ilgine teşekkürler volkanım,
Fakat o kadar yatırman zaten malum kış şartları,
hem zaten cokta uzun yol ve yuksel hıza cıkartmıyorum grenajlarım sokuk vazıyette,
stıcker'larım ve boya işim var yakın zamanda...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13227790/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-f-600-hastasina-on-numara-bir-makina-113227790/detay
son zamanlarda sahibindende gördüğüm en temiz F diyebilirim,ilanla hiçbir ilgim toktur,f düşünenlerin yakından incelemeleri tavsiye olunur,resimlerden temiz gözüküyor.
aslında km de hiç gerçekçi durmuyor yılına bakmamışım 2002 imiş grenajlar da boya sorun olmaz da km sıkıntı..
dostum resimlerden temiz duruyor fiyatıda uygun bence git bak servise göster eğer adamın dedikleriyle servisin söyledikleri eşleşiyorsa güzel motor derim
Belki adam gerçektende az binmiştir ilk sahibiyim yazmış km doğru olabilir karamsar olmamak lazım görmeden dediğim gibi motora bakmaya gidip servise gösterebilirsin senin anlayacakların ise zincir dişli ye bakabilirsin km orjinal ise değişmemiştir büyük ihtimal (en az 30 bin gider orjinalleri) kendin koltuğu çıkartıp kuyruk şasi sine bakabilirsin,amortisörlere bak önden kazalıysa eğiklik olabilir, radyatöre bak sağa-sola sert düşmüş ise eziklikler olabilir
Birde ben dikkat ettim düşmüş olsa (sola) sol alternatör kapağının orda çizikler olur bu kusursuz görünüyor bir düşme yok gibi (sola),tabi birde değiştirmiş olamadığını düşünürsek ki genelde değiştirmezler.
sorun oldukça cevaplarım istediğiniz motoru almanız dileğiyle,
herkese kazasız sürüşler.
.
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Arka kuyruk grenajlarındaki beyaz şeritle griden beyaza dnmeliydi bununkiler sadece beyaz renk yani stickerlar orjinal değil.
Ayrıca yan grenajların alt tarafında Honda yazısı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Yine neden alamadın
Bak yaz sezonu başlıycak 1 ay sonra fiyatlar ucacak anlaş artık biriyle
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Sayın Emrah Ç. Bey kıymetli yardımlarınız için tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
Sayın Gursus vermiş oldugunuz bilgiler ve tavsiyeleriniz için cok tesekkur ederim.
Motorun sahibi bu tür boya vb. düşme olmadıgını belirtti ve fiyat olarakta 11.500 TL gibi bir rakam düşünüyor fakat bu model için ben fiyatı biraz yüksek buldum siz ne dersiniz ayrıca İskenderun da Honda Yetkili servisi var mı onuda tam bilemiyorum.
motorda boya oldugu kesın dostum,
dusmedenmı keyfii mi bilinmez fakat boyalı motor,
motor durumu ıyı ıse alınabılır,
fakat o parauya 2004,,2006 modeller bulunabılır,
bence bekle ve arastır ıstersennn
bak burada aynısı var,
aradaki farkları kendın karar ver,,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-600f-2002-model-orj-33000-km-hasarsiz-kazasiz-masrafsiz-105036520/detay
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
[/COLOR]cbr 600F lerin 2001 yani yeni kasalarının fıyatları 10 binden ucuzu yok denecek kadar az,
yani 2001,,2006 modeller 10 bınden baslıyor 15,,16 bınlere kadar cıkartan var,
motorda boyasızını cok arastırmak kendını kandırmak gıbı zor,
evet çil çil bakanlarıda var,
grenaj değiştirenleride var,
ve orjınal boyatanlarıda var,
Çünki,
durdugu yerde düşüren var,
park halınde takanlar var,
ayaklıktan düşenler var,
vırajda yatanlar var,
yabancılar araba sokmak ıcın motoru cekerken dusurenlerde var,
daha bir sürü secenekte var
boyaya takılmamakta fayda var,
motorun makine kısmı sağlam olsun,
düzgün kullanılmış olsun yeterlidir,
Şimdiden almayı planladıgın motor hakkında hayırlısı olur inş...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
herkese ıyi pazarlar arkadaslar dun motorun bujılerını ve antıfırızın değiştirdik yanlız bu sabah yedek su deposunun hemen ustunde boyle bır kucuk hortum belırdı bılgısı olan varmı acaba bılgı verebılırmısınız koltugu sokmeden gorunmuyor sımdıden tesekkurler
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Uploaded with ImageShack.us
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)