eleman lazım mı abi şaka hee ciddiye alma
senın makına kaç model
motorunu görmek isterim . şuan ilanda satılık bi arabam var. arabam satılınca motor alacağım kısmetse..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7388741/detay/
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
bak sana hemen musterı cıktı ugur makinanın kıymetini bil bence 600f efsanedir
geldi priwate cewapta yazdm ama ben telden takılıyorum bıraz sıkıntılı oluyor
pazar günü cevahir buluşmasından bir resim serkan ve ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
arbanı satmıssın hayırlı olsun sımdı sıra 600f te inşlh senıde aramızda görürüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
sancaktepeli motorcular çoğalıyor galiba kendi başımıza büyük bir grup olucaz
benım bı sorum olacak basına gelmıs bı arkadas var mı acaba
bugün o pazar gezmesınden sonra ılk defa motorumu cıkardım soyle bıraz ufaktan turlamak ıcın bı koku geldı yanık kablo gıbı en son pazar gunu motor ıslanmıstı epey nereden geldı pek ınceleyemedım ıse gelmem lazımdı benzer bır olay yaşayan var mı arkadaslar neresı ıslanmıs olabılır?
onur senin yavru güzelmiş benimkinin ikizi benim motor epeydir yatıyo bugün brz ısınsın diye çalıştırdım o koku bendede oluyor bir kaç gün yatıp çalıştıktan sonra ama nerden geliyo bende bilmiyorum...üzgünüm
ben yağ değişimi yaptığımda ilk bi yarım saat felan oluyor
ama bendeki sebep yağ filtresini sökerken içinden dökülen pis yağın headers borularına akması ve ısıyla buharlaşması
sanırım arada yüksek basınçtan biraz sızdırabiliyor normal kullanımda hiç başıma gelmedi ama bir arkadaşın motorunda buna benzer bir olay yaşamıştık.
ön grenajın oradan hafif buharda çıktı mı dikkatini çektimi hiç ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ön grenaj diğilde sanki sol alternetör kapağının otaraftan geliyo ama benimkinde buhar filan yok bi koku oluyo onurunki nasıl acaba
ilkay aynen senın dedıgın gıbı sanırım o gun geldıgımde buhar cıkmıstı anlam verememıstım ama hemen stop etmıstım o gun bugun tekrar calıstırınca aldım kokuyu sanırım headerstakı yag benımkı
bı sorum daha olucak kafa agrıtmazsam 2 ye gecerken bazen tır tır edıyor bır tıtresım felan yapıyor pedalda gecmıyor vıtese cok nadıren oluyor bu bunun sebebı ne olabılır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
ferhat kardes kendı motorum dıye soylemıyorum her parcası orjınaldı aldıgımda yorulmamıs zorlanmamıs bır makına 45 yasında bı abımızden aldım ınan fren balataları bıle orjınaldı bu sezon bası ben degıstırdım o derece kullanılmamıs
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
teşekkür ederım bu arada ferhat unutmusum
MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun kazasız belasız zevkle binersin inşallah...senin eksozcuyu aradım dün vermediysem birine duruyodur bende kiralarım dedi muayne istasyonun alt tarafında biri varmış ona bırakırım orda taktırır gidersin dedi...
15 20 eksozu takıcak adama verirsin 15 20 de bize atarsın dedi...evet vazgeçtim onur geçiremem dedi geçirsem bile pahalıya çıkar dedi tamam dedim çıktım bir far ampulünü değiştircem birde eksozu öyle girerim başka bişi çıkarmazlarsa geçer heralde
ıkı vıda sıkmaya 15 20 mı alıyorlar ben onu kendım soktum taktım ıkı cıvata ya sadece ohaa yanı ama 15 20 de bana atarsın demıs o ıyı benden gecen sene 30 almıstı ama adam fıyat vermemıstı ben karsıda 50 yı duyunca ee bıde karsıya gıt gel ıkı kere bana ne verırsın demıstı bende 30 yeter mı demıstım yeter demıstı bende baya ucuza hallettık dıye sewınmıstım meger kazıklanmısız
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)