km orjinaldir lafları artık baydı. hep yalan dolan nedense
km orjinaldir lafları artık baydı. hep yalan dolan nedense
@cakalaz
Biraz ucuz gibi bunlar sanki. Çıt diye kırılmasın maazallah düştügünde
Bilemiyorum ki ; Kullanan vardır belki aramızda ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit.../detay/?#close
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
plaka iptalinde yenı moda
http://www.motorsiklet.tv/1142/plaka...-limiti-80-km/
Motor honda yetkili servisinde zaten mutluhan honda kronık sorun olan hısırtı sesı bu gergıyı degıstırmıstım baska bır honda servısınde gene cozulmedı oyuzden egzantırık zıncırının yenı gergıyle uyumsuzlugu ve zıncırın bollasması zıncır degısınce alt ust paletler degısıyor uyumsuzluk olmasın dıye, o hısırtı sesının motorumda olmasını ıstemıyorum ve sonra basıma daha buyuk sorunlar acmasını her f de olan bırsey degıl ama genel bır durum bu hısırtı sesı ıste oda benım makınede var ama cozulucek artık sonucta motor acılmıyor bunlarla bırlıkte subab ayarlarıda yapılıcak usta zaten 2006 berı hıc bakılmadı ıcın bır bakarız gerekırse degısmesı gereken sımlerı degıstırırız dedı buyuk ıhjtımalde 4 tane fılan degısır dedı bakılıcak ıste sonucta 30 bın mekanık aksam asınmalar olması normal ve boyle bır durum varken genel bakıma soktum motoru gaz telı debrıyaj telını yag yag fıltresını fren hıdrolıklerınden amartısor yagına motorun suyundan hava fıltresı benzın fıltresı temızlgıne hepsını yaptırıryorum motorumdan memnunum satma nıyetımde yok kullanıcısıyım daha sonra zamanı geldıgınde debrıyajını dıslı ve zıncır setını hallederım bakarsan bag bakmazsan dag olur demısler.
bu malzeme plastik mi teflon malzeme mi? önce bunu öğren derim. birde bizim makinalardaki problem grenajda göbek yerinden bağlanıyor bu meretler ve gerçekte esas yeride orası değil koruma takozlarının. buda düşme esnasında genelde topuzların vida bağlantısından yamularak grenajı kastırması ve korumak yerine kırmasına neden olabiliyor...
fuarda bir ara vardı bu erhanın motora takılmıştı sanırım satıyordu (=
senin ses nasıl geliyor. eksantirik gergisi biraz takırtılı bir ses yapar ama zincir ise zırıltılı bir ses olur. hatta zincir ses yapmaya başlamışsa motoru sıkıştırdıkça o ses artar giderek. hemen hemen 3 4 bin devirlerde de rahat duyulabilecek bir ses olur ve sesi daha çok bozuk paranın depo üstünde inceden yuvarlandığını veya 2 pistonlu bir motorun benzin deposundaki yapacağı titreşime benzer bir hal alır.
bu arada cengiz usta mutuhandan ayrılmış dün öğrendim bende :( bayram usta varsa oda iyidir ama oda gitmiş mi oradamı sormak aklıma gelmedi o an.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
senin ses nasıl geliyor. eksantirik gergisi biraz takırtılı bir ses yapar ama zincir ise zırıltılı bir ses olur. hatta zincir ses yapmaya başlamışsa motoru sıkıştırdıkça o ses artar giderek. hemen hemen 3 4 bin devirlerde de rahat duyulabilecek bir ses olur ve sesi daha çok bozuk paranın depo üstünde inceden yuvarlandığını veya 2 pistonlu bir motorun benzin deposundaki yapacağı titreşime benzer bir hal alır.
bu arada cengiz usta mutuhandan ayrılmış dün öğrendim bende :( bayram usta varsa oda iyidir ama oda gitmiş mi oradamı sormak aklıma gelmedi o an.[/QUOTE]
Senle formdan boyle konusmak garıbıme gıttı he telde konusuruz genelde ama bu sekılde paylası oluyo ve herkez goruyor mantıklı ama telden konusalım :d kı zaten bılıyosun sen benım olayı ya benım 5 ıle 7 bın arasında hısırtı sesı yanı zıncır sesı gelıyo alt ve ust devırde ses kesılıyor bırde o devır aralıgında gazı verıp bırakınca tık tık dıye ses gelıyor buda gergıdenmı bılmıyorum yoksa bu zıncır olayı ılerledı omu yapıyo onuda bılmıyorum yenı basladı cunku bırde ben gergıyı degıstırmıstım bılıyosun sen bakalım bı acılsında zıncır ıcın gorucez gergıde bı durum varmı gene evet cengız usta ayrılmıs bır usta var ama o bayrammı bılmıyorum bırde ılkay benım orda arkadasım var :D adı ugur berkayın yanında sende tanıyosun zaten o benım eskı sayılır arkadaslıgımız daha once ust tarafta araba parcası bolumundeydı onuda gordum ıcın cok rahatladı cok ılgılenıyor yardımcıda oluyor saolun neys eburda yazdım telefonda anlattırma bana daha
Yukarda bahsedilen plakalık iptalinin bi değişik (gelişmiş ) versyonu benim motorda var,
tam ters yöne kapanıyo fark o, kapalı halinin fotorafı bu, acık halinin fotorafı yok, hic acmam zaten huyum değil, neyse acık hali normal klasik görüntü oluyo zaten..
arkadaşlar
bu ürünle ılgılı bılgısı olan varmı acaba sızce saglıklımı vıtes gecişlerini ekrandan ızleyebılecegım söylendi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7162888/detay/
Bence çok gerekli değil , ben cbf 150 kullanıyodum vites götergesi sadece dikkatimi dağıtmaya yarıyodu , devamlı göstergeye bakıyodum , şimdi cbr 250r aldım gösterge yok diye zorlanacağımı düşündüm ama hiç ihtiyaç bile duymadım. motorun sesine göre vitesle oynuyorum , bazen kaçıncı viteste olduğumu bile bilmiyorum , sadece sese göre değiştiriyorum..
Yanıyosun Fuat abi.
Noluyo arkada Cakalaz
Karadeniz Genelinde sık görülen bir durumdur
Otları yakıyorlar ev önlerinde Bizim Fotoya da rastlamıs
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gel Gel;
Gel de "2F" Toz kaldıralım karadenizde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)