Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Bunlar da bugünden, daha fazla bekleyemedim getirdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Bunlar da bugünden, daha fazla bekleyemedim getirdim.
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
Biraz önce Anes motordan rizoma siparişlerimi de gerçekleştirdim. Manet ellerinde olmadığı için 1 ay içinde elime ulaşacak. Diğer ürünler stokta mevcutmuş.
Koruma takozu da almak istedim fakat uyumlu bir model yokmuş ellerinde 600F için. Bu sebeple daha önce almış olduğum motosikletimle uyumlu puntotech marka koruma takozlarını takacağım motosikletime.
Saygılar herkese.
Önce emniyet, sonra hareket...
Fatih senin motosiklet satılıkmıydı resimde km görünce aklıma geldi senin motosiklet hakkında konuşmuştuk toplantıda
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Fatih özelden mesaj attim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Fatih özelden mesaj attim
cemdoga;
Bence yurt dışınandan ebay dan gerçek karbonunu daha ucuza alırsın bence o fiyat gerçekten çok yüksek...
su sekildede guzel koruma takozlari var http://motokaup.ee/en/frame-slider-k...kit-black.html
Bugün rizomalarıma kavuştum . Bir tek fren maneti kaldı. O da önümüzde ki ay elime ulaşacakmış.
Saygılar herkese.
Ben aslında gold tercih edecektim fakat 600f deki goldlar biraz daha açık ve ben ton farkı olursa çok hoşlanmam. Bu sebeple siyah tercih ettim. Puig cam siyah, egzoz siyah. Hepsi takıldığında güzel olacak . Asv nasıldır bilemem ama kalite olarak rizoma'nın üstüne daha marka tanımadım .
kalite acisindan rizoma, asv, pazzo yada crg de hemen hemen ayni ama hepsinin icinde crg nin dizayni cok hosuma gidiyor, ayrica cokta pratik. cunku herhangi bir yan yatmada fren kolunun en cok zarar gorebilecek kismi degistirilebiliyor. soyle linkinide vereyim http://www.constructorsrg.com/levers/rc2.html
Merhaba öncelikle herkese, honda 600f almayı düşünüyorum istanbulda ve çevresinde temiz satılık 600f varmıdır ?? konuyu yalnış yerde soruyor olabilirim lütfen kbakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
motorunuz hala duruyor mu ?
merhabalar motor güzel maaşallah ,Allah kaza bela göstermesin,bir şeyi merak ettim bu resimdeki deponun yanlarına yapıştırılan pad i nerden temin ettiniz? ve fiyatı nedir bende böyle bişey düşünüyorum. aslında tüm racing motorlarda olmalı sürekli öne doğru kaymaktan bıktım
Herkese hayırlı haftalar dileğiyle kazasız belasız sürüşler dilerim.
gursus;
Ebay dan almıştım;
link;
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p4712.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=Grip +Tank+Traction+Pads+Grips+For+HONDA+2003+2004+2005 +2006+CBR+600RR+F5&_sacat=0&_from=R40
Arkadaşlar bir sorum olacak. Gergi sesi motor ısınınca azalır mı? Motor soğukken 5-6 bin devir arasında ses geliyor, 20-30dk sonra hiç ses kalmıyor. Bu başlangıç seviyesi mi acaba?
Duyduğum ses burada okuduğum gibi hışırtılı zincir sesinden ziyade zırıltılı, titreşimli bir ses. Şİmdiden teşekkürler.
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)