alabılme ıhtımalımız olursa bende alabılırım aslında,,,
repsol cok hoş olmuş mesela
renkte uyuyor
kırmızı sıyah dıye gecer muayenedende
alabılme ıhtımalımız olursa bende alabılırım aslında,,,
repsol cok hoş olmuş mesela
renkte uyuyor
kırmızı sıyah dıye gecer muayenedende
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
%70 gümrüğe takılır bu fiyatlar ile gelecek parçanında ufak olmayacağını göz önüne alırsanız x-ray cihazından geçerken veya orada anlamazlar ise açıp baktıktan sonra sizi çağıracaklardır
gümrük işi biraz baya şans işi direk elinize kadar gelirse eğer
ama onun haricinde serkancım artık muayenede tüm renklerin olması gerekiyor. benim ve emrahın motoru tricolor mesela kırmızı beyaz mavi. emrah kendi motorunu götürdüğünde muayeneden geçememişti ruhsattaki renk konusundan kırmızı beyaz yazıyor çünkü. 3 renkte yeni bir yaprağa işlendi o yüzden.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
gümrüğe neredeyse kesin takılıyor ve ürünün fiyatının (kargo hariç fiyatı) %20 sini gümrüğe ödüyorsunuz. gidip ürününüzü gümrükden alıyorsunuz.
benim ruhsatta kırmızı yazıyor sadece ki eski rengi kırmızı siyah. ve aldıgım yeni grenajında kırmızı siyah oldugunu düşünecek olursak bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum ki zaten kıbrısta yaşıyorum burda hiç sorun çıkarmıyorlar
ürün 255$ + %20 gümrük + 285$ kargo = 591$
kur fiyatları normalin üstünde çekiliyor onuda hesaba koyun. yani normalde 1$ 1,79TL gibi bir şey olması gerekirken bankaların uyguladıkları yüksek kurlar nedeniyle 1$ ortalama 1,91TL gibi bir şeye denk geldi ki benim toplamda bu grenaj seti için ödediğim miktar 1065TL gibi bir şey olacak (kargo + vergiler dahil).
@cakalaz tek parça grenaj almaya çalışırsan yani 2 parça sağ sol grenaj almaya çalışırsanda yine aynı parayı ödiceksin seti alman daha karlı olur diye düşünüyorum.
evet ilkay haklı renk olayın direkt takılabiliyorlar, o yüzden grenajların rengi önemli. Bence %100 gümrük de takılır, artık gümrük limiti 75 birim oldu, yani 75 dolar veya 75 euro üzerinde ki ürünler gümrük de takılacak. Eskiden bu rakam 150 birimdi, umarım tekrar artar. Bu arada benimde bujilerim ve manetlerim geldi, takınca resim atarım buraya...
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1358.html
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1318.html
Kushitani deri mont giyen var mı aramızda acaba? Ay başı almayı düşünüyorum bunu. 1000rr lı bi arkadaşım kullanıyormuş bayağı kaliteli demişti ama sizlere de sormak istedim.
Holocaust46 ben alalı 1.5 yıl oldu ve oldukça memnunum. Şuan mont alacak olsam yine bu monttan alırım. Aslında fazla birşey söylemeye gerek yok bayii'ye gittiginde derinin kalıngını gördügünde ve buna baglı olarak montun agırlıgını hissettiginde mont hakkında kafanda pek soru işaret kalmayacak. Aslında olay sadece derinin kalitesinde degil bunlara ek olarak CE onaylı korumalar ve dirseklerdeki çift kat deride büyük bir artı...
Beni mutlu edecek şeyler yazdın cünkü bu montu 2 3 aydır almak icin bekliyorum ve cok hosuma gitti. Hatta montla birlikte takım olan pantolonunu da alacağım. Fakat bi sorum daha olacak. Ben cok fazla terleyen biriyim yani sıcağa yazında kışında gelemiyorum. Ruhum daralır ve kan ter icinde kalırım. Acaba inanılmaz bunaltırmı beni ?
O bunaltıcı yaz aylarında montun içligini çıkarttıgımda beni rahatsız eden bir durum olmadı.Öyleki hiç havalandırmaları açma ihtiyacı dahi hissetmedim ama istanbul'un o kilit trafiginde normalden fazla terleyen birini rahatsız eder mi bilemiyorum.Gerçi öyle bir ortamda tekstil mont nekadar başarılı olur oda tartışılır
Gökhanın karadeniz bölgesinde olduğunu var sayarsak trafik ve buradaki kadar yoğun bir sıcaklık ile baş başa kalmadığını söylemek yalan olmaz şimdi. yazın biraz pişirebilir seniz ama bu problemi neredeyse her deri montta yaşayabilirsin.
aynı montu forumda cbrpc35 nickli İlkan isimli arkadaşımızda kullanıyor - bir şikayet almadım kendisinden. gayet memnundu montundan oda ama benim gibi uzun boylu bir adama ideal denemez pek bel boyundan dolayı biraz cücük gibi kalabiliyor (= tabi üstüne giyip denemen gerekecek illaki.
birde şu bunalma konusuna gelirsek bunalma kardeşim arabanda olan airbag'tan asr'den abs'den bunalıyormusun hiç (=
bak bana bi kere bunaldım öyle başıma neler geldi..
