270 kmde ışık yanmadan alıyorum hep.Normalde sakin kullanırım arasıra uzarım.
270 kmde ışık yanmadan alıyorum hep.Normalde sakin kullanırım arasıra uzarım.
Eyvallah...H.sonu işin yoksa - istersen bi tanışırız-aletleri de bi TEST ederiz.... Tabii istersen ve de müsait olursan....
---------- Post added 24-09-2013 at 00:09 ---------- Previous post was 23-09-2013 at 23:53 ----------
2012 yazında, yine bu siteye üye olan Tahsin(blackboy) arkadaşım-kendi 2006 600f'le artçılı,topcase'li (givi maxia 52 lt) ile Antalya gidişte full depo ile sürekli 6.vites-sabit 100 km/h ile 400 km ve üzeri gittiğini söylemişti(420-430 km'de lamba yakıyormuş)...üstelik yoshi eksoz da vardı....
Yani tın-tın gittiğinizde tvs apache ile nerdeyse aynı....
Bi ben beceremiyorum bu ekonomi işini( tabi bundan önce vahşi gsx-r 1000 k6 vardı)....sanırım 1000'likten buna geçince gaz koluna pek nazik davranmayı öğrenemedim...
The Power of The Dreams.
benzin testi yapacaksak ben de varım
benım son test'imde 200 km 55 lira yakmıştır,
Ben LT bazlı yapmadım hiç
200 km gezerim tekrar fullerım,
daha pratik oluyor
are'u sure ?
'cause there's a little difference about the power/weıght ratıo of the bikezzzz
saka bı yana bos bır yol olursa ve fazla abartmayacaksak elbette olur
ben de genelde bu sekılde yapıyorum ama yaparken ufaktan bı lıtre hesabı yapıyorum. genelde rıva gıt gel yapıyoruz.e bıkac tur atınca deponun yarısından fazlası gıtmıs oluyor.tekrar cıkarken dolduruyorum
yaklaşık 20 gündür adam akıllı turlamamıştım motorla,
bugun dükkana yedek parca almaya AVCILAR'a gittim,
ve yüksek süratlerde eksantrikten ses geldiğini fark ettim,
ilk çalıştırmada gelıyor ve yüksek süratlerde yine gelıyor,
en son gergıye gecen yıl el atmıştım,
şimdi sıra komple zincir ve gergi paletlerınde,
en kısa sürede yapınca resımlerını paylasırım yıne,
Gerçi dükkandan pek vaktım kalmıyor bınmeye ama yınede insanın kendi motoru gibisi yokmuş
Geçen yıl SİLİVRİ'de 340 tl yiyince akıllandım-katlanır mini plakalıklı-pp plaka...
---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:46 ----------
Mutlaka bir fark olacaktır(bg-kg oranı 600rr'ın THE BEST)...fakat 0-200'e kadar kafa-kafaya gidebiliyor. 200'den sonra 600rr-600f'i(yeni kasa) ayırıyor....
The Power of The Dreams.
Ben kendi yaptığım KATLANIR PLAKA'lığımı yarın sizler için VİDEO'ya çekeyimde göstereyim
Gayet Şık ve güzel oldu
plakaya dıştan bakınca ÇERÇEVE İÇERİSİNDE duruyor
Fakat Teli Çekince İçeri Katlanarak Gizlenebiliyor,
Sonrasında Teli Bırakınca Geri Geliyor
Bu gün doldurdum full şehir içi , bol dur kalklı , tamamen semt içi ( BAYRAMPAŞA), 8.8 litre 100 km.
Yakıt testine bende gelirim beyler, şimdiden söyliyeyim 250 likle bile en az %50 nizi takarım tüketimde
Benim şu sarfiyat sorunumu çözmem lazım acilen ama bu aralar bazı sebeplerden binemiyorum, şimdilik giren çıkan yokmuş havasındayım
3/5 gündür tabanvay takıldığımdan pompacı tanımamazlıktan gelir oldu, hazır adam tribe girmişken tekrar en sevdiği müşterisi olmadan çözmem lazım şu işi
Niye olm 1lt ile köprüyü geçiyosun işte 1lt de pet şişede çantaya atsan geri bile dönersin, min yakıt ile kıtalararası tur
E bi zahmet, canlı canlı göremiycez madem, monitöre bakarak ıslatırız kendimizce
DID de çalışan bi arkadaş DID'in egzantrik zinciri üretmediği, piyasada ki bi malı alıp üstüne markasını basma yetkisi olduğunu söylemişti. Orj. zincir yetkili serviste vardı geçen benim değiştirme ihtimalim olduğundan hepsini sormuştum. Bu arada gergiler ve zincirle birlikte tansiyoneri değiştirecek misin?
KALP ATACAK AGA!!!
tansiyoneri beklıyorum oda gelecek kısmetse bu yakında,
yanlış hatırlamıyosam yetkili serviste d.i.d marka zincir takıyor egsantirik için
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)