Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    barismert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 600f 2006
    Bendede 2006 var egzantrikten ses geliyor nası çözücüm bilmiyorum Serkan maliyetiniz ucuz yol nedir )

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Serkan bide forumun gecmis sayfalarına arada göz atıyorum 600f bı kullanıcıdan çok daha iyi tanıtıp sorunları çözüyorsun bı tamircilik olayı varmıdir?
    Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Abrascas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu forumda cbr600 ve metresi olan kimse yok mu yardımcı olabilecek?
    2 sene hyosung gt 250 kullandim, simdi 600 f kullaniyorum. Amortisorleri cok farkli, sertlikleri cok farkli, kisaca boydan kurtarsa da motoruna uyacagini sanmiyorum hocam. Aksam unutmaz isem eve gidince olcer yazarim yinede.

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    ne günler yaşadık bee

...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    arkadaşlar yarın istanbuldaki son gecem olacak iş nedeni ile şehir dışına turneye çıkıyorum yeniden.
    bayramda bir ihtimal burada olacak olup şu an bilinen dönüş tarihimde kasım 25 olması nedeni ile motorumu son kez dışarı çıkartıcam.

dışarı çıkmak isteyen gelmek isteyen arkadaşlar olursa yarın akşam suadiye s virajında olurum %80
    zaten çıkana kadar burayı takip ederim ara ara gelmek isteyen olursa buyursun gelsin beklerim

herkese günaydın şimdiden
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    İlkay, ben de carsamba gunu Ankara>Kaynasli>Akcakoca>Karasu>Bagirkanli>Sile>Ag va>İstanbul rotasiyla İstanbul'a gelecegim. Gelince seni gormeyi dusunuyordum ama gidiyormussun. Pazar gunune dek orada olacagim, uygun olursa İstanbullularla tanismak isterim.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    ne yazıki iş nedeni ile gidiyorum
    yoksa perşembe günü çok yakın bir arkadaşımın düğünü var onada kalamıyorum :(
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    CBR600F
    merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yeni üyeyim ve ilk defa yazıyorum, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum, cbr 600 f motorumu daha yeni aldım gayette memnun kullanıyorum ancak başıma gelen ilginç bir problem oldu gerçi bana göre ilginç illaki sizin başınıza gelmiştir. şehiriçinde giderken sellökter yaptım ve motor birden stop etti sağa çektim biraz bekledim, sonra tekrar kontağı açıp FI yazan kırmızı ışığın yanmasını bekledim ama yanmadı, farı açmadığım halde mavi ışık uzun far veya sellöktör herneyse işte zayıf bir şekilde yanıyıor, sellöktör yapmaya veya farları açmaya kalktığımda aynı ışık canlı bir şekilde yanıyor ama maalesef yine hiçbir far çalışmıyor, ve farın ışığı (ön taraf) çok hafif ve kızıl bir şekilde duruyor, ben FI yanmadığı yani hazır olmadığ halde marşa basınca FI yanıyor ve motor çalışıyor, bu arada ne far, ne sinyal nede korna hiçbiri çalışmıyor zaten çalıştırmaya kalktığım anda motor stop ediyor, kendimce arızayı anlatmaya çalıştım, siz tecrübeli arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum, 505 544 5777 msn, fabersa1905@hotmail.com yardımcı olmanız dileğiyle.

zagor0026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda CBR 600f4i
    Öncelikle hoş gelin. 600F inde hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah.. Bahsettiğin sorun muhtemelen elektirik kaçağının olması. Bu çalışmayan tuşlardan biri oksitlenme yada şase yapmış olabilir. Bu makinelerde elektirik dağılımı çok hassastır eşit şekilde dağılmalı. En kısa sürede iyi bir ustaya göstermelisin.

Motosikleti
    honda cbr 600f 2006
    selamlar 600f alarm taktıran varmı varsa hangi marka kullanır disk alarmı aldım baya uğraştırıyo

Motosikleti
    ER-6N (Turuncu)
    Uzun bir aradan sonra merhaba ;
    2011 cbr600f kullanıcısı olanlar , motorundan memnun mu ? bir arkadaşımla konuştum motor 250cc lik gibi görünüyo , kalıpsız dedi :( , diğer bir merak ettiğim konu ise kombine firen ve oturuş posizyonu. Virajda istemeden ve ya isteyerek firen yaptığımızda kombine firen motoru savur muyor mu ? bana tehlikeli gibi geldi . daha önce er6n vardı bende oturuş pozisyonu çok rahat yeni 600f de bu rahatlığı bulabilir miyim ?
    açıkçası 750(r) ve cbr600f arasında kaldım , kafayı yicem.
    Ya bir de motoru göremiyorum , bayisine gitiim ankarada yok dedi ikisi de , sipariş üzerine getiriyolarmış . yolda giderken görürsem arabayla walla sellektörle falan durdurmaya çalışıcam :D inşallah ne sellektör yapıon la diye saldırmaz , artık bi bira ısmarlarım arkadaşa motorun üzerine bir kere oturmama izin verirse.
    Bir de alanlar elinden çıkarıyor yazılmış forumlarda ben hiç satılık 2011 cbr600f göremiyorum , millet almıyor mu ? yoksa alıyor ama çok sevip satmıyor mu .

