bugün boştum bilseydim geziceğini takılırdım peşine onur
bugün boştum bilseydim geziceğini takılırdım peşine onur
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
gelmeyi çok istiyorum ama benim iş durumu haftasonu ağırlıklı oluyor benim son dakika belli olur onur şimdiden bişi söyleyip oyun bozan olmak istemem biliyosun son dk hep bişiler çıktı muayneye bile gelemedim önümüzdeki hafta bi aksilik olmazsa gelicem inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
bu arada gezi ne tarafa bellimi
arkadaşlar hepinize selamlar , cbr 250'mi sattım, 2006 model 600 f arıyorum , forumdan satan varsa bakmak isterim...
henuz guzergah belırlenmedı kısmet dıyelım gelebılırsen ıyı olur ferhat k i b
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
arkadaslar bu bulusma noktasını artık bı sekıllendırsek iyi olur ben bırkac secenek sunmak ıstıyorum fıkırlerınızı beklıyorum.
1.maltepe sahil. buradan pendık e dogru gıdebılrız sahıl yolundan
2.kadıkoy moda yıne buradan bostancı maltepe olabılır bagdat caddesınden
3.sancaktepe oradan şileye ömerliye dogru çay içmeye gıderız beraber bana yakın dıye degıl ama yol tam gazlamalık tatlı vırajlar felan
awrupa yakasına gıtmek donmek ölüm trafik tat vermıyor awrupa yakasından cok katılım olursa oradanda;
1.ortakoy,besıktas guzel
2.sultanahmet tarafı olabılır
awrupa yakasını ıyı bılenler tercıh soylerse daha ıyı olur ben yol durumu pek ıyı bılmıyorum nereye felan gecerız sonra?
lutfen bu işi netleştirelim artık ne dersiniz?
herkese hayırlı geceler
street king
KUSURA BAKMAYIN GEÇ OLDU BİRAZ .
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Ahhh uzaklarda olmazsam sizlere katılmak isterdim
Saygılarımla...
kocaelı cok uzak degılde dostum bız arkadaslarla bıgun masukıye gelmeyı dusunuyoruz bugun 100km hızda rugzar esmıs bogaz koprusu gecıcı olarak trafıge felan kapanmıs denıze cıkma yasagı burada catılar uctu arabaların uzerıne pazar gunu bakalım nasıl olcak hadı hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
gusel makıne temıze benzıyor hakıkaten ama on lastık kotu gercekten hıc vakıt kaybetme neyse bıde elcıklerın bıraz kotu gozukuyor
street king
Hava Durumu c.tesi açık ve pazarda bulutlu çoğunlukla açık diyor,
c.tesi günü sabah belgrat'a ormana CROSS'a gidiyorum,
c.tesi gece terkos'a balık avlamaya gecelemeye gidiyorum,
pazarda KESİNLEŞTİMİ NEREYE GİDİYORUZ ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
olsun kardesım kargodaysa sorun yok elınde sayılır hadı bakalım gazlarsın artık rahat rahat
street king
beyler;
çok sevdiğim caroline im, canım 600f im yaklaşık 2 ay önce satıldı..
bugün itibari ile yeni motorumu (600rr) almış bulunmaktayım..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Güle güle kullan.
AYNEN ÖLE KARDEŞ BAZEN HASTA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM SABAH DA KALKIYORUM MOTORA BİNMEK İÇİ YOKSA MESAİ BİTİMİNE KADAR ÖZLÜYORUM CANAVARI ))))
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
KARDEŞ GERÇEKTEN ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN HARİKA GÖZÜKÜYOR ALLAH YAN YATIRMASIN .TEKERİNİ ASFALTTAN AYIRMASIN. AYIPTIR SORMASI KAÇ MODEL KAÇ KM FİYAT ?
Hayırlı Uğurlu Olsun İnş,
Allah Kaza Bela Rast Getirmesin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)