insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04411928/detay
bende linkteki motorla ilgileniyorum fotolardan çok temiz gözüküyor ama 2003 model motora 12500 tl verilir mi arkadaşlar?
Neden verilmesin ki?
Zaten 2001 ve 2006 model arasındaki motorların hepsi aynı hatta 2004 sonrasının suspansiyon ayarları yok.
İçi çıkmış km si düşürülmüş modelli makina alacağına hırpalanmamış makina almak daha mantıklıdır.
En azından ben F ararken çok makinaya baktım fakat eski sahibini tanıdığım 2001 F aldım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
şu anda 2012 model hyosung gt 250 r kullanıyorum sıfır gibi motor o yüzden çekincelerim var. 2003 model 600 f le hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.Birde satacağım zaman çok zarar edermiyim 03' 600f ten ?
@vlknsyrn
hocam satarken sıkıntı olur diye de korkuyorum yoksa ne kadar bakımlı olursa olsun bizim millete anlatmak zor bakalım yakından görmek lazım sonuçta
@Pistolero
Dostum yakından bakmakda fayda var bin bi test sürüşü yap hyo dan daha zevkli.. işde bende hyo alacakdım sonra baktım hyo satan 600 lüğe koşuyo bende al satdan bıktım direk 600 lük bir F aşkı kabardı gitti
Arkadaşlar bursa da malumunuz motor boyatanlar vardı bi grenaj hasarlı buldum..grenajlar ve kafa grenajı bize kaça patlar tahmini
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
1500 tl gibi bir fiyat sadece boyası eğer tamir edilecek yerler varsa dahada çıkıyor fiyat.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
daha mantıklı hocam harbiden yaa bu boya işi neden bu kadar külfetli ?? amatör olarak boya atıyorum tabancam komprasörümde var olmadı kendim boyarım şimdide düşüncem sticker seti kaça ve tam gönyeli yapıştırabilirmiyim gerçi daha motoru almadık durun bakalım yaaa http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5698704/detay/ Subaydan boru değil adam bu hasarlı haline 13.500diyo ayar ediyo beni yarın sıkı bi pazarlık yapıcam bakalım nolcak
Fiyat iddalı kilometresi düşük ama çok düşmüş sanki... honda yazısı 60TL diye biliyorum sticker lar pek ucuz değil baya boya işi var ayrıca manetler falan da yamuk onlar da ucuz değildir
Buda benim ki nasıl ama :D 16500km
Honda CBF 250, Keeway Superlight 150, Stadion M48 1975
maşallah çil çil duruyo hacım satılıkmı
söylediğin iyi oldu yarın güzelce bi pazarlık konusu çıktı..tramer sorgusunda ne zaman muayeneye girdiği km bilgileri falan yazıyo diyolardı ben 5664 e gönderdim sadece tramer kaydı yok diye geldi bilen varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
12500ün üstünde bi rakam vermicemm km sini orjinal diyo yada iddia ediyo aküsü bitikdi ne zamandır basmamış lastikleri alalı bin km olmuş filan işde değermi bilmiyorum
Arkadaşlar bir ara gri renkli bir motor için yurt dışından fullCBR 600F sticker getirtmiştim.ama o motor nasip olmadı.Şimdi ise elimde siyah motor var ve onlar boşa çıktı hatta sahibinden.com a ilan vermişti.
İşine yarayan olabilir.
Full Takım set; Bana maliyetine size verebilirm.amacımız ticaret değil.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...10854341/detay
5664 Sadece Trameri veriyor valla şimdilik satmayacağım :D istediğim gibi bir motor bulamadım Piyasayı anlamadım şuan bazı motorlar yaz fiyatına göre 4000-5000 tl daha yüksek o motorda görsel baya masraf var daha iyisi yoksa yapacak pek birşey yok tabi
Honda CBF 250, Keeway Superlight 150, Stadion M48 1975
arkadaşlar 600f in yeni kasası hakkında bi bilgi bulamadım 2012 nasıldır kullanan arkadaşlardan artı ve eksilerini alabibirmiyi lütfen
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
arkadaşlar o kadar dil döktüm ama 13500TL den aşağı inmedi yaaa bende 13bin verdim düşüncem dönerim dedi öyle kaldı
motora baya kanım ısındı orjinal kilometresinin hakkını veriyo gibi düşürülmemiş fazla kullanılmamış kadar temiz
gel 11.500 ê benim motoru vereyım sana,
bayramın 2. günü düştüm,
kırılan parcalar tedarık ve tamır edıldı,
tek eksık boyası kaldı,
sağlıklı bir boyacı arayışındayım çünki,
300,,500 'ê de yapanlar var oto boyacısı olduklarından pek içime sinmiyor,
taş çatlasın (Çatlayacağını sanmam ) 1000 lira Boya desen,,,
Düşünürsen haberleşelim,
km orjınal,
kapalı garajımda duruyor,
hiçbir ses soluk yok,
tek kusuru boyası...
Motoruma her türlü kefilim...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şehir içi normal bir değer, belki biraz fazla ama o da kullanım tarzına bağlı bir şey tabii. Ben eski motorumla 7.5 lt/100 km ort ile kullanıyordum şehir içinde, şehir dışında ise en az 5.5 lt/100 km ortalamaya düşebildim.
yeni kasa 600f icin yorum yapan yokmu arkadaşlar....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)