Emin olmamakla birlikte; muhtemelen göstergeler içinde hafıza için ufak bir saat pili vardır ve o bitmiştir...
Emin olmamakla birlikte; muhtemelen göstergeler içinde hafıza için ufak bir saat pili vardır ve o bitmiştir...
Ben dede aynı problem var, araştırdığım kadarıyla gösterge tablosundan aküye gitmesi gereken bir veya bir kaç kablo'da kısa devre var veya direk kontağa bağlı durumda. Kontak kapatınca gittiği için mantıklı geldi bana, ben de en yakın zaman da halletmeye çalışacam bu sorunu...
Extremanın dediği gibi sigorta kutusu oksitlenme yapıyor, iki kez aynı sorunu yaşadım. Akünün + ucunun hemen yanındaki sigorta kutusundan kaynaklı, değiştirmeye gerek yok wd40 ile güzelce temizlenirse sorun kalmaz... Arkadaşlar bu arada 2006 600 f satılıktır. Almak isteyenler ve ya motoru görmek isteyenler mesaj atabilirler... Motor abimin ve İst- Başakşehir'de... 12.500 tl
bu da linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94082900/detay
The man who knows everything chooses to know nothing...
2012 modelini kullananlar varmı gören oldumu hiç düşünceleriniz nedir o kadar para verilirmi 25 bin tl
uzaklar yolcusu.
Ben de sizinkisiyle benzer bir soruya 600F kullanıcıları adı altında cevap alamasam da, daha önce bir arkadaş almış ve fotoğraflarını paylaşmış. Test'e dahil pek yazı yok fakat göz atmak istersiniz diye size linki paylaşayım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...0f-2011-a.html
Bu da Barkın'nın (Altın elbiseli adam) Cbr 600F inceleme vidyosu:
http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc
Başka bir forumdan ulaştığım inceleme:
Arkadaşlar,
2011 model siyah CBR 600F'im var. 10'dır motosiklet sürüyorum. Bugüne kadar onlarca kaza yaptım, bir çoğu sürücü hatası olduğu gibi, bir çoğuda görülmez kaza denilebilir. Büyük şehirlerde ne zaman neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Siz siz olun her türlü önleminizi alın, gerisini tanrıya havale edin.
Bu detayları niye anlayıyorsun arkadaş diyeceksiniz belki. Sebebi şu; bu motor bu güne kadar kullandığım en güvenli motorlardan biri. (Marauder, Shadow, KTM, V-Rod, Hayabusa, 600RR gibi çeşitli motorlara bindim.) Performansı tatmin edici olduğu gibi, verdiği güven hissi, motora bağlanmanıza sebep olacaktır. Uzun yolda touring konforu, pistte racing tatmini.
İstanbul yollarında hiç karşılaşmasamda otoparklarda garajlarda bir kaç '11 CBR600F gözüme çarptı. Bu motor önceki görünüşünden çok farklı olduğu gibi sürüş kaliteside bir o kadar farklı. Bir çok teknolojik yenilikleriyle sınıfının en güvenli motoru. 250cc motordan 600cc motora geçiş yapmak isteyenler için en ideal motorlardan biri. Özellikle Racing tutkunu olanlar için! 250cc motordan direk 600'lük racing e geçiş yapmak çok büyük bir sıçrama olacaktır ve can güvenliğiniz için çok tehlikeli olcaktır. 600'lük motora önce beygiri daha düşük motorlarla başlamak, tecrübe kazandıktan sonra Racing e geçiş yapmak çok daha güvenli ve keyifli olacaktır.
Kaynak: Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları http://www.motordelisi.com/forum/showthread.php?t=89879
600F'in Türkiye'de beklenildiği satış sayılarına ulaşamamasının en büyük sebebi RR ile fiyat farkının çok düşük olması. Malesef yanlış bir felsefeye sahibiz. "Madem bu kadar para veriyorum, o zaman biraz daha güçlüsünü alayım" diyoruz. Ama yanlış bir yaklaşım bu. Eğer motosiklet sevdanızı devam ettirmek istiyorsanız, herkes kendi kapasitesine uygun motora binmeli.
Burada yazımı sonlandırıyorum. Biraz fazla duygu yüklü mesaj oldu biliyorum, ama bunları paylaşmak istedim. Bir sürü genç arkaşımız var ve güzel motosikletlere binmek için can atıyorlar eminim. Adrenalin'i bende çok seviyorum ama değer verdiğiniz şeyleri kaybetmek istemiyorsanız lütfen güvenliğinizi her zaman ön planda tutun.
Saygılar, Sevgiler,
LDRist
Önce emniyet, sonra hareket...
[QUOTE=Teo23;2753496]Extremanın dediği gibi sigorta kutusu oksitlenme yapıyor, iki kez aynı sorunu yaşadım. Akünün + ucunun hemen yanındaki sigorta kutusundan kaynaklı, değiştirmeye gerek yok wd40 ile güzelce temizlenirse sorun kalmaz... Arkadaşlar bu arada 2006 600 f satılıktır. Almak isteyenler ve ya motoru görmek isteyenler mesaj atabilirler... Motor abimin ve İst- Başakşehir'de... 12.500 tl
önerin için çok teşekkür ederim.wd40 temizledim. kontrol de ettirdim sigortalar sağlam ama sorun aynı devam ediyor
arkadaşlar
ekteki linki kontrol edebılırmısınız yanlardakı kaydırmaz pedlerı nerden bulabılırım bılgısı olan varmı acaba ?
http://cbrforum.com/forum/f4i-main-f...20438/page110/
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Sigorta atmıyor sağlam kalıyor, soket girişleri oksitlenme yapıyor. Bir de tam dolu bir akü ile değiştir akünü öyle dene... Olmazsa şayet bir yerlerde kısa devre vardır ama bulmak çok zor iş kolay gelsin...
The man who knows everything chooses to know nothing...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
stompgrip isimleri sormak lazım Sevsay Motors a hala ellerinde mevcut mu??...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
R1 'i sattım
Yeniden bir 600F mi alsak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
panelde pil yok ne yazıkki
daha önce geçen yaz gösterge panel ışıklandırmasını değiştirmek için söktüğümde bakmıştım ama öyle bir pil bulamadım ben
akü bittiğinde saatte sıfırlanıyor toplam km bilgisi ise roma kaydedildiğinden silinmiyor
doğan dertsiz başımıza dert açıyorsun sende ama (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
oo ilkayda burdaymış özlemişim 600 f formunu terfi ettik cbr xx 1100'e ama formu çok aksak ilkay orayı canlandıralım ya formlardan okuduğum kadar cakalaz yanı dogan arkadas 1100xx isteyen kafasında olan hep istediği motor değilmiydi ozaman geçs,n xx'e
ilkan başına salarım doğanı görürsün o zaman xx sevdasını onun (=
millet doğan motoru sattı diye internete girmiyor artık
şakası bir yana ama motor alma süreci çok sıkıntılı onu mu alsam bunu mu alsam kararsız biri biraz hemde temizini bulmak dert biliyorsun e uzakta da olunca insan (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)