çakoyu rüyamda gördüm..
çakoyla rusya sahillerinde geziyoruz. bana diyorki hadi trabzona kadar yüzelim.. bende tamam yüzelim diyorum. yalnız çakoda motor var bende yok. takıyo motoru bi tarafına
başlıyo yüzmeye e haliyle geçiyo beni
sonra yarı yolda duruyo.. bana diyo ki al bu motoru sana vereyim.. sen tak şeyine
ben yüzerek gelirim , sen motorla git diyo.. ben motoru takıyorum malum yere
kaptırıp gidiyorum. bi müddet sonra arkama baktığımda çakoyu göremiyorum tabi.. bayağı geride kalmış.. az geri gidiyorum ve bakıyorum ki çako nun etrafını 6 tane deniz kızı çevirmiş
hepsiyle oynaşıp duruyor... birinden birine birinden birine.. ama hiç bi deniz kızı vermiyo çakoya... vermiyo derken yüz vermiyo demek istedim
.. ben bağırıyorum buna olum haydi gidelim diye... bana aynen şunu diyor.. rize şivesi ile "kandi bi dakka daaa.. habulara baksana naz yapayiler bana.. bende diyorum ki e al bi tanesini o zaman.. cevap ; çok kararsızım kanki, hangisini alacağımı bilmiyorum
yahu ne halin varsa gör diyorum
ve trabzona geri dönüyorum... sahile çıktığımda bakıyorum ki çako hala deniz kızlarıyla oynaşıyor... o sıra bi ses geliyo kulağıma, bizim hanımın sesini duyuyorum... sağıma soluma bakıyorum ama göremiyorum... sonra yine sesini duyuyorum bu sefer daha net bi şekilde... ahmet kalksana yahu iş geç kaldın.... ve uyanış....
Allah hayırlara yorsun. amin
(not : 6 deniz kızı - gsx750f, gsx650f, 1100xx, 600rr, 600f, suzuki bandit 1200s.)