bak bu işine yarayabılır bır ara istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76880565/detay
bak bu işine yarayabılır bır ara istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76880565/detay
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Yarın arayayım bi sorunu yoksa alırız artık serviste 800 lira tanesi:S
Bir aksilik çıkmazsa bende gelebilirim pazar organizasyonuna. Beylikdüzü-viaport zaten 100km den fazla ordan sonra bir yere gitmesekte olur benim için.
rookie..
Beyler 600f 2011 2012 grenaj koruma takozu arıyorum. bilgisi olan varmı yada tanıdık bulabilceğim yada bir dukkan?
teşekkürler
Arkadaşlar ben yoşi ile hadımköy deki muayne istasyonundan geçtim bir sıkıntı yaşamadım hemde eksiksiz haberiniz olsun.
oo can wia sana 100 km ise sen depoyu fulle sımdıden ınslh yagmazda tadını cıkartırız
85km diyor google.map
beyler hayırlı işler bol güneşler
rookie..
ıstersenız daha ıyı ortak nokta bulalım wiaport cogu kisiye ters gibi
Öncelikle herkese merhabalar,
Bende yaklaşık 15 gün kadar önce 2006 gümüş siyah 600f ile aranıza katılmış bulunuyorum benide aranıza kabul ederseniz mutlu olurum.600f i tercih etmemde bu forumdaki kullanıcıların ve bilgi paylaşan arkadaşların emeği büyük bu nedenle bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkür ediyorum.egzos konusu açıldığını görünce bilgi vermek istedim.600f 'i aldığımda 1 senelik muayenesi yoktu.Bunu alım satım sırasında öğrendim maalesef hiç mi sormadın diyeceksiniz fakat sordum neyse benim hatam ruhsatı elime alıp bakmalıydım dedim kendi kendime ve hiç vakit kaybetmeden tüv türk den muayene için randevu aldım ama bir problemimiz vardı egzos arrow bende sizler gibi ikinci el bir orjinal egzos baktım tam alıyordum ki anadolu yakasında yeni tanıştığım ustam gel hallederiz dedi ve hallettik muayeneden sorunsuz geçtik. Nasılmı? 7 adet bulaşık teli yeterli muayenede genelde dikkat edilen noktalar motor no, şase no,sinyal far ayarı vs. egzosta çok bağırmıyorsa problem olmuyor standarda dökülen 'hafif kusur far ayarı' ile geçtik çok şükür.Tabi egzos bu şekildeyken motoru uzun süre kullanılmaz çünkü bildiğiniz motor sıkılıyor bu işten.
para verene kadar hadımköy veya çatalca tüvtürke gidin derim. hem yol yaparsın gezmiş olursun hem sorunsuz muayeneden geçersin.
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
evet ekim ayında bende hadımköyde yaptırdım yoşi ile lafı bile geçmedi o derece sorunsuz. yalnız çok sırada bekletiyolar, çatalca daha sakinmiş.
zagor kardesim kimse gelmezse gelmesin boswer 2miz takiliriz hawa gusel olsun gerisini salla gonul ısterdi kalabalik olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
onur kardes hayirli olsun Allah kaza bela wermesin kac km de kaca nerden aldın bi mahsuru yoksa kozyatagı tarafında oyle bi moto wardıda
---------- Mesajlar birleştirildi 09-03-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08-03-2012 23:56 ----------
ferhat ne dıosun bu yazilanlara hadımkoy,catalca bulasik telı felan egzosu napalm he bıde ortak zagor wardı sen ne dıosun
teşekkürler adaş, bu makineyle alabileceğimiz en büyük dua bu sanırım 24 bin km de ataşehir tarafından aldım fiyat konusuna gelincede söyleyip piyasayı düşürmeyelim ama normal değerinden 1000 lira kadar uyguna geldi sanırım
ıyı kardes hayrını gor ordan bı arkadasa 2 3 ay once bı motora bakmıstm fıyat baya uygundu ama bıraz masrafı wardı lastık zıncır dıslı grenajdada bı ıkı ufak skıntı wardı neyse
hava güzel olsunda onca yolu ıslak ıslak gazlamak pek keyflı olmuyor
ben güzel oldugu surece sakaryaya kadar uzarım
Zaten özledım 2 aydır gitmiyorum heralde
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ben baktm sımdı pazar yagıs yok
c.tesiden cıkarım yola sakaryaya gıderım,
pazarda donuste görüşürüz çay...kahve ıcer laflarız sonrasında dönüşe gecerım...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Arkadaşlar, çok yakın bir arakdaşıma temiz pak bir 600F arıyoruz, renk pek önemli değil ama gönlü griden yana sanki biraz. Km takıntısıda yok ama 40K yı geçmemiş olmasını tercih ediyor, en az 2 yıl binmeyi planlamakta. Herkes boyasız çiziksiz motor ister ama zor gibi bu yaşlarda motorlar için. Depoda boya olmaması çok önemli onun dışında ufak tefek sağa sola yatmalardan grenaj onarımları - boyaları dert değil. Lastiklerinin yeni olmasını ve güzel bir egzozu olmasını istiyor. Kazasız motor arıyor, sağa sola yatmaları kaza kapsamı dışında bırakıyor; bir yere patlamamış - kafadan girmemiş motor bakıyor :D Bu kriterlere uygun motorunu satan - satanı tanıyan arkadaşlar benimle iletişime geçebilirlerse arkadaşıda 600f lendiricez. Teşekkürler..
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
Arkadaslar Selaminaleyküm cumleten Pazar gunu 7 derece gunesli ve yagmurlu diyor hava yagmur yagmaz ise benide listeye yazin
4 kısı olduk sanırım ama su bulusma noktasını netlestırelım viaport ters dımı cıhan sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
ben dun bugun baktım cok bulutlu 10 derece sız nereden bakıyorsunuz arkadaslar hava raporuna ben devlet meteoroljı mud. bakıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
pazartesı yagmur gelıyor pazar temiz
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)