BARIŞMERT'E: Merhaba Barış Bey.Bende de 2000 model cbr 600f var ve aynı sorun bende de var. daha motoru yeni aldım.motor kullanırken zevk alamıyorum kırmızı işıkta stop ediyo .rezil olmakta cabası.Her ustayada gidemiyosun zaten ustarın çoğu çok fahiş paralar istiyo.e bizde orta gelirliyiz.senden isteğim sen ne yaptın.Teşhiz ne kondu ve ne masraf yaptın .Hangi ustaya gittin.
Mrb bende şuan 2006 600f var 2000modeli satalı yaklaşık 6-7 ay oldu siz sanırım eski sayfalarda buldunuz yazdığım sorunu. Ozamanlar çok araştırmıştım sorun okadar enteresanki 4 sebeptende meydana gelebiliyor
1- karbüratör
2- devirdaim
3- regülatar
4-motor komprasör yapmıyor olabilir yani üst kapaktanda olabilir
Yani anlıcanız mekanikte elektrikte olabilir ama genelde sorun regülatör yani elektrikle ilgili teşhis etmek için stop etmeden önce farlar baygın yanıyormu bi bakın bide zenon far kullanıyorsanız söküp öyle deneyin regülatör arızalıysa aşırı yüklenmeden kesiyor olabilir eğer öyle değilse devirdaim arızalıysa ışıklarda yada trafikte falan beklerken motor aşırı ısındığından stop ediyor olabilir diğer seçenekler daha düşük ihtimal benim sorun regülatördü değiştirdim çözüldü
volkanım 231 kilitlemişler sanırım (==
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
aynen öyle ilkay..gezici radar imiş arkamdan devriye de 148 ile takip etmeye calişmiş 13x zoom yapmıştaa şak diye çekmiş..teknolojı gelişmiş trafık cezalarıda yukselmiş aman diyorum daha dıkat edın cıplak plakayla yola cıkmayı tekrar dusunun
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
arkada TOP CASE var
buda bır gezı esnasında olabılır hıssı verıyor ınsanda
Dikkatlı olmak gerek yanı
Geçmiş olsun
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Arkadaşlar bir süredir CBR 600 F modelleriyle ilgileniyorum.Aracımı satar satmaz uygun bir motosilklet almayı düşünüyorum.Sahibinden ilan numarası 108456741 dir, olurya burda arca ihtiyacı olan biri varsa takasa girebilirim.Saygılar,
Bir gün mutlaka ...
arkadaşlar hepinize iyi forumlar...
2001 Honda CBR600F
50.000km
zincir değişmiş, gergi çalışırken ses yapıyor (değişmesi gerekli)
kaza hasar yok
gözü kapalı alınıp binilebilir bir makina mı sizce? (tabi bakımları yapıldıktan sonra)
bir kac resım atalım [COLOR="Silver"]
---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
bır tanede ters atalım
[IMG=http://img824.imageshack.us/img824/5209/20121127212148.jpg][/IMG]
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
600f'mi sattım arkadaşlar, yeni motor için param olsa hayatta satmazdım ama şartlar işte. Belki bir gün tekrar alırım, nasip artık...
bu arada benim makina gkn motorsda bakımdaydı
arka süspansiyon değişti gazı kaçmıştı
tps sensörü değişti soketi bozulmuş
egsantirik gergisi yapıldı
akü değişti
benzin rezerv göstergesine bakılacaktı en son ne oldu bilmiyorum
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ilan şaka gibi. motor pert. ama fiyat süper.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09909600/detay
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Uzunca araştırmalardan sonra artık ben de bir 600 F pc35 sahibiyim.
"RR" mı? "R6" mı? "F" mi diye çok sordum, 600 F daha sıcak geldi bana, özellikle benim gibi 600 cc'yle yeni tanışanlar için ideal olduğunu düşünüyorum.
arkadaşlar iyi akşamlar. şu motor hakkında bilginiz varmı acaba bir sorıyım dedim yada nasıl sizce ilana göre
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5191532/detay/
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)