ben pazartesi itibariyle motorumu sattım arkadaşlar. izmit'ten güzel bir kardeşimize gitti. ileride 1000 RR deneyip sonra da racing sayfasını kapatırım herhalde.
ben pazartesi itibariyle motorumu sattım arkadaşlar. izmit'ten güzel bir kardeşimize gitti. ileride 1000 RR deneyip sonra da racing sayfasını kapatırım herhalde.
hayırlı olsun kardesım 1000 arar son karar dıyorsun yanı bende 3 4 bın bırıktırıp cb600 hornet dusunuyorum naked tutkusu var bendede daha gusel daha kolay vırajlara gırıyorum nedense boyla yapıyla mı alakalı nedır anlamadım gt 250 vardıda bende ordan bılıyorum belkıde gıdon seklınden dık oturusumdandır
1000 RR denemezsem içimde ukte kalır. onu bi kafamdan silmem lazım illa ki. çok param olsa ben de naked olarak BMW K 1300 R alırdım. fuarda başında yarım saat durup seyrettim çok güzeldi. ah bide bu kadar pahalı olmasa... 2006 model ikinci eli ancak alınabilir seviyede. :(
http://www.bmw-motosiklet.com/3209.aspx
selam arkadaşlar ben radyaötrümü temizlemek istiyorum ama nasıl temizlenir sökülmesimi gerekir yoksa üstündeyken temizlenebilirmi?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-200.html
bu ve birkaç ılerı geri sayfalara bak ilkay bu işi yapmış kolay gelsin
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
şimdi benim yaptığım temizlik denemezdi pek. arkadaşımın biri motoru yıkayacam diye radyatöre basınçlı suyu tutunca petekleri yamulmuştu.
söktüm bende tek tek kırıkları alıp yamulanları düzeltmiştim. bir kısmı kalmıştı hatta bu yaz bi daha sökmeyi planlıyorum.
uzunca bir iğneyle tüm petek aralarından geçmiştim ama tam bir işkenceydi ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Merhaba. Arkadaşlar ilandaki motorun geçmişi ile ilgili bilgisi olan varmı ? yada gidip inceleyen ? 34BLT23 Almayı düşünüyorumda. Yardımcı olabilecek olanlar varsa bi mesaj yazmanızı rica ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81334179/detay
merhaba arkadaşım benimde 2004 model 600f motorum var motorumun ön tarafın dan sanki buji ateşlemesi gibi çıt çıt çıt diye ses geliyor bujilerine baktırdım bujilerin de bir problem almadığını söylüyorlar birde kronik bir ses vardır diyorlar 600f lerin egzantirik zincirden gelebilir diyorlar hepsinde varmış zinciri değiştirsen bile 3000 km sonra aynı sesi duyarsın diyorlar motor rolentede
ses daha çok duyuluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
selam bircan bende de 2006 model var aynı olay bendede var zaten bu klasık olaydır f lerın ılk gergı dedıler honda servısınden gergıyı degıstırdım bır sure sonra gene gelmeye baladı sonra egzantırık zıncırı dedıler gıttım onuda degıstır alt ust paletlerı fılan gene honda servısınde gene 1000 km olmadı ses gelıyo yenı yaptım bıde genel bakıma soktum motoru 30000 bın bakımına ama yok gelıyo tam 5 ıle 6 bın arasında gelıyo asagısında ve ust devırınde ses yok oluyor bıde dedıgın o cıt cıt sesı bendede var bende bujımı dıye sordum bendede bujılerde sorun yok tertemız ırıdum zaten yanıa nblıcagın bu genel olarak oluyor.
Bu arada arkadaslar motorumu satıyorum oncelıgım takas arabayla ama fıyat olarak pazarlıksız almak ısteyen olursada ıstedıgım fıyata satıcam tertemız servıs bakımlı motorumu tanıyan var sıteden ılkay onada sorabılırsınız ılanı yenı verdım onay surucınde onaylansın koyarım buraya lınkını
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
walla arkadaslar bende oyle bır ses yok 19 250 km dayandım masallah
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
o ses pek cok F'te mevcut ol,
olmayanlarda varmış.
Çok enterasan bir durum aslında,
herşey değiştikten sonrada 3..5 bin km sonrasında tekrar başlaması,,,
Her ne kadar servisi dahi o ses kronık sorun değil desede seyir halındeyken sesin duyulması insanı sinir ediyor
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
vay be ilkanım pek giremiyorsun eskisi kadar yüzünü gören cennetlik olacak
gönül isterdi ki satmamayı değil mi (=
sese aşina olmayan biri duyamıyor aslında yoksa ses hemen hemen hep var
ama kimisinde biraz fazla kimisinde biraz eksik
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
[QUOTE=< iLk@yy >;2641577]vay be ilkanım pek giremiyorsun eskisi kadar yüzünü gören cennetlik olacak
gönül isterdi ki satmamayı değil mi (=
evet ya bayadır gırmıyorum ya satma olayı araba alıcaz takas olarak koydum ılanı zaten oncelık yanı cok ıstemıyorum aslında guzel takas gelırse yada yazdıgım fıyata nakıt alan olursa verıcem ama araba sart be ılkay otomatık bakıyorum bıde ama 2 tekerden vazgecmı kesınlıkle hayır baska bı motor alıcam o kesın
ben de radyatörü temizleyecem ama senin çektiğin işkenceyi hatırlar gibiyim, geçen sene resimleri paylaşmıştın. Ön taraftan su ile (basınçsız) iyi yıkayıp, arka taraftan hava tutmayı planlıyorum ben, umarım işe yarar. En azından börtü böcek felan temizlenir, VFR deki gibi yanda olsaydı ya bizimde rahat ederdik
dostum selam..bu motorun ilk sahibi benim arkadaşımdı..5000 km de sattı..daha sonra geçen sezon ben motoru kadıköyde mototalda enginin orda gördüm..almaya kalkıştım ancak ustamı götürdüm yanımda motorda yağ kaçağı vardı o zaman ve grenajlarda orjinal değildi..ustamın söylediği sen bu motordan uzak dur oldu ) gerisi sana kalmış dostum bence yinede kararlıysan iyice baktır öyle al..
Arkadaşlar bu egsoz hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? videoyu izleyin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7161420/detay/
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)