modaya gecıyoruz tekrar tahsın gelıyor gelmek ısteyenlerı beklerım
modaya gecıyoruz tekrar tahsın gelıyor gelmek ısteyenlerı beklerım
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
bunlarda serkan ve tahsin ile buluşmamızın fotoları ben keyif aldım şahsen teşekkür ediyorum.
street king
Onur ve Serkan'a ben teşekkür ederim çok uzun sohbet edip gaz açamasakta ,bu başlangıç olur inşallah tekrar görüşmek üzere ...
Arkadaşlar Maksat Görüşmek Tanışmaktı zaten,
Bu Başlangıç Olacak Evet ;)
Bundan Sonra sık sık turlar buluşur laflar ve gazların Kısmetse,,,
Maksat Gezmek oldugundan Mesafe Sınırı yok benım için,
evimin yakınında Buluşacak olsam neden garajdan çıkartayımki motoru???
terliklerimi giyer şort'umla gelirim
Biraz uzak olsunki Gazlayıp yol yapabileyim...
İkinizede Bu güzel gün için teşekkürler...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bende ıkınızede teşekkür ediyorum ayrıca tahsın kardesımden ozur dılıyorum bır turlu anlasıp bulusamadık uykusuzluguma ver kardesım sersem gıbıydım soz gelınce anadolu yakasını ıyı bılırım neyse bır uzuldugum nokta vardı kısın hesap yapıyordum 180 tane satılık 600f var 180 de satılık olmayan olsa bunun en azından 100 u ıstanbuldadır dıyordum dawet etsek en az 30 motor oluruz dıyordum meğer cok yanılmıısm 3 kısı zor oluyoruz ahhh gt 250r cılara ozenır oldum adamlar 50 motoru topluyor neyse herkes kendısı bılır ben tahsın ve serkanla tanıstıgıma cok memnun kaldım ınsallah baskalarıda katılır ılerıde soyle mangaldı semaverdı yaparız cayımızı denıze gırerız beraber uzun yol gormedıgımız yerler felan herkese selam tekerız asfaltı herdaim öpsün arkadaslar Allah tekerınızı asfattan ayırmasın bol gazlamalı hayırlı gunler dılıyorum tum ıkı teker dostlarıma bye
street king
onurcum sanki avatarında kendi motorumu görmüş gibi oldum ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Arkadaşlar Bakın Burada İZMİT KARAMÜRSEL buluşması var,
gayet keyfli olacağa benziyor,
gelmek isteyenler LEVENT BP'de buluşma olacak,
8,30 buluşma saati,
9 kalkış olacak,
gelmek isteyenler geç kalmaz ise için Duyurudur ))
http://www.motosiklet.net/forum/etki...usalim-14.html
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
beyler
bugun marmara ereglısıne kahvaltıya gıttık ıkı arkadaş artçı ıle 30 tl 155 km yol 100-120 arası sanırım yeni bir rekor 600 f'i cok sevıyorum kesınlıkle harika bir motor
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Sorun değil Onur o kadar uykusuzluktan sonra normaldir tanıdığım 5,6 arkadaşım var F sahibi olan ve eminim hiçbirisinin bu sayfayı bilmediği artık 600F lerde anadoluya ihraç zamanı geldi ayrıca 600F in masrafı x2 gt250R a göre bunuda unutmamak lazım ama Serkan için sorun değil durmadan geziyor maaşallahı var Karamürsele hayırlı yolculuklar ben Karamürsel sepeti gibi buralardayım
Benim motor ve şu anki durum zaten belli bir süre daha iptal durumdayım ondan dolayı
yoksa birde çevredeki f sahibi olan sık görüştüğüm arkadaşlarda değişme gittiler
kaan r1 aldı forumdan olmayan başka bir arkadaşım 954 aldı sık görüştüğüm 1 kişi var f kullanıcısı yakınlarımda oturan birde ilkan var ama oda motoru satılğa koydu şu aralar
dağıldık gibi bişe...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
marmara ereglısı dünki gezimizden
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:22 ----------
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Sana veya başka arkadaşlara birşey demiyoruz ,diyemeyizde genelde motorcu arkadaşlar piyasa yapmak için aldıklarından 600f geçiş motoru olarak kullanıyorlar ucuz ve rahat kullanışlı olduğundan fakat piyasası hala çok güzel bir motor sağlamlığından dolayı bu sayfada bilgi paylaşım sayfası burda dreamdark ve senin çok paylaşımlarını okumuşumdur
600F ler dağılmadığı için sahipleride dağılmaz hep var olacaktır bence bizim semtte bir saatçi abimiz var 15 yıl önce bile kapısında ninja görürdük şimdi ise dükkanında 600f'i var
ama fabrikadan çıktığı kadar yeni arada hava güzel olunca biner gözü gibide bakar bir araya gelemesekde hep yollarda göreceğiz 600F'i evladiyelik motor bence....
bende tahsin e aynen katılıyorum ewladiyelik motor konusunda satmıcam ss de almıcam asıgım bu makınaya cok keyıf alıyorum surmeken
Herkese selam nasılsın onur mesai başlamadı bugün heralde
saol onur bende iyiyim bende işleri bitirip paydos ettim sonunda sana allah kolaylık versin kardeşim
saol kardeşim
Arkadaşlar herkese selam internete sık giriyorum fakat bu sayfada pek yazamıyorum yeni yeni çözdüm zaten fakat facebooka çok sık giriyorum kullanım kolaylığından herhalde
burdaki arkadaşları eklemek isterim ayrıca CBR 600Fanları adındada grup kurdum katılmak isteyen arkadaşlar buyursun tahsinyilmaz1979@hotmail.com tabi burdaki sohbette devam etsin ordada video fotoğraf paylaşabiliriz tşkler....
Arkadaslar merhaba bende artık Cbr 600 f kullanıcısıyım bir sorum olacak kontak kaPalı konumdayken immobilizer ışığı yanıp yanıp sönmüyor hiç hareket yok kontak açılınca yeşil oluyor kontak kapali iken yanmamasinin nedeni sizce nedir
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)