Ben motor bulamadım. Temiz bir motor arıyorum hala . . .
Ben motor bulamadım. Temiz bir motor arıyorum hala . . .
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben sana en başında dedim makinayı satmakla en büyük hatayı yaptın diye...
dün emrahın makinayı lüleburgaza götürdüm akşam yola çıktım. sağanak yağmurda baya bir zevkli oldu tabi ıslanmak kısmını göz ardı edersek (=
ek olarak doğana 2 makina baktık orada. biri bizimkiler gibi aynı renklerde 2001 model diğeride 2005 model ve gri siyah olanı.
tri color doğanın alabileceği bir makina değildi titizliğinden dolayı direk görünüşte offside aldı benden. her ne kadar boya yapılmamış tümüyle orjinal densede makinaya grenajdaki stickerlar üzerinde hep bi yamalar yapılmış ufak tefek. kafa grenajında ufak bir kırık var sol aynadan yukarı doğru kulak gitmiş bariz. zaten boyalı grenaja bile dünya laf yapan bizimkisi için makina baştan yenik düştü. birde bizim sıralı 4 çocuklarda bir şey vardır. soğuk havada çalıştırdın mı beyaz su buharı dumanı atar egzozdan. ilk marştan sonra özellikle otomatik jikle açıkken yapar. makinadan hiç buhar çıkmaması benim hoşuma gitmedi pek açıkçası. elimide çıkışa dayadım ama hiç nem yoktu. aslında bu buhar makinanın sağlıklı çalıştığına dair bir işarettir genel olarak. makinanı 38binde olması ve böyle bir dumanın olmaması bende ekstra bir soru işareti yaptı işin doğrusu. tabi bunlar benim görüşlerim. doğana da bu şekilde ilettim.
birde sabahtan gri siyaha bakmıştık. makinada boya var ama işçilik o kadar temiz yapılmışki boyanmamış parçalar ile ton farkı bile vermemiş. boyada ton farkını tutturmak kolay iş değil hemde boyadan sonra üzerine verniği çaktığınızda ve pasta cila işlemlerinden sonra parlaklığının ve yansımanın 0 gibi olması gerçekten sağlam işçilik isteyen bir mevzu. ama hangi usta yapmışsa işçiliğin hünerlerini dökmüş motor sağlam duruyordu boya bakımından. ses olarak ve çalışması yolda gidişi olarak ne yazıkki deneyemedik anahtarı sahibinde olduğundan. o kısımda top emrahta daha önceki gezilerinde makinayı görüyormuş sürekli.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ilgilenen olursa bende verebilirim
malum kış geldi garajda yatıyor Masumcuk
hava açtıkça hafta sonları çıkarıyorum,
http://www.motosohbet.net/forum/show...br-600F-im-%29
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Öyle vallahi ; Cizik dahi görünce soguyorum motordan Ayrıca Motor da tıkır tıkır calısmalı, öyle haşırtı huşurtu gelmeyecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dağan sen motor al aldığın motora ilk çiziği ben atacam nazarlık niyetine (=
şu flere iyi bakın beyler gerçekten klasik bir motosiklet cidden çok temizini bulsam alıp kullanmıcam bile saklıcam inanın 1000 liktir 1500 lüktür hiçbir racingle ilgilenmem ama bu 600f e bayılıyorum
Arkadaşım merhaba..Eski bir 600f ci olarak..600f'i hep çok özleyen biri olarak resimlerini çok beğendim..hele hele çocuk parkının içinde çektiğine bittim..çok güzel olmuş..makinede çok diri duruyor..saygılar...600f efsanedir...
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
çocuk parkındaki resim harika..ayrıca katılıyorum orgazma dudak büktürür fikrine...
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
fotoğraflar iyi oldu ya bi kaç gündür yazan eden yoktu konuya (=
2 video paylaşıyımde şenlensin buralar kulaklarınızın pası silinsin bari.
Ben bundan güzel bir egzoz sesi duymadın daha önce Resmen ağlayan çocuk gibi çıldırıyor
http://www.youtube.com/watch?v=PsHMclUgUog
2. videoda 28. saniyeye dikkat
http://www.youtube.com/watch?v=22VFUg91_G4
Leo vince sbk titanium
ya geççen bu işleri f her zaman iyidir (=
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
@vlknsyrn arkadaşımız paylaşmış forumda ama ben buraya da aktarayım dedim
Adam 200.000 mil yapmış 600f le 320 000 km yapıyo sanırım yanlışım yoksa
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)