Motosikleti
    CBR600F
    zagor0026 iyi niyetlerin için teşekkür ederim ustaya göstericem illaki çünkü arızayı gördükçe huzursuz oluyorum ancak çorluda iyi bir usta nerden bulurum bilmiyorum birkaç yere sordum arıza anında gelmelisin diyorlar tabii onlarda haklı bakalım artık arıza yaptığı anda götürüp göstericez, bu arada ybn zincir dişli takımı hakkında ne gibi düşünceleriniz var kullanan yorumları almam mümkünmü acaba?

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Alıntı barismert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bendede 2006 var egzantrikten ses geliyor nası çözücüm bilmiyorum Serkan maliyetiniz ucuz yol nedir )

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Serkan bide forumun gecmis sayfalarına arada göz atıyorum 600f bı kullanıcıdan çok daha iyi tanıtıp sorunları çözüyorsun bı tamircilik olayı varmıdir?
    sanıyorum sendede aynı sorun var
    sorunun eksantrik zincir gergisinde,
    bu gün CBR 600RR geldi sesten dolayı,
    kendi motoruma yaptığım işlemi uygulayıp yay yaptırdım ve taktım sonuç mükemmel
    arkadaşın gözleri yaşardı
    bu kadar işlem içinmi bende 700 lira istediler dedi

ben bilmem belki farklı yay kullanacaklardır dedim bende

yani seninde motoruna 150 lira sıkışmış
    sonrasında sonuç mükemmel

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
    __________________________________________________ __________________________________________________ _______________
    selamlar 600f alarm taktıran varmı varsa hangi marka kullanır disk alarmı aldım baya uğraştırıyo
    ben motoruma İNWELS alarm bağladım,
    toptancım hediye etti saolsun senin motora iyi olur en azından kimse kurcalamaz diye

bağlantısıda çok basit,
    elden raş ile işimiz yok o sebepten,
    sadece +,,,- uçları aküye takıyoruz 2 adet sarı kabloyuda kuyruktaki sinyallerın + uçlarına veriyoruz...

istersen o sarılardan birine ek yapıp kornayada verebılırsın,
    alarm çalarken 4'lüler ile birlikte kornanda basar

ben sensörü kuyruğa verdin en hassas yer orası çünki,
    çocuklar koltuğa dokundukları gibi Ötmeye başlıyor ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
    __________________________________________________ ________________________________
    Arkadaşlar aklınızda olsun,
    nasıl oluyorda bizim F'lerde kronık arıza olarak eksantrik ses yapıyor ise,
    çok hırpalanmış 600RR 'lardada ses gelıyor,
    bugun bır arkadaş geldı ve sorun yıne aynı,
    yani,
    eksantrik gergisinin yayını yeni yaptırdım sistemini düzenleyip taktiğimda ses ortadan kalktı,

çevrenizde eksantrik sesi gelen olur ise eğer,
    servisinden önce tamircisine durumu izah etsin ve uygulasın,
    Sorun daha ucuza ve daha çabuk çözümleniyor...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

hayvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı sagittarius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun bir aradan sonra merhaba ;
    2011 cbr600f kullanıcısı olanlar , motorundan memnun mu ? bir arkadaşımla konuştum motor 250cc lik gibi görünüyo , kalıpsız dedi :( , diğer bir merak ettiğim konu ise kombine firen ve oturuş posizyonu. Virajda istemeden ve ya isteyerek firen yaptığımızda kombine firen motoru savur muyor mu ? bana tehlikeli gibi geldi . daha önce er6n vardı bende oturuş pozisyonu çok rahat yeni 600f de bu rahatlığı bulabilir miyim ?
    açıkçası 750(r) ve cbr600f arasında kaldım , kafayı yicem.
    Ya bir de motoru göremiyorum , bayisine gitiim ankarada yok dedi ikisi de , sipariş üzerine getiriyolarmış . yolda giderken görürsem arabayla walla sellektörle falan durdurmaya çalışıcam :D inşallah ne sellektör yapıon la diye saldırmaz , artık bi bira ısmarlarım arkadaşa motorun üzerine bir kere oturmama izin verirse.
    Bir de alanlar elinden çıkarıyor yazılmış forumlarda ben hiç satılık 2011 cbr600f göremiyorum , millet almıyor mu ? yoksa alıyor ama çok sevip satmıyor mu .
    Ben de almayı düşünüyorum bu motoru (Şu an Ninja 250 kullanıyourm). Biliyorsun yeni CBR600F performans olarak diğer 600lük SS lerin gerisinde, oncelik kullanim kolayligi, konfor ve tuketime verilmis.
    Oturma fırsatım oldu. Er6 ya göre öne eğik fakat SS a gore cok daha dik (VFR gibi). Uzun yola gitmekte hic sorun olmaz bence. Fakat biraz fit olmak gerekiyor. Spor motor kullanirsan sportif olacaksin
    Ayaklarin pozisyonu Ninja 250 ile neredeyse birebir ayni, sele cok cok az daha yuksek. (Er6 gibi ama ayaklar az daha geride / spor posizyonda)
    Forumlarda soylenene gore, suspansiyon ve sasi er6 dan cok daha ustun. Gosterge panelinin berbatligi malum.
    Egik pozisyon bu performansta motorlar icin gerekiyor ama cok istenirse raiser clip on ile yukseltilebilir.

