Bizde havanın açık ve yerlerin kuru olduğunu görünce bir kaç tur atalım dedik
gerçi hava kararınca donduk..
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
massallah massallah zıpkın gibi hepsi...
Fuar gunü organizaasyon düzenleyelim de söyle bi toplanalım makinalarla iyi olmaz mı??
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
can kuyruktaki sticker orjinal mi ? benmi yanlış gördüm
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yok orjinal değil, ilk sahibi düşürmüş motoru kuyrukta boya var..
kuyruk stickerları çok pahalı değildi sanırım
servisten temin et çok pahalı değilse
egzantirik zinciri, yağ ve diğer sıvıların değişimi, kırık parçanın onarımı, sticker, detaylı temizlik...
Bir sürü işim var daha havalar açsada bi yerden başlasam
bir kaç resimde ben atayım bakalım olacakmı
http://img526.imageshack.us/img526/3992/sam0374o.jpg
http://img836.imageshack.us/img836/5160/sam0347n.jpg
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
direkt olarak cıkmasını saglayamadım ama bunada şükür nasıl yapılacagı hakkında bılgı verırsenız en cok resımlerı bende gorebılırsınız
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
ektekı lınkte istemedıgınız kadar 600 f resımlerı var modıfıyelıde dahıl
http://cbrforum.com/forum/f4i-main-f...20438/page132/
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Arkadaşlar yağ değişimi yaklaşan castrol 10-40 yağ kullan var mı?
4x4lt lik koli ile satın alım yapılabilecek biryer buldum.75tl ye geliyor 4lt si.
Yada daha uygun fiyatlı yağ satın alan varmı ?
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda 2011 sıfır 600f alıyorum (yorumlarınızı dinlerim). daha önce cbf 150im vardı,sizin aranızda olmak çok güzel.
Cakalaz ; Maşallah yerinde duracağın yok. Buarada fotoğraflarda güzel ... Yolun açık olsun
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
Volki pozun mükemmel ... Yalnız bulunduğun ortam berbat ormanlık... Yeşillik bir alan veya arkanda bir orman olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Fotoğraflar cok güzel de; O kar sularının motoru kirletmesi yok mu
2-3 saatimi aldı temizlemesi Kar kalkana kadar bir daha binmek yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben kış için değişim yapabilme şansına erişemediğim için (=
kışın 10-40 kullanılabilir ama alacağın yağ tam sentetik mi ? Castrol'de spor motosikletler için tam sentetik 10-50 vardı diye hatırlıyorum sanki tabi en son yağ alalı 1 sene olacak neredeyse...
onun haricinde ben yazın 15-50 mobil1 tam sentetik kullandım en son çakalaz'da bunu kullanıyordu
benim 15-50 kullanmamın sebebi malum istanbul trafiği motor sürekli üst ısılarda dolayısı ile yağın özelliğini uzun süre koruyabilmesi önemliydi
ve bir başka nedeni benden önceki aldığım sahibinin de bu yağı kullanıyor olmasıydı
osman'a sordun mu sen hangi yağ kullanılıyor muş daha önce ?
ona göre alalım demiştim sana da (=
ama genel olarak kullanacağım yağlar şu şekildedir
Tam sentetik olmak üzere sıralama yapacak olursam
10-50 ipone (katana)
15-50 mobil1
10-40 repsol (tabi iyisini bulmakta dert)
10-50 castrol (diye hatırlıyorum full sentetik veya tam sentetik olanını)
ben ıpone full power katana (10W50) esterli full sentetik yağ kullanıyorum çok ta memnunun yağdan..en yunandan almıştım 4 lt si 50 euro ya..racing white sipray zincir yağıda 10 euro ya gelmişti zincirde güzel bi tutunma sağlıyor..ıpone dan sasmayın
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Castrolu un 10 40 yağı full sentetik değil, açıkcası bende çok arada idim 15-50 mi 10-40 mı? tam/yarım sentetik marka vs..
Önce markada karar kıldım.. sonra
Servisime sordum; 10-40 kullan dedi,
Etrafımdaki kullanıcılarda 10-40 dedi,
servis kitapçığında yazanda 10-40
abarttım
castrol ile konuştum onlarda bana 10-40 tam sentetik yağ olmadığını ve kullanmam gereken yağın 10-40 t4 olduğunu söylediler.
Önceki sahibide 10-40 kullanuyormuş, bende 10-40 a karar kıldım açıkcası .
Yakın motor sahibi arkadaşlarımla sezon sonuna kadar 6000km rahat yaparız diye nasıl ekomik satın alabilirime gittim.Varil vs. yokmuş :D max 4lü koliymiş.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)