az önce turladım biraz... olum bu motor aynı senin gibi biraz ..... anladın sen onu :D
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Kanka bana nasıl alıstıysan, Motoruma da alısırsın
Bu arada , ben de XX-GSX650 Felan derken, gittim Suzuki GSX750F aldım
Takacağım cantalarımı, uzun uzun gideceğim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Vallahi artık hız değil de daha cok ekonomik ve rahat yolculuklar istiyorum.
GSX600F kullanıyordum bir zamanlar, onun rahatlığı hala dilimde dolanıyor... Herkese anlatırım... Güc olarak CBR600F aratmayacak olan GSX750F buldu burdan bir ustam. Motoru getirtiyor, bakacağız geldiğinde, hosumuza giderse alırım
Herseyiyle orjinal 25ooo km de, bir kaç yıl garajda yatmıs bir cengaver
Gökhan Yanımdaydı(ELİNT). GSX650F bulduk bir tane de 13750 ye veriyordu. ASLında yarın İST gelip o motoru alacaktık fakat, uygun fiyata GSX750F bulunca İST işi yattı. Motor buraya geliyor
Hayırlısı ne ise o olsun...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Doğan kardeş vallahi hızına hayabusa bile yetişemez ne kadar sık motor değiştiriyorsun
motorum bugün çok fazla beyaz duman çıkarıyo, sizce sorun ne olabilir. en son 2 hafta önce bujiler değişti ve k&n hava filtresi temizlendi, ne zaman başladı bilmiyorum ama dün opet den 97 oktan benzin aldıktan sonra olmuş da olabilir. Veya başka ne olabilir, çekişde herhangibir problem yok...
Motor Bir kaç gündür Çalısmıyorsa, İlk calıstırmada beyaz duman atabilir... Ama bu 30-40 saniyelik br durum olmalı...
Fazlası için yorum yapamayacağım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yok yolda giderken yüksek devirlerde veya durduğu yerde yüksek devire çıkardığım zaman duman atıyor fazlaca, net de araştırdım biraz silindir kapak contası delinmiş veya çatlamış olabilir diyenler var. Bu çatlakdan su silindire gidince beyaz duman çıkarmış, motora bi zarar vermemiştir umarım...
bu durum araçlardada oluşan ve gayet normal bir durumdur,
yani beyaz duman ilk çalıştırmalarda hafif ıslak olarak çıkış yapar ve ısınırken bu geçer gider,
problemli bişiy değildir...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Her iki arkadaşada yeni motosikletleri hayırlı ugurlu olsun
Imza mi?? Nereye Atayım
Abilerim ablalarım kardeşlerim yaşıtlarım selamlar
Çok sevdiğim bi arkadaşımı 600f e ikna ettim gibi birşey, Rüzgardan bıktım diyip cbf 500 ünü sattı. Şimdi hornet alacağım diye tutturdu ama ikna ettim gibi.
Geçtiğimiz yaz bi çok kez uzun-kısa mesafe motorumu toplamda 300 400 km kadar kullandı ve cok sevdi. Çok dengeli, rahat, seri ve hızlı buldu.
Geleyim mevzuya Var mı istanbul'da motorunu satan aceba?
Dipnot: Gri-Siyah veya Gümüş Gri bulabilirsem alabilceğini söyledi
Senin Motoru SATSana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)