Beni dusunduren iki sey var:

1. Artci konforu nasildir? SS ye gore cok daha iyi oldugu belli fakat artci ile uzun yol yapilir mi? Tutamak yok, ne olacak.
    2. O egsozun pas icinde berbat bir hale gelmesine nasil engel olucaz Her surusten sonra cilalanacak mi? (Belki bunu hornet sahiplerine sormaliyim)

Motosikleti
    honda cbr 600f 2006
    Serkan nerde abi senin yerin bı oturup 2 muhabbet edemedik 2 çıkıp gazlayamadik kıs geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Aksam ben isten geç çıktığımdan bı buluşma ayarlayamadik chopper kullanan arkadaslar süper organizasyonlar yapıyorlar biz supersport a binenler sıfır koca istanbulda takılacak supersport grubu yok çok enteresan bu yaz Eskişehir-ISTANBUL,İzmit ISTANBUL, agva

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hayvan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni dusunduren iki sey var:

1. Artci konforu nasildir? SS ye gore cok daha iyi oldugu belli fakat artci ile uzun yol yapilir mi? Tutamak yok, ne olacak.
    2. O egsozun pas icinde berbat bir hale gelmesine nasil engel olucaz Her surusten sonra cilalanacak mi? (Belki bunu hornet sahiplerine sormaliyim)

Artçı ile uzun yol derken: istanbul dan yalovaya körfezden gittikten sonra artçının biraz beli ağrımış oluyor. Durmaya yakın hızlarda olmadıkça depoya tutunmak durumunda çünkü. Kuyruk altında el girme yerleri var ama sanırım onlar motoru tutup ileri geri yaptırmak için. Artçı depoya tutunsun diye güvenlik açısından kuyruğa tutunma yeri yapılmamış olabilir. Egzozum 1 sene de hiç paslanmadı (7500km).

Gidon yuksekliği hornet ten daha alçak RR dan biraz daha yüksek.
    hayvan bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cbr 600f 2006
    anlıcanız hep tek tabanca

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    arkadaşlar motorumu satma kararı aldım, link şu şekilde http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9484234/detay/

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Serkan nerde abi senin yerin bı oturup 2 muhabbet edemedik 2 çıkıp gazlayamadik kıs geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Aksam ben isten geç çıktığımdan bı buluşma ayarlayamadik chopper kullanan arkadaslar süper organizasyonlar yapıyorlar biz supersport a binenler sıfır koca istanbulda takılacak supersport grubu yok çok enteresan bu yaz Eskişehir-ISTANBUL,İzmit ISTANBUL, agva
    Ben Gazı osman paşadayım,
    diledğin zaman ben gelıyorum de ben karşılarım seni,
    laflarız,

sen havanın açık olacağına emın oldugun bır gun belırle ve benı ara yada buraya yaz,
    bana 1...2 gun onceden bılgı verdıgın her an ben neresı olursa gelırım,
    hep sakarya,,tekırdağ sıktı zaten

sen yeterkı hava guzel olacak çıkalım demen yeterlı
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

[IMG=http://imageshack.us/a/img715/2972/img0808rf.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
    kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.

Motosikleti
    honda cbr 600f 2006
    serkan pazartesi izinliyim gelicem yanına işallah görüşürüz
    bu arada bu sabah motorun ısısı işe gelirken 120 dereceye kadar çıkmış normalde 105 de falan açardı farketmemişim kaskta kulaklık var malum sarıyer nişantaşı arası trafik radyosuz çekiliyo sanırım fan açmadı fan bozuldu galiba sağa çektim stop ettim kontağı kapatmadım fanı gözle kontrol ettim motor fan açmamış zzzzz diye bi ses geliyo ama fan dönmüyo neyse bi sigara yaktım soğusun diye beşiktaş barbaros bulvarının yokuşundan boşda saldım hem rüzgardan biraz radyatör soğusun diye yokuş bitince çalıştırdım hararet 90 lara düşmüş akaretler yokşundan nişantaşına geldim akşam serin oluyo yolda boş eve sorunsuz giderim ama bi fan alıp değiştirmem gerekicek sanırım fatih kılıçlıya sordum (motomarketim şirinevler) tl fiyat çekti bakalım napcaz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler