rapi mi neyse ilkay burdan birinin imzasıydı
rapi mi neyse ilkay burdan birinin imzasıydı
ederım tabı fırtına ama pc den gırınce burdan gozukmuyor teldeyım suan herkese ıyı aksamlar yarın iş war malum bende cok ısterım soyle toplanıp 600f sow yapalım
Müşürü sipariş ettim de fan ı düğme ile açma kapama olayını kendim yaptığım için para vermedim düğmede babam elektrik aydınlatma işinde çalıştığından ondan aldım beleş yani
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ilkay buraya resım nasılm yukluyoruz?
ister http://imageshack.us sitesini ve facebook hesabımı kullanıyorum ben
imageshack için üyelik alırsan daha sonda yüklediklerine bakabilirsin rahat rahat benim gibi arşiv fotoğraflarını ekleyebilirsin
sadece fotoğrafı yüklerken label thumb evet deyip resim boyutlandırma kısmını "640x480(mesaj panoları için)" olarak seçersen fotoğrafların benimki gibi boyutlandırılı ve forumda hemen çat diye açılırlar rahat rahat
fotoğrafı yükledikten sonra imageshack'te fotoğrafın infosuna tıklarsan sana çeşitli link seçenekleri verir oradan istersen direct linki kopyalayıp burada mesaj panosunda yukarıdaki simgelerde resim eklede çıkacak pencereye linki yapıştırarak yapabilirsin az önce benim yaptığım gibi veya büyük bir link kısmı olur tam ortada çıkan onu komple buraya kopyalayabilirsin direk
facebooktada fotoğrafını albüm içerisindeyken yeni sekmede aç de ve yeni sekmede açtıktan sonra sağ tıklayıp fotoğraf kaynağını veya resim kaynağını kopyala seçeneği olur muhtemelen onu seç ve burada resim ekleden yapıştır gitsin
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
http://img341.imageshack.us/img341/8445/24022012008.jpg
http://img856.imageshack.us/img856/7285/24022012012.jpg
yağ deşimi fotolar yukleyebildim mi acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
oldu galıba ılkını actı ama ıkıncı ucuncu olmamış ben bıraz daha resım atayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
biraz resım atalım ogrenmişken
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
Daha önce koymuş olabilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
arkadaşlar herkeze slm. Sitede yeni sayılırım 34 yasındayın 10 yıl aradan sonra şükürler olsun yeniden motor sahibiyim üstelik 600f4 mutluluğumun inanın tarifi yok... 20 li yaşların başlarında 251 mz sahibiydim birkaç yıl kulandım çeşitli 250cc motorlarda elimden geçti ama beni kesmiyorlardı hedefimde hep 600cc makine vardı fakat hayat mücadelesi işte evlilik çoluk çocuk filan derken yıllar aktı geçti nasip bu yıla imiş. havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum....
Arkadaşlar elimde takım granaj var 600 f in,sağ -sol granaj,kafa granajı,kuyruk,ön çamurluk,sağ sol panzlot,siyah ön cam takım halinde ve sıfır.uygun fiyata vereceğim.sıfır lastik takımla takas yapabilirim v.s. 05319844446
evet düşündügün fıyat nedır ve ne renk grenajların ???
komple alabılırım uygun ıse dedigin gibi...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Pazar günü kısa bir Rize turlaması..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
600f fuar organizasyonu yokmu ? sayılı gün kaldı.
rookie..
ewet yaa bileti nerden kaça alırız bilen var mı veya bazı dergiler ücretsiz veriyormus bilen var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
birde arkadaşlar dün ilk defa yağ değiştirdikten sonra bi kısa gezinti yaptım motorda sesten eser kalmamış vites gecişleri de cok yumuşamış kesinlikle mobil 1 racing 10 40 tavsiye ediyorum
ben anadolu tarafındayım bu tadaftan bilen war mı
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)