Arkadaşlar xenon far seti isteyen var mı?h7 var elimde
Arkadaşlar xenon far seti isteyen var mı?h7 var elimde
ben şu sıralar Bİ-XENON marka olanından bakıyorum,
Tavsiye ederım arastırın neden farklı oldugunu anlarsınız.
far yuvasından mercek baglantılı ve gayet orjınal duruyor...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Benim motorda da xenon hid kit vardı, fakat yanmamaya başlayınca söktük attık. Balast ile ilgili problem vardı, sanırım su geçirdiği için bozuldu alet. Piyasada satılan bir çok xenon kit çin malı ve su geçiriyorlar. Motosiklet için üretilenleri kullanmak lazım, cyclone veya mtec bu konuda çok iyiler, bu markaların balastları ince ve motosiklet de yer kaplamıyor. Şu an halojen ampül taktım ama xenon un aydınlatmasını arıyorum açıkçası.
bomba atıp kaçasım geldi (=
bu ne sessizliktir yahu ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
dostum ilana koydum incele istersen;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9916169/detay/
düşünürsen fiyatta güzellik yaparım sana.
4Kademeli benzin ışığı yandı.30 tl yakıt aldım.bu gün bitirmeyi planlıyorum.km yi sıfırladım.akşam kaç km yaptığını yazarım size
izmite yolu düşen olursa beklerim arkadaşlar....
benzini bilerek bitirdim sadece deneme amaclı ne kadar gider diyerek ten sıkıstırmadım da..amac sakin kullanımda uzun yolda 600f az yakıtını sızınlede paylaşmak... gerci az yakıt dedim neye göre az??tartısılır cunku basmadan da yol bittimiyor tavsiye etmemm )
yok ali motor dolu KN filtre AKREP eksozz var..
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
bugunki ufak gezimizden
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE BİR MOTORA TALİP OLDUM KESİN KARAR VERMEDEN ÖNCE SİZ SAYGIDEĞER TECRÜBELİ ARKADAŞLARA SORMAK İSTEDİM. CBR 600F 31000 DE 2006 MODEL YATMASI FALAN YOK SADECE KAFADA VE UFAK TEFEK YERLERDE BOYA VAR. FİYAT EN SON 12500 ,STEDİ NEDİR YORUMLARINIZ. MOTORUN DURUMU İYİ.
Amerika da 600f ile 200 bin mil yapan insanlar var, 30 bin hiç bir şey bu makina için. Ama maalesef Türkiye de kendini çok akıllı zanneden insancıklar km ile oynayıp motoru öyle satmaya çalışıyorlar. Moturu alırken geçmişi ile ilgili sorular sor, zincir ve dişliler ne zaman değişti, egzantirik gergisi değiştimi, bu km de değişmez ama egzantirik zinciri değişti mi, jant bilyaları ne durumda, fren diskleri düzgün mü yamukluk var mı, bujiler ne zaman değişti, amortisör yağı ne zaman değişti gibi sorular sorulmalı bence motoru alırken...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)