Birileri bendenmi bahsediyor evet ilkaycım o montu bende giyiyorum ve memnunum tavsiye ederim hatta onun altıda var alınıcaksa komple almak mantıklı ayrı ayrı giyilebiliyor altıda 210 tl filan olması lazım çok çok uygun ilkayın boyu biraz micheal jordan gibi olduğundan ona olmuyo :D:D
---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:21 ----------
Evet arkadaşlar motor sağlam bakıma giriyor hatta ilk@yy nickli arkadasımızlada konusmalarımız hatta kendısıne bir zamanlar bu bakımları yaptırmıs ama fiyat farkı var artmıs baya :D tam ustune soguk su ıcmelık motor 29 bıne geldı yag yag fıltresı egzantırık zıncırı alt ust palet subap ayarları ve ustundekı degısmesı gereken şimler (ben bunlara şirinler diyorum ) hava filtresi temizliği k&n ,benzin filtresi temizliği ,arka zincir ayarı hepsi toplam eger 4 adet şim degişir diye var sayarsak işçilikle 850 tl şimlerin tane fiyatı 11 tl ben bunlara extra gaz ve debriyaj teli ,fren hidrolikleri ve ve suyunuda ekleticem buyuk ıhtımal 1100 tl olur ozaman net fiyatları ogrendıgımde hepsını yazarım sizlere fabrıkada egzantık zıncırı ust palet varmıs ama alt palet yokmus 10 gun fılan onu beklıcem hatta bu agır bakımları yaptırdıktan sonra dıyorum bır tane cın ısı scoter alıp ıse bu scoterla gıdıp gelsemmı dıyorum ılkaylada konustuk cunku sureklı kullanım hem km artıyo hem daha cabuk ustundekıler asınıyor ve bakımları kısa arlıklarla gelıyo e ucuzda degıl bır bakım parasına cın ısı scoter alınıyor.
[QUOTE=egzantırık zıncırı alt ust palet subap ayarları ve ustundekı degısmesı gereken şimler[/QUOTE]
Subap ayarı ve şimlerin değişmesi gerektiğini yazmışsın. Bu rutin km de yapılması gerekenler mi yoksa motoru baktırdığın ustamı söyledi merak ettim.
benım motorum 2006 model ben 3 uncu sahıbıyım kısa surelerde el degıstırdı ben aldım en son 12910 aldım ozman berı yıl ve km olarak şimlere bakılmadıgı ıcın ve hazır zıncır paletler fılan degısıceıgınden subab ayrlarınıda yaptırıyorum 29 bın oldu cunku oyuzden onlara bakarız degısmesı gerekenlerı degısıtırırız dedı 16 tane pıston basına 4 der tane zaten usta buyuk ıhtımal 4 tane fılan degısır en fzla dedı oyuzden
29ooo km De Egzantrik Zinciri değiştirmek mantıksız gibime geliyor ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İlkaycım bunalmak derken. babamdan kalan kalıtsal bir durum sanırım bu. Sıcağı çekemiyorum. Soba kalorifer yanı falan eriyorum. Yani kışın bile tek t shirt tek battaniye yatıyorum işe giderken, kışın sen mont giyersin içine kalın birşey giyersin dimi ben t shirt kapşonlu gidiyorum durum böyle yani.
Boy konusundada hemen hemen aynı boydayız sen azcık daha uzunsun benden. Denemeye gitsem bigün hiç fena olmaz ozaman
Arkadaşım benim motorum 36 binde o yazdıklarından hiç birine gerek duymuyor motorum. Yanlış anlama ama sanki bu işin içinde biraz para tuzağı var gibime geldi. Ayrıca subap ayarı falan çok önemli şeyler gereksiz yere motorunu kurcalatma bence. Sen yağını zamanında değiştir bakımlar içinde için rahat etmiyorsa eğer honda yetkili servisine göster.
o konu biraz değişken bir mevzu doğancım. kullanıma göre değişkenlik gösterir
birde km ile de oynanmış olabilir. biliyoruzki F'lerde bol bol yapılan bir sahtekarlık ne yazıkki..
pistte yarışan yarışçılar 25-30 turda dünya su kaybediyorlar bak bakalım hiç birisi böyle şikayet edip yakınıyor mu?
ne olursa olsun güvenlik bak bana en basidi? ben çok ama çok ucuz yırttım bir şans eseri. bir daha bu kadar şanslı olamayabiliriz...
Normalde gri rengi pek sevmem ama şu motor çok hoş gözüktü gözüme o kafa grenajından geçen siyah çizgi çok iyi olmuş yan grenajlarada birer çizgi siyah şerit eklemiş galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4363032/detay/
egzos hariç güzel olmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Arkadaşlar merhaba;
Motorda koruma takozlarının montajını nasıl yapıyorsunuz, grenaj altta kalmaması için deliği genişletmek gerekirmi sizce,
Saygılarımla...
Arkadaslar; Koruma topuzlarımı değiştirmek istiyorum.
Sunlar dan kullanan var mı aramızda?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit.../detay/?#close
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)