2010 da 7 bin 7 senede 7 bin hersene bin km ben bazen 2 gunde bin yapiyorum enteresan sen bencede aynen onko nun dedigi gibi git o paraya 2006 al varsin 35000--40000 olsun satarken ayni paraya satarsin ama 2003 satarken okadar etmez
Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)
motor çok diri duruyor. güngördeki ustalara gösterdim.motoru beğendiler.izmit otobanında 200km/h ye soluksuz çıktı, daha da basayım dedim doğrusunu söylemek gerekirse yemedi sonuç olarak arkadaşımdan 11 e aldım. ses olayına gelince sessiz bir motor. zincirden tekerden veya biyerlerinden ses gelmiyor(amman nazar değmesin)
yakında resimlerle piyasaya düşerim:cherry
aldıysan hayırlısı olsun güle güle kullan kazasız belasız ama satarken 11.000 tl ye zor satarsın sanırım çünkü km az ama satarken alacak adam şaibeye düşer ulen 2003 model 20.000 km de falan diye bari en az bi 30.000 km kullan sonra satta kimsede soru işareti kalmasın :D
Hayirli olsun oncelikle.
Ben topcase taktim, demirini kendim imal ettim. Demirci miyim? Hayir Ugrasinca oluyor. Yaptigim demire bir kac ilave ile yan cantada takabilirim. İleride ona da bakicaz.
Mobil girdigim icin actigim konuyu copy paste edemiyorum buraya, aksam firsat bulursam eklerim.
Fakat topcase 140-150 km hizdan sonrasinda guvenli surusu etkiliyor. Zaten bende uzun yola surekli esimle birlikte ciktigim icin 120-140 km hizlarda seyrediyorum.
Yan canta takinca durum ne olur, sanirim topcase kadar etkisi olmaz, cunki grenajlar ve on cam yanlara gelen ruzgari engelliyor yeterince.
beyler bazı ıhtıyaclar nedenı ıle motorumu satmayı dusunuyorum
Su an ıstanbul dısındayım ılan ve fotograf koyamayacagım hemen ama buradakı arkadasların cogu tanıyor zaten
Motoru satmadan once son bakımları tarafımfan yapılacaktır
Eksantrık gergısı degısecek
Uzerındekı 2ct lastıklerın dıslerı bıtmemıs olsada yatmaktan dolayı omurlerını tamamladılar onlar degısecek
Motor rengı soldugu ıcın komple boyanmıs durumda bılıyorsunuz
Motor bendeyken 1 kez sag tarafına yattı dururken ve 1 kezde solumdan araba captı alternator kapagı degıstı carpma sonucu
Sase yurur ve cıgerı ıle herhangı bır sıkıntısı yok 60bınde sekmanlar ıcın basınc testı yapıldı gayet ıyı durumda
Yıne 60bınde yenı lazer ırıdyum bujılerı takıldı yagı degıstı 15 50 mobıl1
58bınde zıncır dıslı set takıldı
54 bınde felan eksantrık zıncır ve paletlerı degıstırmıstım
Sımdılık bu kadar yazabılıyorum telefondan gırdıgım ıcın
11e satmayı dusunuyorum kredımı kapatmak ıcın
Bılgılerınıze
saol taylanım
Umarım hayırlı bırıne gıder benım gıbı bakabılecek
neredesın tam olarak ?
Bayramda ıstanbuldayım guncel fotograf cekıp yukleyecem hem sıteye hemde sahıbındene
Ben olmasamda makınaya bakılabılır arkadasımın garajında benı beklıyor su an
Bulursan ne sanslı sana ama zor.
Kazasız arıyorsan zaten ımkansızı
Alıp uzun sure kullanacam dersen sıkımtısız bınersın standart bakımları ıle ama al sat ısıne gıreceksen 600f kar edebılecegın bır makına degıl artık
2. Elde her turlu rahat satarsın temız calıstıgı surece o baska
Satmak zorunda olmasam aslında 200 300bın gıtmek ıstıyordum forumdakı arkadaslarda bılır
Istanbulda bakmak ıstedıgın makına olursa yardımcı olmaya calısırım ama musaıtsem
Numaram
533 633 10 69
Arkadaslar kis gelmeden bi gorussek bi gezi duzenlesek ne dersiniz ???
http://www.motorcyclenews.com/upload..._fireblade.jpg
elin oğlu yapmış laa
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Pazar aksamina taksim de bulusalim meydanda motorlarin park ettigi yer var bufelerin önü aksam 7;30 uyarmi
ıs nedenı ıle aranıza katılamıyorum ne yazıkkı =(
İlkaya yokyazdik baska
selam millet ben varım motorumu satılığa çıkarttım satıldı satılacak gıtmeden son bir organizasyona hayır demem beni yazın işim olmazsa aranızdayım
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)