yaklasık bır ay once 2011 cbf 150 ıle motorsıklet deneyımlerıme baslamıs bulunmaktayım.deneyımlerımı yasadıktan onumuzdekı sene buyuk motor almayı dusunuyordum fakat bır akrabamız motorsıkletını satatacagını soleyınce fıkrımı degıstırdım.
2006 honda 600f 28000 km de sızce fıyatı 12-13500 arası olan bu motoru dusunmelımıyım.bırde honda 600f ın bakımında neler vardır.ne kadara bakım masraflarının altından kalkabıırız.(motor genel bakım dısında cok temız cızık dahı yok)
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
teşekkürler cevap için;
valla fiyat çok iyiymiş.yok kalitesiz yağ koymam tabiki de tam sentetik koyayım dimi?Bundan önce castrol koymuştum power 1 racing 10-50 şuan bu var fakat motul ile ipone u denemek istiyorum yoksa 100 tl ye izmirde vardı castrol almadım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
valla dostum
yağ +filtre 180 tl
hava filtresi(bmc)160tl
4 tane lazer iridyum buji 9c-9h 160tl(bu fiyata ben aldım piyasada 180tlden aşağı zor)
balata ön arka değiştirsen (gold) 320tl
fiyatlar bunlar + işçilik tutar .
gursus arkadasım tesekkur ederım.yaklasım 1000 tl de masraf tutuyor .pekı motoru ne fıyat vermemı tavsıye edersın. motor kız gıbı tabırıne uyan bır motor orjınal 28 bınde fıyat en mantıklı ne olur.pazarlıgını o sekılde yapayım
dediğiniz gibi motor temiz ise 12, 12,5 rahat ederi var13 e çıkarsan tüm bu bakımları yaptırılmış motor bulabilirsin piyasada ama çok dikkat et iyice baktır birkaç yere patlak 6f çok.
hee birde egzantiriği ötüyodur muhtemelen oda bi 800tl sıkıştırır adama ama kronik sorun hepsinde olabilir eğer egzantirik seside yoksa hiç kaçırma derim
hayırlısı olsun .
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
gursus motor memleketımde cankırıda.motoru cankırıda bır motor ustası akrabama sattı.ıkı sene falan oldu alalı.cocukluktan motora bınen ınsanlar.motor ustasında su anda hayabusa var.motoru alıp uzen ,ezerek bınen ınsanlar degıller.usta onlar oldugu ıcın motoruda onlara gosterme sansım yok.aklımdakı tutar 12-12500 masraflarıda katarsak motor bana 14 e falan gelecek.sen kac senedır kullanıyorsun makınanı
ben 600f imi alalı 8 ay oldu fakat 10 yıldır binerim motora çeşitli motorlarım oldu f te 8. ayım şuan her şey güzel yakıtından da memnunum.
O zaman tramerden bi sorgulat birde şase no ile servistende bir sorgulat derim geçmişine dair fikrin olur insanlar güvendiğin insanlar olabilir fakat bu zevk işi biliyosunuz bu oyuncaklara 13,14 lira para veriyoruz sonradan çıkan bir şey insanın midesini bulandırır.
bu arada volkan castrol power1 racing tam sentetik
aranıza gireyim izninizle..makinede neler var eksoz-buji-hava filtresi-lastik-ön cam-manet-elcik-zincir dişlivs....ekstra varmı yokmu bunlaarıda ölç tart bunlar yoksa boş makineye o paralar bile cok...tam terside olabilir ozaman tanıdıgının diyorsun son bakımlarını n zaman yapmış öğrenirsin ona göre kafanda durumu tasarlarsın...400-500 tl fazla verirsın tanıdık bildik motor alırsın 3e 5e bakma..tavsiyem
...
makına bos sanırım bı resmını yuklemeyı deneyım
geçen pazar yaptığım zincir dişli temizliğim.zincirim bayağı bollaşmış gerdirmem lazım zira orta ayaklığın demiriyle arasında çok az mesafe kaldı daha önce hiç yapmadım ama nasıl yapıldığı konusunda az çok bilgim var yinede nokta atışı yorumlarınızı beklerim )
bu arada resimleri cep telefonu ile çektim kalite düşük.
yağladıktan sonra ; (zincir yağı olarak motul kullanıyorum)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
uğur abi ;
orjinal bir motora benziyor zincir muhafaza ve diğer sticker lar deforme bile olmamış;
fakat gözlemlediğim bir sola yatmışlığı var sanırım alternatör kapağının alt kısmında hafif çizikler var çokta önemli değil güzel motora benziyor resimlerden
hersey ıyı guzelde ugur kardesım 1 aylık tecrube ıle 600f kullanman pek dogru olmaz
gursus arka masanın sag tarafı 28 sol tarafı 22 anahtar ıle gevsetıyoruz once sonra gerıye cekme somunlarını saga dogru sıkıyoruz 8 yada 6 olması lazımdı onlarında aman dıkkat et ıkısıde aynı hızada olsun yoksa tekerın yamuk olur balansını bozarsın orada gergı cızgılerı var onlar yardımcı olur sana bu anahtarlar selenın altındakı takım cantasında mevcut bendekı 22 bırı almıs neyse zıncırının 3 santım asagı yukarı esnemesı gereklı sonra 22 28 le sıkıp olayı bıtırıyorsun kolay gelsın
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
pardon ya tekerı gerı almak ıcın sola dogru gevsetıyorduk gergılerı sımdı hatırladım yanlıs yazmısım
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
onur arkadasım aslında haklısın.bıraz temkınlı davranmak gerek.bende su anda tereddut ıcındeyım. motoru kredı ıle almayı planlıyorum ; faızı falan cabası olcak.temkınlı surusle ustesınden gelebılcegıme ınanıyorum.sahibinden.comda 600f lerın dolusu eksoz led ısıklar vs. fıyattı 13,500 cıvarında bakımlarıda yapıldı yazıyor.bu motor sadece temız ama ekstra bırsey yok.sızce fıyat olarak ne eder
arkdsın ama alıp satımmı yapıyor yoksa kullanıcımı??
sayet alım satım yapıyorsa 12.500 den asagı vermez..kullanıcı ise 11 den pazarı ac ;) en son fiyatta 12 ye de işi bağla hepten tecavuzde etme.. ekstra alıcagım seyler var buna fln pişman eksoz stn 1lira bujısıdı yagıdı fıltresı kılı tugu de sıkı pazarlık yap...
sezon simdi fiyatlar yuksek..
...
arkadasım binmek için aldı sanırım iki senedir onda.eski motorsiklet kullanıcısı .araba almak ıcın satıyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)