Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2012, 23:47
ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN OLAYI SİZE ŞÖYLE ÖZETLİYEYİM. BEN BU MOTORLA UZUN YOLDA YAPICAM ŞEHİR İÇİDE BİNİCEM. BİR KERE BANA MASRAF ÇIKARTMAYACAK BİR MOTOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HIZI ZATEN TARTIŞILMAZ . AMA GEL GELELİM YA MAKİNE TEMİZ DEĞİLSE MOTOR BİTİKSE. ÇOK MASRAF ÇIKARMI NEYE BAKMAK LAZIM ALIRKEN. SATAN MOTOR USTASI OLDUĞU İÇİN VE SİİRT GİBİ BİR YERDEDE BAŞKA USTA OLMADIĞI İÇİN BİRAZDA MECBUR GİBİ BİRŞEYİM YANİ. LÜTFEN AKIL VERİN HADİ
Reklamlar
-
04 Nisan 2012, 23:56
somunsu adlı üyeden alıntı
ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN OLAYI SİZE ŞÖYLE ÖZETLİYEYİM. BEN BU MOTORLA UZUN YOLDA YAPICAM ŞEHİR İÇİDE BİNİCEM. BİR KERE BANA MASRAF ÇIKARTMAYACAK BİR MOTOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HIZI ZATEN TARTIŞILMAZ . AMA GEL GELELİM YA MAKİNE TEMİZ DEĞİLSE MOTOR BİTİKSE. ÇOK MASRAF ÇIKARMI NEYE BAKMAK LAZIM ALIRKEN. SATAN MOTOR USTASI OLDUĞU İÇİN VE SİİRT GİBİ BİR YERDEDE BAŞKA USTA OLMADIĞI İÇİN BİRAZDA MECBUR GİBİ BİRŞEYİM YANİ. LÜTFEN AKIL VERİN HADİ
msn ımı eklersen konusalım ben yatıcam kardes malum yarın iş var sana yardımcı olurum bakman gereken konularda
-
04 Nisan 2012, 23:57
şu an üzerindekine bakmadım kn mi bakarım valla olabilir onur pazar günü olsn bir sıkıntı çıkmazsa rahatsız ederim
-
05 Nisan 2012, 00:13
motorun uzerıne bın ufak ufak gaz ver vuruntu var mı dınle benım eskı motorum krank vuruyordu Allah korusun hızla gıderken arka tekerı kıtleme rıskı var
sasesıne bak yamukluk var mı kaza yapmıssa agır yanı sase yamulur kaynak var mı sasede on tekerle arka teker aynı hızada mı elcıklerın ucuna bak yan yatmada ılk surten yerler on catal kenarları
zıncır dıslısıne bak sonuna kadar gerılmısse bıtmıstır 3cm dı yanlıs hatırlamıyorsam esneme payı orada ıngılızce yazıyor remove chaın yanı zıncırı degıstır (600f ıcın)
parcaların orjınal olmasına dıkkat et boyasına
sonra motoru dınle ısındıktan sonra egzosu kapat elınle şangırtı şungurtu var mı
lastılere bak dot ıle baslayan bır numara var ornegın 2211 yanı 22.hafta 2011 uretımı demek 3 yıldan fazla ıse hamuru bozulmaya baslamıstır
km de 40 000 ın uzerıne pek cıkma derım duzgun kullananlar ıstısna heee burda satıcı cok onemlı apacı ruhlu bı adamın motorunu alma derım redlıne bagırtma felan motoru yormustur
bırde kucuk bır tur at debrıjına felan bak nasıl kavrıyor cok gaz vermeden kalkmıyorsa tıtreme felan varsa kalkısta baskı bıtmıs veya yakındır
bunlar masraf sımdılık aklıma gelen bunlar
dıskler vardı bırde onlarda pahalı onlarada bak on cıft 700 tl ıyı bak bozukluk veya cok ınce mı ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
ferhat yagdı balataydı benım ıcın degıstırmek 1 bılemedın 2 saat eğlencelıde gelıyor nedense bana mekanık ıslerı gel sohbet ederız tanısırız takılırız aradan senın yagıda degısırız kapım acık kardesım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
ben yatıyorum cumleten hayırlı aksamlar
-
05 Nisan 2012, 00:18
teşekkür ederim kardeşim eyvallah
-
05 Nisan 2012, 03:32
birde motorun yag seviyesini kontrol edin...duz bir zeminde...eğilerek radyatöre bakın eğiklik yamukluk varmı amortısor keceleri kontrol edin teker yapmısmı?? bosta 5 bın devirde motoru dınleyın egzantrık sesını...(motorun içinde vida varmıs gibi sıkırtı seklinde belirtir) vs..vs..
Bizden sonra, babadan oğula anlatılan bir hikâyemiz olmayacak asla,
ya da ara sokakta ki berber dükkânında zikredilen bir ismimiz.
Bizi hiç tanımamış birini cesaretlendirecek kadar duyulmayacak kelimelerimiz.
Ama her şeye rağmen çok nadir bile olsa;
yolda rüzgâr yırtarcasına kopan bir ses duyulduğunda,
yada denize karsı park edilmiş pırıl pırıl bir motor görüldüğünde
elbet bazılarınızın yüzünde ufak bir tebessüm bırakacaktır anılarımız...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
05 Nisan 2012, 05:16
vlknsyrn adlı üyeden alıntı
birde motorun yag seviyesini kontrol edin...duz bir zeminde...eğilerek radyatöre bakın eğiklik yamukluk varmı amortısor keceleri kontrol edin teker yapmısmı?? bosta 5 bın devirde motoru dınleyın egzantrık sesını...(motorun içinde vida varmıs gibi sıkırtı seklinde belirtir) vs..vs..
Bizden sonra, babadan oğula anlatılan bir hikâyemiz olmayacak asla,
ya da ara sokakta ki berber dükkânında zikredilen bir ismimiz.
Bizi hiç tanımamış birini cesaretlendirecek kadar duyulmayacak kelimelerimiz.
Ama her şeye rağmen çok nadir bile olsa;
yolda rüzgâr yırtarcasına kopan bir ses duyulduğunda,
yada denize karsı park edilmiş pırıl pırıl bir motor görüldüğünde
elbet bazılarınızın yüzünde ufak bir tebessüm bırakacaktır anılarımız...
http://d1204.hizliresim.com/w/5/43h6g.jpg
http://d1204.hizliresim.com/w/5/43h7c.jpg
hocam bu farları neden siyah yapıyosunuz merak ediyorumda ben ilanlara bakarken siyah farlı görürsem aman aman apache motoru bu diyip kaçıyorum şüpeye düşürüyor bu beni + olarak aydınlatmayıda düşürmüyormu
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
05 Nisan 2012, 11:01
Arkadaşlar günaydın,
Motosikletimin şuanda üzerinde olan yohsimura eksozumu (Tüp) satıyorum ingilenenlere duyrulur.
(veya 600F için uygun sıfır takım lastikler ile de takas düşünebilirim.
-
05 Nisan 2012, 11:39
:D dostum sen gözune goneş gözlugu takmıyormusun ?? apacilikten ziyade motoru koruma ekipmanı olarak dusunmelisin...bunuda öyle dusun far lensii bunlar takıp cıkarması cok kolay,artı olarak farı taş sekmelerinden haliyle kırılma catlamalardan koruyor..siyah cam ile bir birini tamamlıyor..aydınlatma demişsin.. zenon oldugundan (uzun-kısa) her hangi bir aydınlatma sorunu yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
yoshi eksozun fotosunu koyarsan daha saglıklı olur bi arkdasım eksoz arayısında...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
05 Nisan 2012, 11:50
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
uzatma aparatı işe yarar. aynı hem yukarı hemde yana doğru açıyor biraz daha mutlaka fark edecektir. forumdan ankaralı bir arkadaşımız kullanıyordu geçmiş sayfalarda fotoğrafını da yüklemişti hatta
hatırladığım kadarıyla kendisi memnundu
ben bu yüzden aynanın yarısını kullanıyorum denebilir. arkamı net görebileyim daha açık açıları görmek için kafamı öne eğmem yeterli oluyor biraz
kaldı ki şerit değiştirmeden önce her durumda olabildiğince dönüp anlık olarak bakmakta her zaman fayda vardır. yurt dışında ehliyet verilirken özellikle öğretilir...
ben aynalardan genelde gözümü ayırmam öyle alıştım, her defasında sağa sola yamul kafa çevir zamanla sıkıcı, hatta çekilmez oluyor iplerelden kaçıncada yanından sağdan soldan araçlar geliyor rahatsız oluryosun ister istemez, trafikte güvenliği ayna hakimiyetini asla kaybetmeyeceksin, mümkün olduğunca geniş bir açıda arkayı görmen mutlaka şart ve rahat olmalı, altındaki makina sport olsada sonuçta trafiktesin.
ben motorun sağ sol panzotuna kör noktalarıda görebilmem için kör nokta aynalarından koydum, ve gerçekten mükkemmel bir sonuç aldım hem ön panel kısmına harika bir şekildeuyum sağladı ve motora ayrı bir hava kattı. bazen aynanın bile göstermediği kafamızın 90 drece çevirip bakınca anca görebildiği şeyleri sadece panzotlara bakarak görebiliyorum. bu kör nokta mevzusu tamamda arkayı tam olarak görebilmek için bahsedilen uzatma aparatlarından nereden bulabilirim.
[IMG][/IMG]
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
normal aynalara taktığım kör nokta aynalarını şu an iptal ettim tam verim alamadım çünkü aynaların sadece o kısmı işe yarıyodu.
-
05 Nisan 2012, 11:55
esemiyake adlı üyeden alıntı
ben aynalardan genelde gözümü ayırmam öyle alıştım, her defasında sağa sola yamul kafa çevir zamanla sıkıcı, hatta çekilmez oluyor iplerelden kaçıncada yanından sağdan soldan araçlar geliyor rahatsız oluryosun ister istemez, trafikte güvenliği ayna hakimiyetini asla kaybetmeyeceksin, mümkün olduğunca geniş bir açıda arkayı görmen mutlaka şart ve rahat olmalı, altındaki makina sport olsada sonuçta trafiktesin.
ben motorun sağ sol panzotuna kör noktalarıda görebilmem için kör nokta aynalarından koydum, ve gerçekten mükkemmel bir sonuç aldım hem ön panel kısmına harika bir şekildeuyum sağladı ve motora ayrı bir hava kattı. bazen aynanın bile göstermediği kafamızın 90 drece çevirip bakınca anca görebildiği şeyleri sadece panzotlara bakarak görebiliyorum. bu kör nokta mevzusu tamamda arkayı tam olarak görebilmek için bahsedilen uzatma aparatlarından nereden bulabilirim.
http://<a href="http://www.yukle.tc"...27.jpg</a></a>
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
normal aynalara taktığım kör nokta aynalarını şu an iptal ettim tam verim alamadım çünkü aynaların sadece o kısmı işe yarıyodu.
Ben mirror extender kullanıyorum, çok memnunum açıkçası kolumu çekmek durumunda kalmıyorum arkaya bakmak için. Aldığım ürün şu :
http://www.ebay.com/itm/Honda-CBR600...64a62e&vxp=mtr
-
05 Nisan 2012, 12:01
SilentScream vediğiniz link için çok teşekkür ediyorum. almak istiyorum ama daha önce ebay dan alışveriş hiç yapmadım yurt içinde bulabilme şansım varmı veya ebaydan siparişlerinin arasına bu uzatma aparatınıda ekleyecek tabiki bana olan masrafı neyse karşılamak kaydıyla
-
05 Nisan 2012, 14:52
esemiyake adlı üyeden alıntı
SilentScream vediğiniz link için çok teşekkür ediyorum. almak istiyorum ama daha önce ebay dan alışveriş hiç yapmadım yurt içinde bulabilme şansım varmı veya ebaydan siparişlerinin arasına bu uzatma aparatınıda ekleyecek tabiki bana olan masrafı neyse karşılamak kaydıyla
ebay den alışveriş yapmak oldukça güvenli, ben bir çok kez alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Zaten ürünü aldığınız kişinin yorumlarını okursanız güvenilir olup olmadığı anlaşılıyor. Paypal (www.paypal.com) hesabı açarak güvenlik şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Eskiden olan 150 EURO sınırı şu an 75 EURO yurtdışı alışverişleri için, onun dışında sayı sınırlaması getirtiklerini de duydum ama geçerli mi bilmiyorum açıkçası.
-
05 Nisan 2012, 14:57
Uploaded with ImageShack.us
-
05 Nisan 2012, 15:21
muratq adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotoğraf (sanat+photoshop açısından) +++ guzel makine
-
05 Nisan 2012, 16:25
dostlar motorumu üzülerek satışa çıkarmış bulunmaktayım ilgilenenler için ilk buradan duyurmak istedim hayırlısı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1080897/detay/
-
05 Nisan 2012, 16:32
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
05 Nisan 2012, 16:36
onur_600f adlı üyeden alıntı
motorun uzerıne bın ufak ufak gaz ver vuruntu var mı dınle benım eskı motorum krank vuruyordu Allah korusun hızla gıderken arka tekerı kıtleme rıskı var
sasesıne bak yamukluk var mı kaza yapmıssa agır yanı sase yamulur kaynak var mı sasede on tekerle arka teker aynı hızada mı elcıklerın ucuna bak yan yatmada ılk surten yerler on catal kenarları
zıncır dıslısıne bak sonuna kadar gerılmısse bıtmıstır 3cm dı yanlıs hatırlamıyorsam esneme payı orada ıngılızce yazıyor remove chaın yanı zıncırı degıstır (600f ıcın)
parcaların orjınal olmasına dıkkat et boyasına
sonra motoru dınle ısındıktan sonra egzosu kapat elınle şangırtı şungurtu var mı
lastılere bak dot ıle baslayan bır numara var ornegın 2211 yanı 22.hafta 2011 uretımı demek 3 yıldan fazla ıse hamuru bozulmaya baslamıstır
km de 40 000 ın uzerıne pek cıkma derım duzgun kullananlar ıstısna heee burda satıcı cok onemlı apacı ruhlu bı adamın motorunu alma derım redlıne bagırtma felan motoru yormustur
bırde kucuk bır tur at debrıjına felan bak nasıl kavrıyor cok gaz vermeden kalkmıyorsa tıtreme felan varsa kalkısta baskı bıtmıs veya yakındır
bunlar masraf sımdılık aklıma gelen bunlar
dıskler vardı bırde onlarda pahalı onlarada bak on cıft 700 tl ıyı bak bozukluk veya cok ınce mı ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
ferhat yagdı balataydı benım ıcın degıstırmek 1 bılemedın 2 saat eğlencelıde gelıyor nedense bana mekanık ıslerı gel sohbet ederız tanısırız takılırız aradan senın yagıda degısırız kapım acık kardesım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
ben yatıyorum cumleten hayırlı aksamlar
Şu km işine hastayım, kimsenin motoru 40000 i aşamıyor. Km ye bakmayın arkadaşlar çoğu doğru değil zaten.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
05 Nisan 2012, 17:22
Taylan adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotoğraf (sanat+photoshop açısından) +++ guzel makine
Teşekkürler ama sadece iphone4 ile çektim ne phoyoshop ne bişey iphone içindeki bir program çekiyor direk bu şekil sağolsun, resimdeki eksozumu satıyorum bu arada.
-
05 Nisan 2012, 23:37
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Hakkında Hayırlısı Olur İnş...
Traktör Takas Tekliflerini Düşün İstersen
O kadar çok geliyorduki bana
6000 adet dede'den kalma TESBİH kolaksiyonunu saymıyorum bile
))
tesbıhe hayır demem saol serkan ama ben vazgectım ya ıcım el vermedı satmaya yarın ılanı kaldıracam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler