Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    onur_600f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Alıntı ugurersop adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim şirket o tarafta denk gelirsen çayımı içmeye beklerim.
    neresınde sancakpetenın ne sirketi teklifin için tşk kardes inşlh gelirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı onur_600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neresınde sancakpetenın ne sirketi teklifin için tşk kardes inşlh gelirim
    Ekol Lojistik'teyim ben. sancaktepe'ye yakın sayılır.

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    eleman lazım mı abi şaka hee ciddiye alma

senın makına kaç model

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    eleman lazım mı abi şaka hee ciddiye alma

senın makına kaç model

2006 model 21 binde. hava ısınsın 1-2 tur atıp satacağım ben. kullanmaya vakit bulamıyorum yatıyor motor sürekli.

Motosikleti
    2006 cbr 600f

2006 model 21 binde. hava ısınsın 1-2 tur atıp satacağım ben. kullanmaya vakit bulamıyorum yatıyor motor sürekli.
    o guzelmiş temiz makına sanırım kaça satmayı dusunuyorsun

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    o guzelmiş temiz makına sanırım kaça satmayı dusunuyorsun
    11-12 bin arası veririm sanırım. önceden kazası varmış motorun servis bakımında kaydı çıktı. alırken baktırmamıştım duyunca soğudum motordan. gerçi sağa yatmış sadece ama hevesim kaçtı bir kere.

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    11-12 bin arası veririm sanırım. önceden kazası varmış motorun servis bakımında kaydı çıktı. alırken baktırmamıştım duyunca soğudum motordan. gerçi sağa yatmış sadece ama hevesim kaçtı bir kere.
    motorunu görmek isterim . şuan ilanda satılık bi arabam var. arabam satılınca motor alacağım kısmetse..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7388741/detay/
    iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    bak sana hemen musterı cıktı ugur makinanın kıymetini bil bence 600f efsanedir

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    bak sana hemen musterı cıktı ugur makinanın kıymetini bil bence 600f efsanedir
    önceliğim 600f den yana hele şu araba satılsında
    bu arada onur sana private atmıştım sanırım gelmedi
    iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    geldi priwate cewapta yazdm ama ben telden takılıyorum bıraz sıkıntılı oluyor

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    pazar günü cevahir buluşmasından bir resim serkan ve ben

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önceliğim 600f den yana hele şu araba satılsında
    bu arada onur sana private atmıştım sanırım gelmedi
    arbanı satmıssın hayırlı olsun sımdı sıra 600f te inşlh senıde aramızda görürüz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------

sancaktepeli motorcular çoğalıyor galiba kendi başımıza büyük bir grup olucaz
    boxy76 bunu beğendi.

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    benım bı sorum olacak basına gelmıs bı arkadas var mı acaba
    bugün o pazar gezmesınden sonra ılk defa motorumu cıkardım soyle bıraz ufaktan turlamak ıcın bı koku geldı yanık kablo gıbı en son pazar gunu motor ıslanmıstı epey nereden geldı pek ınceleyemedım ıse gelmem lazımdı benzer bır olay yaşayan var mı arkadaslar neresı ıslanmıs olabılır?

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    onur senin yavru güzelmiş benimkinin ikizi benim motor epeydir yatıyo bugün brz ısınsın diye çalıştırdım o koku bendede oluyor bir kaç gün yatıp çalıştıktan sonra ama nerden geliyo bende bilmiyorum...üzgünüm

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    ben yağ değişimi yaptığımda ilk bi yarım saat felan oluyor

ama bendeki sebep yağ filtresini sökerken içinden dökülen pis yağın headers borularına akması ve ısıyla buharlaşması
    sanırım arada yüksek basınçtan biraz sızdırabiliyor normal kullanımda hiç başıma gelmedi ama bir arkadaşın motorunda buna benzer bir olay yaşamıştık.
    ön grenajın oradan hafif buharda çıktı mı dikkatini çektimi hiç ?
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    ön grenaj diğilde sanki sol alternetör kapağının otaraftan geliyo ama benimkinde buhar filan yok bi koku oluyo onurunki nasıl acaba

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yağ değişimi yaptığımda ilk bi yarım saat felan oluyor

ama bendeki sebep yağ filtresini sökerken içinden dökülen pis yağın headers borularına akması ve ısıyla buharlaşması
    sanırım arada yüksek basınçtan biraz sızdırabiliyor normal kullanımda hiç başıma gelmedi ama bir arkadaşın motorunda buna benzer bir olay yaşamıştık.
    ön grenajın oradan hafif buharda çıktı mı dikkatini çektimi hiç ?
    ilkay aynen senın dedıgın gıbı sanırım o gun geldıgımde buhar cıkmıstı anlam verememıstım ama hemen stop etmıstım o gun bugun tekrar calıstırınca aldım kokuyu sanırım headerstakı yag benımkı

bı sorum daha olucak kafa agrıtmazsam 2 ye gecerken bazen tır tır edıyor bır tıtresım felan yapıyor pedalda gecmıyor vıtese cok nadıren oluyor bu bunun sebebı ne olabılır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Alıntı FIRTINA34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onur senin yavru güzelmiş benimkinin ikizi benim motor epeydir yatıyo bugün brz ısınsın diye çalıştırdım o koku bendede oluyor bir kaç gün yatıp çalıştıktan sonra ama nerden geliyo bende bilmiyorum...üzgünüm
    ferhat kardes kendı motorum dıye soylemıyorum her parcası orjınaldı aldıgımda yorulmamıs zorlanmamıs bır makına 45 yasında bı abımızden aldım ınan fren balataları bıle orjınaldı bu sezon bası ben degıstırdım o derece kullanılmamıs

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

teşekkür ederım bu arada ferhat unutmusum

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun kazasız belasız zevkle binersin inşallah...senin eksozcuyu aradım dün vermediysem birine duruyodur bende kiralarım dedi muayne istasyonun alt tarafında biri varmış ona bırakırım orda taktırır gidersin dedi...

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Alıntı FIRTINA34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun kazasız belasız zevkle binersin inşallah...senin eksozcuyu aradım dün vermediysem birine duruyodur bende kiralarım dedi muayne istasyonun alt tarafında biri varmış ona bırakırım orda taktırır gidersin dedi...
    amin amin cümlemizin iyi ya senın adına sewındım parasını konustunuz mu? onur gecen sene 30 vermıs deseydın yada bı arkadas de benı tanımaz hatırlamaz haraccıdan vaz mı gectın bu arada?

Motosikleti
    2006 HONDA CBR 600F
    15 20 eksozu takıcak adama verirsin 15 20 de bize atarsın dedi...evet vazgeçtim onur geçiremem dedi geçirsem bile pahalıya çıkar dedi tamam dedim çıktım bir far ampulünü değiştircem birde eksozu öyle girerim başka bişi çıkarmazlarsa geçer heralde

Motosikleti
    2006 cbr 600f
    ıkı vıda sıkmaya 15 20 mı alıyorlar ben onu kendım soktum taktım ıkı cıvata ya sadece ohaa yanı ama 15 20 de bana atarsın demıs o ıyı benden gecen sene 30 almıstı ama adam fıyat vermemıstı ben karsıda 50 yı duyunca ee bıde karsıya gıt gel ıkı kere bana ne verırsın demıstı bende 30 yeter mı demıstım yeter demıstı bende baya ucuza hallettık dıye sewınmıstım meger kazıklanmısız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler