Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Torx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malesef bana 2006 modelf4i service manuel i lazım:(
    parça kataloğu işine yararmı bilmem ama belki lazım olur
    http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/...D/1/Make/Honda

Maalesefe bende başka bilyok
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR600F
    arkadaşlar slm herkese.
    size bişey sorucam.hafta sonu gezerken 600f motorumun gidon topuzlarından 1 tanesi düştü. orjinalını nerden bulabilirim bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

internet üzerinden de sipariş verebilirim nerde olduğu o konuda onemli değil.

ben manisa da oturuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı basarm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slm herkese.
    size bişey sorucam.hafta sonu gezerken 600f motorumun gidon topuzlarından 1 tanesi düştü. orjinalını nerden bulabilirim bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

e bay a bir bak derim

Motosikleti
    CBR600F
    e bay a bir bak derim
    tşk ederim arkadaşım yardımcı olduğun için.

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    bana 2006 600f4i servis manueli lazım arakadaşlar.nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
    2001 -2003 diye geçiyor ama 2001 den 2007 ye kadar hepsi aynı bu linkteki servis manual i senin işini görür
    http://rapidshare.com/files/21573187...anual.rar.html
    ::tutkuy::

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar slm herkese.

Manisa'da Honda servisi ya da motosiklet aksesuarları üzerine bir firma yok mu? Zaten tek satmazlar, bulabilirsen zevkine uyan değişik bir çift topuz al bence. Oradan hiçbir şekilde bulma şansın yoksa biz de buradan yardımcı oluruz sana. Sahibinden.com'da birçok ürün bulabilirsin bu arada, birçoğu için kargo seçeneği de mevcut.

Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manisa'da Honda servisi ya da motosiklet aksesuarları üzerine bir firma yok mu? Zaten tek satmazlar, bulabilirsen zevkine uyan değişik bir çift topuz al bence. Oradan hiçbir şekilde bulma şansın yoksa biz de buradan yardımcı oluruz sana. Sahibinden.com'da birçok ürün bulabilirsin bu arada, birçoğu için kargo seçeneği de mevcut.

yardımın için sağol arkadaşım ebayden buldum. uyumlu olduğu modellerı yazmıo onu sordum eğer olumsuz cvp gelirse izmir servisinden sorgulucam. olmadı izmirde motor aksesuar satan yerlerden sorgulucam.

yardımın için tşk ederim.

xxx_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f6-gri
    Selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 600f kullanıcısı olarak,siirtteyim görev dolayısı ile

sizlere bi sorum olcak motorum 2006 model 7500 km de
    vites degiştirirken diger küçük cc motosikletlere göre biraz fazla ses çıkıyo bu tarz motorlarda vites degişimlerinde fazla ses çıkması normal mi?

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende 3 Aydır Sürüyorum Bu Makinayı Bende Aynı şeyden şikayetçiydim Ama Normalmiş Her Motorda Var 600 Lüklerin Hepsinde 0 Km 600rr Bile Böyle Gürültülü Vites Atılıyor Haberin Olsun.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    600f6-gri
    hmm tamam sagolasın arkadaşım.

ben motoru 11000 tl ye aldım sol grenaj orjinali ile degişmiş oldugu yerde düştügünden çatlamış fiyat normal mi acaba istanbulda bi kaç arkadaşıma sordum fiyat normal dediler ama bir de sizlerin görüşünü alayım

2006 model 7500 km de üstünde sadece el yapımı bi egzoz var geri kalan hersey orjinal

Alıntı xxx_21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm tamam sagolasın arkadaşım.

ben motoru 11000 tl ye aldım sol grenaj orjinali ile degişmiş oldugu yerde düştügünden çatlamış fiyat normal mi acaba istanbulda bi kaç arkadaşıma sordum fiyat normal dediler ama bir de sizlerin görüşünü alayım

2006 model 7500 km de üstünde sadece el yapımı bi egzoz var geri kalan hersey orjinal

Fiyat normal bence, hayırlı uğurlu olsun.
    Sport makinalarda bu vites sesi de normal; hatta motor tam ısınıp rölanti düşmeden vites değiştirmeye çalışırsan çok yüksek bir ses çıkar ve bu motor için zararlıdır. Kısaca, bu motorların vites geçişleri alışılmış tabiriyle biraz "kemikli"dir.

yardımın için sağol arkadaşım ebayden buldum. uyumlu olduğu modellerı yazmıo onu sordum eğer olumsuz cvp gelirse izmir servisinden sorgulucam. olmadı izmirde motor aksesuar satan yerlerden sorgulucam.

yardımın için tşk ederim.

Rica ederim dostum

Motosikleti
    600f6-gri
    sagolasın dreamdark

artık zamanla ögrencez bu motorun inceliklerini sizlerinde yardımıyla

sagolasın dreamdark

artık zamanla ögrencez bu motorun inceliklerini sizlerinde yardımıyla
    Bakımlarını aksatmazsan seni asla üzmeyecek ve yolda bırakmayacak sapasağlam bir motordur.
    Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim, çok yüksek devirlerde ve agresif kullanırken tankslapper olayına mahal vermemek için sakın kontrolü elden bırakma. Bu şekilde kullanırken yoldaki bir bozukluğa denk gelirsen kafanın sallaması muhtemel; biraz hafif kalıyor sanki.. İmkanın olursa gidon amortisörü takmanı öneririm, çok daha güvenli olur.

ulasoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F6
    Herkez vites geçişlerindeki sesden bahsetmiş benim F in yagını değiştirdim ve orjin ekzost tüpünü taktım şimdi vites atarken veya sert kalkerken tak die bir vuruntu var !! zincir sesi değil ön dişliden mi geliyo die düşündüm ama kapağını söktük ordan da değil biri debriyaj tasından geliyo dedi biri başka bişi dedi ya kafam karıştı şimdi !!! acaba bi anormallik varmıdır veya ekzost u değişince kafama mı takıldı bu ses anlayamadım !!

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımlarını aksatmazsan seni asla üzmeyecek ve yolda bırakmayacak sapasağlam bir motordur.
    Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim, çok yüksek devirlerde ve agresif kullanırken tankslapper olayına mahal vermemek için sakın kontrolü elden bırakma. Bu şekilde kullanırken yoldaki bir bozukluğa denk gelirsen kafanın sallaması muhtemel; biraz hafif kalıyor sanki.. İmkanın olursa gidon amortisörü takmanı öneririm, çok daha güvenli olur.
    senin motorunda gidon amortisörü varmı ben aradım 600f için bulamadım diğerlerinide uydurmak istemiyorum

Alıntı ulasoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkez vites geçişlerindeki sesden bahsetmiş benim F in yagını değiştirdim ve orjin ekzost tüpünü taktım şimdi vites atarken veya sert kalkerken tak die bir vuruntu var !! zincir sesi değil ön dişliden mi geliyo die düşündüm ama kapağını söktük ordan da değil biri debriyaj tasından geliyo dedi biri başka bişi dedi ya kafam karıştı şimdi !!! acaba bi anormallik varmıdır veya ekzost u değişince kafama mı takıldı bu ses anlayamadım !!
    zincir çok gergin ise böyle ses yapabilir, değilse egsozu kontrol ettir

Selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 600f kullanıcısı olarak,siirtteyim görev dolayısı ile

sizlere bi sorum olcak motorum 2006 model 7500 km de
    vites degiştirirken diger küçük cc motosikletlere göre biraz fazla ses çıkıyo bu tarz motorlarda vites degişimlerinde fazla ses çıkması normal mi?
    sadece 1. vitesde ses yapıyor, diğer viteslerde ses yapmaması lazım
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    hocam bunun neden yaptğını buldum ben debriyaj saçları var onların böyle girintileri ve cıkıtıları var debraj taşına göre onlar zamanla hafiften aşınıyor ve debraj taşına sıkışıyor ve ayırma tam olmuyor fazla bir zararı yok bir gün sökersen debraj balatasını aralarında saçların o dediğim aralıklarını hafiften törpüle rahat girip cıksın yani debraj taşına onun için sıkı sonra o ses ortadan kalkacaktır

benimde bir sorunum var bu otomatik gergi denen egzantirik gergisi benim egzantirik ses yapmaya başladı otoamatik gergiyi hafiften sık gecer dediler ama ne tarafa sıkılır onu bilmiyorum )) bilen varsa yada daha önce yaptıran bilgi veririse memnun olurum
    ::tutkuy::

Motosikleti
    600 f, kymco movie xl 125
    bende bugün aldım 600 f honda. yalnız benim motordada bi sorun var. farlarım ve sinyallerim calısmıyor. sinyall ısıklarım sürekli yanık bi sekilde kalıyor. sinyal dügmesine basılı kaldıgında motor calısmıyor. bi arkadas dügmesinden olabilecegini söyledi. baska fikri olan varmı acaba.

Alıntı ulasoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Egsozla alakalı olduğunu sanmıyorum, yağını her zamankinden farklı bir yağ mı koydun yoksa aynı mı? Belki ince bir yağ koyduysan o yüzden olabilir. Bir de motor rölantiden çıktıktan sonraki optimum sıcaklıktayken yapıyor bu sesi değil mi; çünkü ısınmadan zaten yağlama tam yapılmadığı için normal bu ses, motor soğukken.

Alıntı muyi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bunun neden yaptğını buldum ben debriyaj saçları var onların böyle girintileri ve cıkıtıları var debraj taşına göre onlar zamanla hafiften aşınıyor ve debraj taşına sıkışıyor ve ayırma tam olmuyor fazla bir zararı yok bir gün sökersen debraj balatasını aralarında saçların o dediğim aralıklarını hafiften törpüle rahat girip cıksın yani debraj taşına onun için sıkı sonra o ses ortadan kalkacaktır

benimde bir sorunum var bu otomatik gergi denen egzantirik gergisi benim egzantirik ses yapmaya başladı otoamatik gergiyi hafiften sık gecer dediler ama ne tarafa sıkılır onu bilmiyorum )) bilen varsa yada daha önce yaptıran bilgi veririse memnun olurum

Bak ben bu debriyaj sacı olayını yeni öğrendim.

Benim motorda da seninki gibi böyle hafiften bir ses geliyor egzantirikten, geçen gün Pendik'deki Güngör Motor Honda servisine gittiğimde sordum Yılmaz ustaya, genelde zamanla 600F lerde olabiliyor bu ses ve hiçbir zararı yok, merak etme dedi.

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motorunda gidon amortisörü varmı ben aradım 600f için bulamadım diğerlerinide uydurmak istemiyorum

Ben de yok ama satılıyor piyasada, universal ürünler olabilir; birkaç parça buldum, ne derece uyumludur bilmiyorum ama sorup öğrenilir herhalde.

http://www.sahibinden.com/direksiyon...n%20amortisörü

http://www.sahibinden.com/direksiyon...n%20amortisörü

Alıntı missiond adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bugün aldım 600 f honda. yalnız benim motordada bi sorun var. farlarım ve sinyallerim calısmıyor. sinyall ısıklarım sürekli yanık bi sekilde kalıyor. sinyal dügmesine basılı kaldıgında motor calısmıyor. bi arkadas dügmesinden olabilecegini söyledi. baska fikri olan varmı acaba.
    Bir yerde bir kısa devre ya da uyumsuzluk var gibi geldi bana, elektrik tesisatını bir elden geçirmek lazım.

Motosikleti
    600 f, kymco movie xl 125
    hocam bu aksam motorla 3 saate yakın bi dolastım farlar ve sinyaller normal bi sekilde calısıyorlardı. bi sorun yasamadım. ama sorunu tekrarlama olasılıgı olabilir tabi.

Motosikleti
    600f6-gri
    arkadaşlar bu zinciri yaglamak için özel bi yaga ihtiyaç var mı yoksa makina yagları işimizi görür mü birde gecen gün serviste yagladılar biraz yol yatıktan sonra motor oldugu gibi yag oldu bunun bi çözümü var mı?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler