ıspartada baktıgın suzuki mavi 15.000 km olanmı eğer o ise temiz motora benziyordu bende ona niyetlenmiştim sonra cbr600f aşkı daha ağır bastı sen bütçeni 11.500 ayarladıysan sana o paraya temiz bi f bulunur acele etme ama çünkü suzukiden pişman olabilirsin sonra sabret birazdaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00450973/detay
bu motora bak istersen 11.000 alınır bu motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
bu motorada bakabilirsin istersen buda temize benziyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00373822/detay
Grenajlar boyalı olabilir sonuçta bu motorsiklet ama değişmemiş olsun depoda boya olmasın sagı solu duzGun olsun makinası sağlam olsun orijinal km de olsun en önemlisine düzgün birinde olsun aldığın kisi çok önemli o 2 sahibi 3 sahibi olabilir ama titiz. Biriyse oda titiz birinden almıştır muhtemelen falan filan
Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)
Arkadaşlar 4 gündür motoru çalıştırmamıştım,
en azından garajdan çıkartmamıştım yani,
bu gün motoru çıkarttım,
ilk öncelerde 2 sefer yanıp sönmeye başladı F1 ışığı,
ve şu anda Sürekli yanık duruyor ilk 2 dk'dan sonra,
rolanti artıyor ve F1 ışığı sönmüyor???
Anlayacağınız motorun F1 ışığının sürekli yanması ne anlama geliyor???
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
önemli olan şase ve motoru düzgün olsun ALLAH aşkına boyasız f mi var ya türkiyede atıyorum 200 f kullanan varsa 190 nı boyalıdır arkadaşlar bu motor 2 teker düşer kalkar boyanır önemli olan büyük bi kazası olmasın ciğeri sağlam olsun yeter doğrumudur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
bi sorun var demektir bi servise göster.
Depoda boya olmasın mantıgını her motora yapamazsın
Ben motorumu komple boyattım mesela 2001 model benden once gunesın altında fazla bırakılmıs ve kırmızı rengı artık turuncu seker pembesı karısımı kıvamındaydı
Sımdı cok memnunum
Hatırlarsanız gecen sene agustos eylul ayı felandı genc hıyarın bırı bana solumdan carpmıstı sol serııte gıderken sagdakı sokaga dalmak ısteyınce neysekı hızlı degıldık alternator kapagı ve boya ıle ısı tamamladım ama bende yaptıgı etkı dahafarklıydı tabı...
Ah be serkanım baksana servıce manualıne
Laptopu almadım bende yanıma fıat roadshow ısındeyım yıne paso sehır degıstırıyorum yardımcı olamayacagım ondan =(
Serkan elimde service manuel yok ama O ışık f1 değil FI ışığı olması lazım yani (fi=fuel injection ). Muhtemelen enjeksiyon sisteminde problem var yada sensörde yada benzinde pislik var motorda tekleme falan yoksa sensördur Eğer bı tekleme problemi var ise önce benzini kontrol et pislik falan olabilir deponu fulle hala varsa enjeksiyonda problem
tesekkurler barış,
servis manueli satın aldım,
translate ilede çevirisini yaptım,
arıza tespik sistemi bağlantısı varmış bizim motorlarda,
onu kullanarak arızanın yerini buldum,
şimdi ona bakacağım,
ve sizler içinde resimliyeceğim...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Serkan türkcesi varsa burda paylaşırsan süper olur çok dua alırsın internetten ingilizcesini indirdim ama 2001 2003 model yazıyor 2006 yi bulamadım benim bildigim 2004 sen sonra bütün f Ler aynı 2001 2003 farklı
türkçesi yok,
google translate ile çeviriyorum bende,
modeline bakmadım ama,
yeni kasaların hepsi bir zaten,
o sebepten pek çok uygula uygun yani
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
maksimum 11000 ama 11500 zorlarım bulabilirsek br f sevinirim. tavsiyelere açığım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00450973/detay
bu motora bak istersen 11.000 alınır bu motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
bu motorada bakabilirsin istersen buda temize benziyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00373822/detay
bu motorlar için tavsiyeleri alayım..
İlkay'a %100 katılıyorum, her motorda arayamazsın depoda boya olayını. Boya'nın neden yapıldığı önemli, İlkay'ın motorun boyanması buna çok güzel örnek. Keza benim motorumda komple boyalı, kazası falanda yokken boyandı komple mat siyaha.
Rengi merak edenler için ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00472586/detay
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
Sizin motorlar zevk için görsellik için boyanmış olabilir bende deposu boyalı motoru çöpe at demiyorum ama motorun evveliyatinda en çok fikir sahibi olabileceğiniz kesinkez bakmanız gereken yerler bunlardir benim motorunda deposunda boya var ben bile bile aldım 15 yıldır motosiklet kullanıyorum ama soran arkadas biraz acemi galiba pek bu isten anlamıyorsak ip uçlarını bu sekilde bulabiliriz..
arkadşlar dünkü 4.farkındamısın etkinliğine katıldıktan sonra anladım ki bana en uygun motor gene enduro bu motorum çok seviyorum lakin eşim ve benim için enduro daha makul sanırım bu yüzden motorum satıştadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1015744/detay/
dostum ilgine teşekkürler,
bizim motorların CBR 600F'lerin kuyruğun sağ kenarındaki CDI ecu'nun yanında sıyah bir soket var,
o sokete iki ucu bır bırıne değdırecek şekılde kablo sokuyoruz (ŞÖNT ediyoruz) KONTAĞI AÇIYORUZ VE FI ışığı ilk sefer 2 defa yanıp sönüyor,
Ve sonrasında tekrardan FI ışığının kaç sefer yanıp söndüğünü sayıyoruz,
(Benim motor 9 sefer yakıp söndürdü,)
9 SEFER demek hava filtresi üzerindeki hava sıcaklık sensör'ünde gevşek soket veya arıza tespit etti,
Tüm soketleri temizledim ve tekrar söküp taktim,
arıza ışığı söndü fakat rolantide durmuyor,
yani arızalı o parca,
EBAY'dan 70 liraya buldumsiparişini verdim,
hondada 195 lira istediler,,,
parçayı bir görseniz yolda görseniz tekme atarsınız
bişiyede benzemiyor yani ))
neyse hele gelsinde
Yanii İlkay Kardeşim servis manuelini kullanmayı biliyorum ilk aklıma gelende oydu zaten
Tekrar Teşekkürler...
Maksat Bilgilendirmek...
İşte parça bu ))
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Selamlar ebaydan alış veriş yaparken kargo problemi yasamiyomusunuz bende bı dünya aksesuar buluyorum fiyatlarda uygun nası getireceğim gümrüğe takılır korkusuyla sipariş vermiyorum kolaymidir bu isler bukadar
aslında o kadarda kolay değil,
ücretsiz kargoları ve ucuz urunlerı tercıh etmelısın,
kaybolma ihtimalı oluyor,
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Ya arkadaşlar kırmızı 600 f lerde grenajlarda kırmızı bölümmü boya yoksa siyah bölümmü.
Grenajı full kırmızıya boyatıp siyah bantlamı yapılıyor onu merak ettim.
Birde Gri Kırmızı 600f ler var onlar hangi model acaba...
Son olarakda grenaj stikerları ve yazıların ( CBR, 600F, HONDA ) corelde çizilmiş hali kimsede var mı.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)