamiri hakkında bilgisi olan var mı?
-
09 Ekim 2013, 21:38
Sizce bu nedir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler