Hayırlı olsun Dogan. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Masallah güzel makina. Umarım bunla hız ortalaman başında 2 olan 3 haneli rakamlara çıkmaz
Bundan Sonra Hızımız ; 6. Vites; 6500 Devir ; 165 KM/H
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı Uğurlu Olsun cakalaz
Imza mi?? Nereye Atayım
dogan cok guzel motor cok yakisikli sinyalleri beyazla degistinmi bide pembe elcikleri-manetleri monte ettinmi tamamdir modifiyeside
isin sakasi bi tarafa allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin kardesim subattan sonra aranizdayim insallah
Merhabalar, 600f parçaları halen elimde mevcuttur. Fiyatları düşürdüm. Bir an önce satmak istiyorum. Lazım olan varsa özel mesaj atarsanız konuşuruz.
http://www.motosiklet.net/forum/sati...parcalari.html
bu da konunun linki, geçen gün arka taraflardan bir tane daha kutu buldum. Onun içinde de kaliperler, ayaklıklar vs çıktı.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
doğan hayırlı ugurlu olsun,
allah kaza bela rast getırmesın inş...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Doğan kankacığım hayırlı olsun yeni canavarın. Sonunda araba motor arasında bölünüp sonrasında motor icinde tekrar bölünerek sürekli altküme oluşturmanın bitmesine sevindim kanka :D
hayırlı olsun. çok iyi bir geçiş yapmışsın. güle güle kullan
hayırlı olsun güle güle bin kazasız belasız...
hayırlı olsun tekerine taş degmesin
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Ne burayı ne de Diğer kulandığım motorların konularını terkedemiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beyler merhabalar kış geldi ama aktif kullanmaya devam ediyorum motorumu bir sorum olacak arka fren diskinin yüzeyi dalgalı bazı yerleri elle hissedilebiliyor diskte sıkıntı var sanırım sizin görüşlerinin alabi,lrmiyin, birde ön arka takım fren balatalarının fiyatları nedir kazıklanmayayım,yakın zamanda değiştiren varmı kaliteli bişeyler olsun.
bu arada motorumun yağını değiştirdim castrol racing koyduk vede orj yağ filtresi ile,rahatladı makina.
herkese kazasız sürüşler.
cam değişmiş sanki ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)