arkadaşlar zincir ve dişlleri değiştirecem hargi marka takmalıyım sizce birde kırmızı renk zincir varmış bilgisi olan varmı acaba. İkinci bir konu ise fren hidrolikleri markası ne acaba usta değişmesi lazım dedi.
arkadaşlar zincir ve dişlleri değiştirecem hargi marka takmalıyım sizce birde kırmızı renk zincir varmış bilgisi olan varmı acaba. İkinci bir konu ise fren hidrolikleri markası ne acaba usta değişmesi lazım dedi.
Merhaba arkadaşlar.
2004 model 46 binde F mi ihtiyaçdan satmak zorundayım
Motorda en ufak bir kusur bulunmamaktadır
Herhangi bir masrafı ne krenaj kısmında nede yürüründe yoktur
Aracım orjinaldir değişen parçası yoktur.
Sol kafa krenajında 10 cm çapında lokal boya vardır
Zincir dişli seti iyi durumdadır lastikler sezonu çıkartır (M3)
Fren balataları yarı seviyesinde dir kısacası motoruma kefilim
Burada paylaşmamın amacı motorum bizlerden birine gitsin
Temiz motoru ucuza bulmak imkansız denecek kadar az
Nakite ihtiyacımdan dolayı buda alacak kişiye bir fırsattır
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Sahibinden ilan numaram 130718667
ramazan bı yanda yaz dıer yanda ,
yakında dönerler...
Herkeze selamlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-temiz-sorunsuz-acillll.fiyat-dustuuu-130931165/detay/ bu araç bu fiyata alınırmı arkadaşlar motorun tek sıkıntısı zincirini kendisi gerdirmiş tam ayarlıyamamış ses yapıyormuş tekrar ayarlanması lazımmış...
dostum 0 paraya 1000 daha ekle yenı kasa alırsın hatta bekler ve araştırırsan dahi 2005,,2006 model dahi düşürebilirsin...
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
elimde nakit para olsa dediğini yaparım ama ben profilimdeki mondial jetmax250 motorumu bununla takas yapmayı düşünüyorum üstüne 1500 tl vericem,ama bu durumda da bence alma zararlı çıkarsın derseniz almam fakat benim asıl merak ettiğim zincir muhabbetti nedir dediği gibi ayarla olacak şeymidir yoksa zincir ve dişlilerinmi değişmesi gerek
hafta sonu selemin kaplamasını ( orj deri yırtılmış olduğundan başka deri kaplanmış üstüne ben almadan önce ) değiştirdim malum daha önceden hatırlarsanız çatlak patlak bir deseni vardı ve güzel bir deri bulmuşken artık yeter dedim ve işleme koyuldum hemen
selenin son hali (=
arkadaşlar bir fikir verin bana motorun sahibi haber bekliyor
bu kadar eski modellere girme derim bana kalırsa ilerde satmak isteyeceğin zaman dert olacak sana alıp satmayı düşünmüyorsan eğer düzgün bir makina bulabilirsen eğer sıkıntı yok
şahsen ben satmayı düşünmediğim için modelini önemsemiyorum hatta 2001 model olması avantaj bir yerde yıllık toplam 58tl vergisi var mesela
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Arkadaşlar uzun zamandır uğrayamadım foruma herkese merhabalar...
ebayda ki şu link dikkatimi çekti. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. alsam acaba
sıkıntı yaşar mıyım. bu konuda biraz bilgiye ihtiyacım var alan yaptıran kimse var mı ki...
http://www.ebay.com/itm/Fairing-Body-Work-Frame-Kit-ABS-Injection-Honda-CBR-600F4i-2004-2005-2006-2007-/231017519797?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits =Make%3AHonda&hash=item35c9b79ab5&vxp=mtr
Tavsiye etmem o grenaji rrda durdugu givi durmuyor bizim motorlarda 1 2 tane gordum daha once yapilan gorsel olarak offside oluyor
uretici ile konusman gerek veya satan ile injection abs plastik her ne ise injection olmasina dikkat et sadece sonra basin agrimasin
70 lira verdim koltuğu kaplatacak kadar parça için karbon desenli baya iyi duruyor bu kadar iyi ve güzel duracağını ben düşünmemiştim hiç gündüz fotoğraf çkmeyi unutuyorum hep detaylı çekip koyacam siteye 3 gündür
İyiymiş bende yaptırmayı düşünüyorum.Döşemecileri bi dolaşmak lazım.
bulamazsan yardımcı olurum buradan
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)